Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| De aici am plecat. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Astept noutati ca am chef de ras! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Doi betivi iesind dintr-o berarie: -Ba , am uitat sa ma pis. -Nu-i nimic, lasa ca te invat eu.
Ce faci cand doctorul iti zice ca mai ai 6 luni de trait? Te duci si le petreci cu soacra, vor fi cele mai lungi zile.
La examen la drept: - Care e pedeapsa pentru bigamie? - Doua soacre.
-Soacra mea e ca ziarul. -De ce, asamulte lucruri stie? -Stie pe naiba,apare zilnic.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Quote:Ce faci cand doctorul iti zice ca mai ai 6 luni de trait? Te duci si le petreci cu soacra, vor fi cele mai lungi zile.
Depinde de soacra.. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Super tare! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Un evreu suna la militie din ora in ora, intreband militianul ora exacta. Dupa zeci de telefoane date, pe la vreo 3 dimineata, militianul de serviciu, obosit, ii spune: - Tovarase Rubenschtein, veniti, va rog, dimineata la sectie sa va returnam ceasul confiscat in timpul perchezitiei....
Numele dumneavoastra? - Abdallah Hamid. - Sex? - De 4 ori pe sabtamana. - Nu, domnule, barbat sau femeie? - Barbat, femeie, cateodata si una camila...
Un englez, un american si un arab stau de vorba despre familiile lor intr-un bar. Englezul zice: "Am 10 copii acasa si daca as mai face unul as avea o echipa de fotbal!" "Eeii", spune americanul, "eu am 15 copii acasa si daca ma mai fortez o data imi fac o echipa de fotbal american!" In sfarsit, arabul zice: "Eu am 17 neveste acasa". Face o pauza in timp ce soarbe tacticos din pahar. "Daca imi mai iau una va umplu tribunele cu copii la amandoi!
Un arab statea la bar si bea o bere. La un moment dat intra un tip si striga: - Ahmed, nevasta ta te insala! Arabul se face rosu la fata, scoate cutitul si fuge spre casa. Pe drum este lovit de o masina. In ambulanta incepe sa reflecteze: - ,, Ar trebui sa ma calmez un pic... In primul rand sunt burlac... Iar in al doilea rand nici nu ma cheama Ahmed!,, |
|

| Ahmeeeddddd |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Mama intra in bucatarie si-l vede pe Strula nemiscat in fata frigiderului cu usa deschisa. - Strula ce faci? - Lupt impotriva tentatiilor,mama
2 prieteni discutau - eu, ca sa ma insor trebuie sa gasesc o femeie buna,frumoasa,bogata si proasta - dar de ce si proasta? - pt ca daca nu e buna,frumoasa si bogata nu ma insor eu cu ea;si daca nu e proasta nu se marita ea cu mine
2 puscariasi: - si de ce esti in puscarie? - pt ca nu ma lasa sa ies.
|
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| De ce nu e bine sa-ti superi sotia... Sotul gonea pe autostrada cu 150 km/h in timp ce sotia croseta linistita in dreapta. Politia il trage pe dreapta si spune: - Domnule v-am oprit pentru depasire de viteza. - Imposibil domnule politist, am cruise control pe masina si nu pot trece de 80 km/h. Ar fi cazul sa mai calibrati radarul. Sotia, din drepta, remarca in timp ce croseta: - Te rog nu spune prostii draga, masina este model vechi, cum naiba sa avem instalat cruise control ? Politistul incepe sa scrie amenda in timp ce barbatul zice sotiei: - De ce n-ai tacut draga din gura ? - Domnule, trebuie sa mai dau o amenda pt.ca nu purtati centura de siguranta. - Dar am dat-o jos cand mi-ati cerut actele domnule. Sotia croseteaza de zor si se baga in vorba: - Dragule, ai uitat ca nu suporti de ani de zile centura cand conduci ? - Este clar mai adaugam 2oo de lei la amenda. Sare bietul om in sus si zbiara la sotie. - Dar mai taci dracului din gura femeie ! ! ! - Doamna , zice politisul, tot timpul urla si vorbeste asa urat ? - Nu domnule politist, asta se intampla doar dupa ce bea 3-4 beri.... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| |
|

| |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| |