Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| nikmiki wrote: - romanca: Vasile,Vasile daca si salariul l-ai avea la fel de mare........
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| un om de afaceri inchiriaza o sala de teatru si invita 1000 de barbati sa-si dea cu parerea ce femeie e mai buna: blonda,bruneta sau roscata.intra pe scena roscata si incepe sa faca striptis. barbatii aplauda furtunos,e randul unei brunete. barbatii sunt in delir. urca pe scena o blonda focoasa cu niste miscari de felina,si.......liniste in sala patronul nedumerit intreaba: - nu inteleg,de ce ati aplaudat cand au urcat si roscata si bruneta si cand a urcat blonda focoasa nu a mai aplaudat nimeni? o voce din sala raspune: - incearca tu,ma sa aplauzi cu o singura mana...... |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| La birou s-a produs o eroare fatala, cu consecinte grave. Seful, enervat la culme, intra in camera si striga la subaltern: - Care din noi e idiot - tu sau eu? Subalternul, linistit: - Sefule, oare cu experienta si precautia dumneavoastra ati fi putut sa primiti la serviciu un idiot?
Intre colegi: - De ce nu lucreaza Ionescu saptamina asta? - Il inlocuieste pe sefu'.
Seful: - Nu ma priviti ca pe un sef, ci ca pe un prieten care are mereu dreptate. |
|
| |
|
| |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Un soldat se prezinta la sergentul care se ocupa de bucatarie cu farfuria in mana. - Sergent,dar in farfuria mea este pamant - Si ce? pentru ce ai venit aici? Nu ai venit sa servesti patria? - S-o servesc,da, nu s-o mananc.
- Nu ma deranja -zice un soldat catre altul- Nu vezi ca-i scriu iubitei mele? - Si de ce-i scrii atat de incet? - Ea nu stie sa citeasca repede.
Profesorul catre elev: - Nu stiai ca Columb a descoperit America? - Nici macar nu stiam ca era pierduta.
Un ghid cu o harta in mana intr-o pestera intunecata: - Pe aici pe undeva era o GROAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......... |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Un sondaj pe strada, in sezonul estival: - Fiti amabil ! Unde ati petrecut ultimele concedii? In tara sau in strainatate ..... - Acum doi ani am fost la Vama Veche ... - Si ati fost multumit de conditii ? - Nu prea. Dupa doua zile au intrat niste derbedei peste noi in cort. M-au batut, mi-au furat camera foto si au profitat si de nevasta-mea. - Oh, ce tragedie ! - Da, si anul trecut am fost tot acolo si am patit la fel. - Imi pare rau ! Anul acesta unde intentionati sa mergeti ? - Pai tot la Vama Veche ca acolo vrea nevasta-mea....
Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie.
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
CONCLUZIA: Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca vorbim romana e ceea ce ne omoara.
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Am si eu un banc
Bula si Bubulina la restaurant. Bula o invita la dans. Neîndemânatic, însa, o calca mereu pe picioare. Nu se jeneaza deloc, îi da înainte, ba chiar zice cu mândrie: - Stii, Bubulina, eu am dansul în sânge! - Foarte adevarat, Bula! Dar stai prost cu circulatia… |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| ...... . |
|
|