Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| La frizerie: >>> - Cum vreti sa va tund? >>> - In tacere.
>>> Intr-o frizerie. Frizerul, taindu-l de doua ori pe client, incearca sa >>> discute cu el: >>> - Ati mai fost la noi inainte? >>> - Nu, mana mi-am pierdut-o in razboi.
Mare concurs: "cea mai ermetica masina". Vin cei de la Peugeot cu >>> ultimul model. Comisia intreaba: >>> - Ati facut testul cu pisica? - Nu, cum testul cu pisica? >>> - Nu-i nimic, il facem acum. Bagam o pisica inauntru... Dupa doua zile >>> pisica moare, nu mai avea aer. >>> - Intr-adevar este ermetica. Vine ultimul model de BMW, comisia >>> intreaba: >>> - Ati facut testul cu pisica? - Nu, cum se face acest test? >>> - Bagam o pisica inauntru... Dupa o zi pisica moare. >>> Nu mai avea aer. Este intr-adevar cea mai ermetica masina. Vin si cei de >>> la Logan. Comisia intreaba: >>> - Ati facut testul cu pisica? - Da! - Si cum l-ati facut? - Pai am bagat >>> pisica inauntru si pe unde scotea capul, chituiam...
O doamna doreste sa cumpere un papagal si la piata se adreseaza unui vinzator in acest scop: - Puteti sa-mi vindeti vreun papagal? - Bine-nteles! Va pot oferi acest papagal la pretul de 800.000 lei. - Oh! Este prea mult! Ceva pentru buzunarul meu nu aveti? - Va pot oferi acest papagal la pretul de 150.000 lei, dar trebuie sa va atentionez ca a fost la un bordel si vorbeste numai prostii! Femeia se gindeste ca il va dezvata de acest viciu si-l cumpara. il duce acasa si-l pune incolivie. Ajuns aici, papagalul incepe sa vorbeasca: - Meserie! Casa noua, matroana noua, e tare aici! Vin fetele de la scoala. Papagalul: - Meserie! Casa noua, matroana noua, fetite noi, e tare aici! Seara vine sotul. Papagalul: - Meserie! Casa noua, matroana noua, fetite noi... cunostinte vechi... salut, Vasile! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| Un ardelean e oprit de un politist, care ii spune: >> - Dati-mi numele si prenumele. >> - Ai innebunit? Si pe urma cum ma mai numesc? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Tareeee!
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| De ce au barbatii nevoie de notite :
Tzepii attached the following image(s):
|
|
| |
|
| Intr-un castel medieval ghidul ii conduce pe turisti pe niste scari intortocheate coborand tot mai jos si mai jos. Undeva la capatul labirintului apare o usa pe care scrie "Camera de tortura". Intra cu totii; inauntru o multime de schelete, unele mai noi altele mai vechi....Turistii intreaba: "Ale cui sint ramasitele?" Ghidul raspunde: "Legenda spune ca aici si-au gasit sfarsitul turistii care n-au dat bacsis ghidului...dar asta este doar o legenda..."
La examen, un student ia un bilet, nu stie, ia altul, iarasi nu stie. Al treilea, de asemenea. Il ia si pe al patrulea si pe al cincilea. In acel moment profesorul il opreste si ii da nota 5. Ceilalti studenti se revolta: - Pentru ce? - Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva..
Un cioban si un doctor matematician calatoresc cu trenul...trec pe langa o stana...ciobanul 1,2,3,4,...,329 de oi.matematicianul ajunge pe la cincizeci si ceva de oi si se pierde...trec pe langa alta stana...ciobanul 1,2,3,4,...,723 de oi; matematicianul scoate un laptop se colegheaza la internet,prin satelit, gprs ...tot nu apuca sa numere oile nicicum...mai trec pe langa o stana...ciobanul 1,2,3,4,5,...,978 de oi. matematicianul ramane perplex. infuriindu-se ii spune ciobanului: "auzi ba ciobane,eu sunt un membru inalt al academiei romane.am incercat sa le numar,m-am colegat prin gprs,am sunat la prieteni si nu am reusit nicicum sa numar blestematele alea de oi,cum ai facut?".... "pai foarte simplu dom'le: numeri picioarele si imparti la 4" |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Kiki wrote:Intr-un castel medieval ghidul ii conduce pe turisti pe niste scari intortocheate coborand tot mai jos si mai jos. Undeva la capatul labirintului apare o usa pe care scrie "Camera de tortura". Intra cu totii; inauntru o multime de schelete, unele mai noi altele mai vechi....Turistii intreaba: "Ale cui sint ramasitele?" Ghidul raspunde: "Legenda spune ca aici si-au gasit sfarsitul turistii care n-au dat bacsis ghidului...dar asta este doar o legenda..."
La examen, un student ia un bilet, nu stie, ia altul, iarasi nu stie. Al treilea, de asemenea. Il ia si pe al patrulea si pe al cincilea. In acel moment profesorul il opreste si ii da nota 5. Ceilalti studenti se revolta: - Pentru ce? - Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva..
Un cioban si un doctor matematician calatoresc cu trenul...trec pe langa o stana...ciobanul 1,2,3,4,...,329 de oi.matematicianul ajunge pe la cincizeci si ceva de oi si se pierde...trec pe langa alta stana...ciobanul 1,2,3,4,...,723 de oi; matematicianul scoate un laptop se colegheaza la internet,prin satelit, gprs ...tot nu apuca sa numere oile nicicum...mai trec pe langa o stana...ciobanul 1,2,3,4,5,...,978 de oi. matematicianul ramane perplex. infuriindu-se ii spune ciobanului: "auzi ba ciobane,eu sunt un membru inalt al academiei romane.am incercat sa le numar,m-am colegat prin gprs,am sunat la prieteni si nu am reusit nicicum sa numar blestematele alea de oi,cum ai facut?".... "pai foarte simplu dom'le: numeri picioarele si imparti la 4"
tareeeeeee! in special ala cu profesorul! tata mai face asa cu studentii lui! uneori de mila pt ei...si de rusinea lor ca merita un 2 pt ca nu stiu nimic! le mai da cate un 5 acolo ca sa nu ii nenoroceasca desi nu e corect! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Intrebare: De ce nu se imbolnavesc politistii de SIDA? Raspuns: Fiindca nu-i iubeste nimeni si nu se iubesc nici intre ei.
- Domnule politist cineva mi-a furat bicicleta! - Era inca buna? - Da mergeam cu ea la lucru… - Ati avut clopotel la ea? - Nu. - Frana de mana? - Nu. - Far si ochi de pisica? - Nu. - Atunci trebuie sa platiti 100.000 amenda…
Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza, ii cere permisul si citeste: Politistull: - Ooo… domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati. Soferul: - Dar ce s-a intamplat? Politistull: - Eeeeh… mai citim si noi!
permiteti-mi sa raportez: am prins un inamik cu numele de Pupik. tzi-l trimit rapid k e mik si tampit…. e mort dupa buzele tale …. dak nu te pupa MOARE!!! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| taki wrote:Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza, ii cere permisul si citeste: Politistull: - Ooo… domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati. Soferul: - Dar ce s-a intamplat? Politistull: - Eeeeh… mai citim si noi!
Tare, tare, |
|
| Ion era la pescuit. Prinde un pestisor de aur si il arunca pe mal langa ceilalti. Pestisorul il roaga: - Tarane te rog frumos cruta-ma si arunca-ma inapoi in apa ca iti voi indeplini 3 dorinte. Ion sta nu statu mult pe ganduri si strivi pestisorul de aur cu calcaiul zicand: - Pe cine faci tu taran, ma? |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Tzepii wrote:Ion era la pescuit. Prinde un pestisor de aur si il arunca pe mal langa ceilalti. Pestisorul il roaga: - Tarane te rog frumos cruta-ma si arunca-ma inapoi in apa ca iti voi indeplini 3 dorinte. Ion sta nu statu mult pe ganduri si strivi pestisorul de aur cu calcaiul zicand: - Pe cine faci tu taran, ma?
|
|
| A woman goes to Italy to attend a 2-week, company training session. Her husband drives her to the airport and wishes her to have a good trip. The wife answers : "Thank you honey, what would you like me to bring for you?" The husband laughs and says: "An Italian girl !!!" The woman kept quiet and left. Two weeks later he picks her up in the airport and asks: "So, honey, how was the trip?" "Very good, thank you." "And, what happened to my present?" "Which present?" She asked. "The one I asked for - an Italian girl!!" "Oh, that" she said "Well, I did what I could, now we have to wait for few months to see if it is a girl !!!" |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Tzepii wrote:A woman goes to Italy to attend a 2-week, company training session. Her husband drives her to the airport and wishes her to have a good trip. The wife answers : "Thank you honey, what would you like me to bring for you?" The husband laughs and says: "An Italian girl !!!" The woman kept quiet and left. Two weeks later he picks her up in the airport and asks: "So, honey, how was the trip?" "Very good, thank you." "And, what happened to my present?" "Which present?" She asked. "The one I asked for - an Italian girl!!" "Oh, that" she said "Well, I did what I could, now we have to wait for few months to see if it is a girl !!!" Super. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Tzepii |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Tare de tot Tzepii..... |
|
|