Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| In timp ce tatal era la serviciu, mama si copilul stateau pe acasa si isi vedeau de treburi. La un moment dat, mama doreste sa vorbeasca la telefon cu tatal, insa constata ca a ramas fara credit.
- Suna-l si tu pe taica-tu si vezi cand ajunge acasa. Dupa vreo 3 minute - Am sunat mama dar raspunde o tanti si nu vrea sa mi-l dea la telefon. Se face seara si barbatul ajunge acasa. Nevasta infuriata pana la culme, se duce direct la el si ii scapa 2 palme. - Pentru ce au fost astea femeie? - Gigel, vino si zi-i lu tati ce spunea femeia aia!! - "Pentru moment abonatul nu poate fi contactat, va rugam reveniti."
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Foarte tare!!!!!Quote:- "Pentru moment abonatul nu poate fi contactat, va rugam reveniti."
|
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Vaaaaaai, mi-e tanti imi zice: "sunteti in reteau ....., va rugam reveniti" de cine sa ma i-au? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Intr-o zi umbla un om prin padure. La un moment dat se intalneste cu ursul. Omul nostru se pune in genunchi si spune: - Doamne Dumnezeule, te rog da ganduri crestine acestui urs! Deodata i se indeplineste dorinta: Omul priveste uimit cum ursul se pune in genunchi si spune: - Binecuvanteaza Doamne aceasta masa...
- Rodica, ar trebui sa inchizi fereastra cand intri in biroul directorului. - De ce? - Presupun ca acolo e foarte mult curent, din moment ce, cand te intorci, esti asa de ciufulita!
Doua blonde stau de vorba: - Draga, nu stiu cum poti tu sa stai la soare. Eu de cate ori fac plaja ma ard. - Da? Cu cine? |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Un om insurat avea o aventura cu secretara. Intr-o zi au mers dupa-amiaza la ea acasa si au facut dragoste. Extenuati au adormit si s-au trezit abia pe la 8 seara . Igrijorat, barbatul a inceput sa se imbrace repede si a rugat-o pe iubita lui sa ii ia pantofii, sa ii duca afara si sa ii tavaleasca prin iarba si noroi. Apoi s-a incaltat si s-a dus acasa. "Pe unde ai umblat?" l-a intreabat sotia. "Nu te pot minti, draga...am o aventura cu secretara. Am facut sex cu ea toata dupa-amiaza" . Sotia il masura cu privirea si observandu-i pantofii tipa: " Minti nenorocitule! Ai fost sa joci golf!"
|
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054