Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
bestiaaaaaaaaaaaaaaaaaal |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Doua vecine se intalnesc dimineata. - Ce-i cu tine, draga, esti bolnava? - Nu, de ce intrebi? - Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau - Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat eu daca a izbucnit razboiul? |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| a izbucnit razboiul |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Un tip si-o tipa in pat, actiune din greu. Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei, tipul sare din pat, isi ia hainele in brate, tipa ii deschide geamul, si el sare. Dupa un timp se aude un ciocanit la usa. Tipa deschide, in usa ... tipul cu hainele in brate... - Ma nevasta, da' stresati mai suntem!
|
|
| oana_nicole wrote:Un tip si-o tipa in pat, actiune din greu. Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei, tipul sare din pat, isi ia hainele in brate, tipa ii deschide geamul, si el sare. Dupa un timp se aude un ciocanit la usa. Tipa deschide, in usa ... tipul cu hainele in brate... - Ma nevasta, da' stresati mai suntem!
ce mai stres! |
|

| |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| oana_nicole wrote:- Ma nevasta, da' stresati mai suntem!
|
|

| Stii ca m-am maritat? -Serios? Cu cine? -Cu un marinar. E plecat unsprezece luni pe an. -Saraca de tine, cum trebuie sa suferi... -Nu, o luna trece atat de repede...
Becali copil, se duce la taica-su la miezul noptii: - Tata, nu pot sa dorm noaptea si mi-o zis dom' doctor sa inchid ochii si sa ma apuc sa-mi numar oile pana adorm. - Si-o mers? - Nu! M-am apucat sa le numar si pe urma mi-a pierit tot somnul, cand am bagat de seama ca-mi lipsesc doua...
Trenurile din Ardeal la Bucuresti is foarte aglomerate, is full. La un moment dat, din cauza caldurii unei doamne i se face rau si lesina. Un calator: - Iute, iute, aduceti o 'taricuta de palinca, ca i s-o facut rau lu' doamna. Scoate cineva o sticla de palinca si i-o da calatorului. Acesta trage un gat si spune: - Oai, buna o fost, ca ase m-am spariet cand am vazut-o pe doamna... |
|
| La anuntul de angajare se prezinta o tanara la interviu, iar patronul ii spune cate ceva despre felul in care se lucreaza: -Fata, draga noi nu zicem NU, chiar daca nu avem produsul in stoc. Ii aburim cumva, ca sa ii amanam. Zis si facut, prinde fata manevra.
La un moment dat, intra un cetatean: - Manusi aveti? Fata (uitandu-se in jur): - Pai, sigur. De care sa fie? De piele? Tricotate? - De piele, normale, raspunde clientul. Vanzatoarea: - Cu un deget, cu 2 cu 5? - Normale, cu 5, ii raspunde clientul. Vanzatoarea: - Le purtati la palton sau la jacheta? - La palton, ca vine iarna, ii raspunde amabil clientul. Vanzatoarea: - Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem cum se asorteaza. Omul pleaca, putin mirat. Cand sa iasa pe usa, intra val-vartej unul extrem furios c-un colac de buda intr-o mana si c-o placa de faianta in cealalta: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, fundul ti l-am aratat ieri... ACUM DA-MI HARTIE IGIENICA!!! |
|
| Vine limuzina sa-l ia pe Papa de la aeroport. Soferu ia bagajele, le baga in portbagaj (si nu erau chiar putine). Papa astepta si nu se urca. Soferul: - Sfintia Ta, va rog sa poftiti. Papa: - Stii fiule, pe mine nu ma lasa niciodata nimeni sa conduc masina... Lasa-ma tu de data asta, te rog. - Sfintia ta, e imposibil. Mi-as pierde slujba. - Te rog, si sa stii ca sunt extrem de generos... Soferul pana la urma cedeaza.
Papa la volan. Talpa. 120 Km la ora. Soferul: -Sfintia Ta, va rog, putin mai usor, ne prinde politia ! Papa, nimic, baga tare. 160 Km/h. In spate, masina politiei, ding dong, ding dong.
Papa opreste si lasa geamul in jos. Vine politaiul, saluta, gura cascata... Se intoarce la masina de politie. Ia statia. - Sunt 1435. Da-mi-l pe sefu... - Care-i treaba, ba? - Sefu, nu stiu ce sa fac. Am prins pe cineva cu 160 la ora. - Arde-l. - Nu cred ca pot, e tare. - Cine e ba, primaru? - Nuu, mai important. - Un guvernator, senator ceva? - Sefu, e mai tare! - Da' cine-i, ba, nu ma fierbe !! - Cred ca-i Dumnezeu, sefu', ca Papa-i conduce masina !!! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce taree ee |