Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| |
|
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Un barbat lua micul dejun la ora 8 dimineata, un sandvis si o cafea, cind vede trecind pe strada o procesiune de inmormintare foarte neobisnuita. Un sicriu negru mare era urmat la citiva pasi de un alt sicriu negru mare. In spatele celui de-al doilea sicriu mergea un barbat solitar cu un imens ciine pitbull tinut in lesa. In spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 barbati tristi. Privitorul nu a putut sa-si stapineasca curiozitatea, s-a apropiat de barbatul care ducea ciinele si l-a intrebat: - Domnule, stiu ca este un moment foarte nepotrivit sa va deranjez, dar ce tragedie s-a intimplat. A cui este inmormantarea? Barbatul raspunde: - Ei bine, in primul sicriu se afla sotia mea. Ciinele meu a atacat-o si a omorit-o. - Si cine se afla in al doilea sicriu? - Soacra mea. Ea incerca sa o ajute pe sotia mea, dar ciinele s-a repezit si la ea si a omorit-o. A trecut un moment solemn de liniste intre cei doi barbati. - Domnule, pot sa va cer imprumut ciinele? - Sigur ca da... Asezati-va si dvs la coada... |
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Copii, sa presupunem ca as baga mana in buzunarul unui om si i-as lua banii. Ce ar insemna ca sunt?
- Bula: Ministru de finante…
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sfarsit de semestru. Bula e gata sa ramana corigent la chimie. Profesorul incearca sa scoata ceva de la el, da’ asta era tufa de Venetia. Pana la urma profesorul, enervat si plictisit, ii zice:
- Te trec daca imi raspunzi la o intrebare simpla. Ce este clorura de sodiu? ... - …
Profesorul (enervat la culme):
- Ce pune ma, tac-tu, dimineata pe oua?
- Pudra de talc!
Profesoara catre elevi: - Vasilica, ce-i tatal tau? -Gunoier. - Nu se spune gunoier, ci lucrator la Salubritate. -Petrica, ce-i tatal tau? -Gropar. - Nu se spune gropar, ci lucrator la Pompe Funebre. -Ioane, ce e tatal tau? - Cioban! - Nu, mai, Ioane, se spune Indrumator Pastoral. -Bula, ce-i tatal tau? - DJ la Mystic ...Club. - Cum adica? - Clopotar la biserica. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| raly wrote:Copii, sa presupunem ca as baga mana in buzunarul unui om si i-as lua banii. Ce ar insemna ca sunt? - Bula: Ministru de finante…
Din pacate sunt cam multi ministri de finante in tara asta. |
|

Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Ce tari sunt |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Facandu-si rondul prin padure,la un moment dat un padurar il vede pe Bula atarnand de un copac,legat de mijloc. -Ce faci acolo Bula? -Ma spanzur. -Pai legat de mijloc, daca vroiai sa te spanzuri trebuia sa te legi de gat. -Pai am incercat ,dar ma sufoc. |
|
|
|