Bancul zilei - partea a doua
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Thursday, December 20, 2007 10:30 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Blonda si o bruneta sînt în clasa a VI-a. Care are cel mai frumos corp?
Blonda, pentru ca are 18 ani!

Kmy
Scris: Thursday, December 20, 2007 10:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
ras ras ras
raly
Scris: Thursday, December 27, 2007 1:16 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Un student pica la examenul de logica. - Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota? - Da, sigur! - Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp? Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul. - Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul. - Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs. este si ilegal si ilogic.
Alina
Scris: Thursday, December 27, 2007 1:21 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
raly wrote:
Un student pica la examenul de logica. - Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota? - Da, sigur! - Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp? Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul. - Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul. - Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs. este si ilegal si ilogic.

hohot hohot hohot

Continuarea Aici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.