Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Betoooon |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| tare de tot |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| TAAAAARRRREEEE !!!!!!
Mi-ai facut ziua Leuto !!!!
Am sa caut si eu vreo 2 debili sa ma descarc pe ei cand sunt ... down .... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| SUPEEEEER E trecut de ora24 si eu rad cu lacrimi!!!! Abia astept ziua de maine sa o spun sora-mi ea chiar ar fi in stare de asa ceva!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| leut wrote:
ACUM ma simt mult mai bine...[/b]
Si eu!
Super tare Leuto! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
|
Supeeeeeeeeeeeer tare!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| SUUUUUUPEEEER TARE !!! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Imi pare nespus de bine ca v-am facut sa radeti! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| leut wrote:Imi pare nespus de bine ca v-am facut sa radeti!
Mami ce sa mia zic... doar am vazut topicul si am mai avut spasme de ras....hang-over de ieri....
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Cristy wrote:
Mami ce sa mia zic... doar am vazut topicul si am mai avut spasme de ras....hang-over de ieri....
La fel mi se intampla si mie...cand citesc "ceva tare" ma tine multisor, cateva zile in sir... |
|

| Pe aeroportul din Londra Bush este primit de regina Angliei si pleaca impreuna spre palat intr-un Bentley argintiu din 1934 pana la limita centrului Londrei, unde se urca intr-un cupeu din secolul XVII, tras de sase armasari magnifici. Deodata, armasarul din dreapta spate da drumul celei mai oribile si cutremuratoare emisii de gaze, care umplu instantaneu trasura. Regina se intoarce catre Bush si explica: - Domnule presedinte, va rog sa acceptati regretele mele. Sunt sigura ca intelegeti ca exista unele situatii pe care nici o regina nu le poate controla! George W., un autentic gentleman texan, raspunde: - Majestate, va rog sa depasim subiectul. Stiti, daca n-ati fi spus nimic, as fi considerat ca a fost unul dintre cai!
Popescu are de ani întregi prostul obicei de a se sprijini cu mîna de perete în momentul în care vrea sã se ridice din pat. Cu timpul, pe perete s-a fãcut o patã urîtã care strica aspectul dormitorului. Vine si momentul zugrãvitului. Popeasca îl conduce pe zugrav, un bãrbat mai în vîrstã, prin cîteva încãperi ale apartamentului. În cele din urmã, îi spune: - Vã rog sã veniti si în dormitor sã vã arãt unde obisnuieste sotul meu sã-si punã mîna în fiecare dimineatã cînd se trezeste... Speria, mesterul spune: - Multumesc frumos, dar dacã se poate, as prefera mai degrabã un pãhãrel de tuicã...
Q: - Doctore, ce sã fac ca sînii mei sã stea din nou asa cum stãteau în tinerete ? A: - Stati în 4 labe. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| leut wrote: ACUM ma simt mult mai bine...
Si eu la fel, doar ca ma doare putin burta de atata ras... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Kiki wrote:- Majestate, va rog sa depasim subiectul. Stiti, daca n-ati fi spus nimic, as fi considerat ca a fost unul dintre cai!
- Multumesc frumos, dar dacã se poate, as prefera mai degrabã un pãhãrel de tuicã...
|
|

| Un punker urca intr-un autobuz. Parul sau era facut spice, colorat verde,rosu,albastru si portocaliu. Hainele ii erau o amestecatura de carpe si piele, picioarele ii erau goale si corpul ii era plin de cercei. Se aseaza pe singurul loc liber, exact in fata unui batran, care se tot holba la el. - Ce te tot holbezi, mosule? Ce, tu n-ai facut nimic aiurea cand erai tanar? Batranul: - Ba da. Odata, cand eram in marina, m-am imbatat in Singapore si am ***** un papagal. Ma gandeam ca poate esti fiul meu. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Kiki wrote:Un punker urca intr-un autobuz. Parul sau era facut spice, colorat verde,rosu,albastru si portocaliu. Hainele ii erau o amestecatura de carpe si piele, picioarele ii erau goale si corpul ii era plin de cercei. Se aseaza pe singurul loc liber, exact in fata unui batran, care se tot holba la el. - Ce te tot holbezi, mosule? Ce, tu n-ai facut nimic aiurea cand erai tanar? Batranul: - Ba da. Odata, cand eram in marina, m-am imbatat in Singapore si am ***** un papagal. Ma gandeam ca poate esti fiul meu.
|
|
|