Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| -A trecut ceva vreme de cand am aflat ca nevasta-mea are o relatie extraconjugala... asa ca intr-o zi am decis sa merg acasa intr-un moment neprevazut si, evident - am gasit-o pe nevasta-mea complet dezbracata in pat... Mi-am iesit din minti si imediat am inceput sa scotocesc prin apartament sa gasesc si personajul in culpa... Degeaba... apoi, mi-am adus aminte ca stam la etajul al 15-lea dintr-un bloc turn si ca avem un mic balcon... asa ca am deschis fereastra si atunci am vazut ca un om statea suspendat in aer, tinandu-se cu mainile de marginea balconului. Am incercat sa-i desprind mainile ca sa cada, dar se tinea bine. Asa ca am plecat sa caut un topor. Dupa o lovitura puternica pe fiecare mana, a cazut... dar un copac i-a amortizat cazatura. Vazand ca inca mai misca, am tras dupa mine frigiderul din bucatarie si l-am aruncat peste acel individ... Efortul a fost asa de puternic pentru mine ca am murit din cauza unui infarct... si asa am ajuns aici! -Aaa... da? raspunde Sfantul Petru, captivat. Atunci e bine, esti admis in Paradis!... Un al doilea barbat apare la putin timp dupa primul si incepe sa-si povesteasca istoria mortii sale in fata lui Sfantul Petru... -Vezi tu, totul a inceput cand am incercat sa-mi rezugravesc balconul, aflat la etajul al 17-lea dintr-un bloc turn... scaunelul pe care ma urcasem s-a clatinat si eu am cazut peste marginea balconului in gol. Dar am avut posibilitatea sa ma agatz de un balcon aflat doua etaje mai jos... credeam ca sunt salvat, cand proprietarul apartamentului a inceput sa ma traga de maini si apoi sa-mi loveasca degetele cu un topor... cred ca era un nebun tipul ala, furios ca m-am agatzat de balconul lui. Mi-am dat drumul si am cazut... dar pentru ca n-am murit, mi-a aruncat cu un frigider in cap ca sa ma striveasca... cretinul... -Da, am mai intalnit discutii despre istoria asta, asa ca poti intra in Paradis... Un al treilea barbat ajunge si el si-si incepe povestirea, in fata lui Sfantul Petru... -Eu, n-am inteles nimic... nu stiu nimic... cum de-am ajuns aici...doar ce eram ghemuit intr-un frigider... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetelor scuze.......eu sunt noua pe aici si daca gresesc ceva......va rog sa ma ajutati voi mi-au placut bancurile voastre.....super |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| adrianar wrote:fetelor scuze.......eu sunt noua pe aici si daca gresesc ceva......va rog sa ma ajutati voi mi-au placut bancurile voastre.....super
Bine ai venit. Nu ai gresit cu nimic, stai linistita. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| la o tanara doamna vin in vizita soacra si mama, tanara merge in bucatarie sa aduca niste cafea.dintr-o cescuta se varsa cafea in farfuriuta, pe aceasta i-o da mamei sale iar soacrei pe cea care nu se varsase. soacra cand vede asta zice: draga nora de ce o iubesti mai mult pe mama ta? nora nu intelege si priveste mirata..... soacra zice: daca ma iubeai imi dadeai si mie cafea si in farfurie |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Un pusti vine revoltat de la scoala si îi spune tatalui sau ca acolo îl pun sa învete numai inutilitati. Tatal îl întreaba uimit: - Cum adica? - Pai la istorie ne pune sa memoram niste ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cica sînt importanti! - Altceva... - Pai la geografie tot asa trebuie sa retinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii "Scurburii", Strîmtoarea "Fosfor" si Dardanele, de parca mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Daca ma întraba careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu... simplu, nu? - Da, fiule, da' sa zicem ca iesi si tu cu o fata, si cum va tineti voi asa, de mîna, ea te întreaba ce înaltime are vîrful Chomolugma? - Nu-i problema! Merg repede la un Internet Cafe, ca-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si ma întorc sa-i spun... - Da, da' pîna te întorci tu sa-i spui ca are 8848 m s-ar putea sa o gasesti ocupata! - Cu cine? - Pai, tot cu un prost asa ca tine, da' care are laptop!
Un programator mergea pe strada cind o broasca il striga si ii spune: - Daca ma saruti, am sa ma transform intr-o printesa foarte draguta. Programatorul lua broscuta, o puse in buzunarul lui si merse mai departe. Broscuta striga: - Daca ma saruti, am sa ma transform intr-o printesa foarte draguta si voi sta cu tine o saptamina. Programatorul scoase broscuta din buzunar, se uita la ea, zimbi si o puse inapoi in buzunar. Broscuta urla din nou: - Daca ma saruti, am sa ma transform intr-o printesa foarte draguta, voi sta cu tine o saptamina si voi face orice vrei. Programatorul scoase broscuta din buzunar, ii zimbi si o puse inapoi in buzunar. in final, broscuta il intreba: - Care-i problema? ti-am spus ca ma voi transforma intr-o printesa foarte draguta, voi sta cu tine si voi face absolut ce vrei tu. De ce nu vrei sa ma saruti? Programatorul spuse: - Uite, eu sint un programator. Eu nu am nevoie de prietena, dar o broscuta care vorbeste, asta e ceva…
Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare, din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu. - Domnule, pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute. Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banu pe tejghea si accepta provocarea. Barman-ul ii da sticla, ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat. - Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil. N-am crezut ca sunteti instare de asa ceva. Nimeni nu a mai reusit! Ardeleanul: - Nici io n-am crezut, da' m-am dus la baru de vis-a-vis sa verific!
Bin Laden se uita la turnul din Pisa, trage doua fumuri dintigara si spune scârbit: -Amatori! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| laptopul e salvarea |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Sotia unui informatician: -Draga, du-te la magazin si ia salam. Daca au oua, ia zece. Programatorul ajunge la magazin: -Aveti oua? -Da. -Atunci dati-mi 10 salamuri... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ce inseamna pentru un canibal o femeie gravida?
Kinder Surprise |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/8/2006 Mesaje: 35
| Trei nebuni... Primul: - Eu sunt trimisul lui Dumnezeu !!! Al doilea: - Ba eu sunt trimisul lui Dumnezeu !!! Ultimul: - Sunteti amandoi nebuni !!! Nu am trimis pe nimeni !!!
Q: Ce fredoneaza un arab intr-un autobuz plin cu evrei? A: "TOATA LUMEA, TOATA LUMEA, SARE ACUM CU MINE !!!" |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/8/2006 Mesaje: 35
| Un inginer agronom, oltean scolit la Bucuresti si in strainatate, se destainuie reporterului de la TV cu mult naduf in glas: - Anul trecut semanaram varza pa 5 hectare; dar o mancara omizile. Anul asta semanaram 10 hectare si iar o mancara omizile! - Si ce masuri veti lua? intreaba reporterul TV. - Anul viitor o sa punem varza pe 20 de hectare. Sa se sature,' rar ele ale naibii!!!
Cica era unu' care mergea prin desert de citeva zile, echipat cu ochelari si labe de scafandru. Si cum mergea el asa, sfirsit de sete si de foame, de-abia se mai tira, se intilneste cu un beduin pe o camila. Il intreaba: - Nu va suparati, cit mai e pina la ocean? - Pai, sa mai tot fie vreo 200 de kilometri... La care omul rabufneste cu naduf: - Sa va ia naiba cu plaja voastra cu tot!
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Lucian, super tari bancurile! Cel putin cel cu arabul si evreii e "mortal"! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Au fost odata 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOTI si ALTUL. Intr-o zi cei 5 au fost confruntati cu o problema deosebit de importanta si de aceea s-au hotarat sa fie facuta de TOTI. Insa, cum TOTI era sigur ca CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, in final NIMENI nu a facut-o deoarece era evident ca ORICINE ar fi fost in stare sa o faca. Atunci CINEVA s-a suparat foarte tare caci era o treaba pentru TOTI. Insa TOTI i-a sugerat lui CINEVA sa-l oblige pe ALTUL sa faca ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca, desi ORICINE ar fi putut.
Concluzia: Treaba trebuie facuta intotdeauna de ALTUL! |
|
|