Bancul zilei - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Friday, April 23, 2010 12:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
hohot hohot hohot
Intr-o dimineata, Ion isi gaseste cocosul mort in curte. Suparat nevoie mare ca nu mai are cocos sa ii calce gainile si ca acestea nu vor mai face oua, Ion se duce la targ, sa cumpere altul. Ajuns acolo, dupa indelungi cautari, gaseste un animal frumos, aratos, musculos, galagios etc. Ion intreaba:
- Cocosul asta… e sanatos?
Proprietarul ii raspunde:
- Este…
- Face mofturi la mancare?
- Niciodata.
- Si cat costa?
- 50 de lei!!!
- Vai de mine! Dar ce face de banii astia?
- Pai… ce face orice cocos… Cucuriga dimineatza, bate cocosii vecinilor, mananca rasadurile…
- Dar… de calcat gainile… le calca?
- Calca tot ce prinde… gaini, rate, gaste, curci, catzei, purcei si ce mai ai matale prin curte pe acolo.
- Hm… si… le calca bine?
- :)) le calca foarte bine…
A doua zi, iese Ion in curte dis-de-dimineata. Si… toate animalele mergeau mai cracanate… gaini, rate, gaste, curci, catzei, purcei, oi, vaci, pana si calul zambea mai… altfel J. Calcase cocosul tot ce prinsese. Cat despre cocos, acesta zacea lat, in mijlocul curtii, cu picioarele in sus… parea mort.
Un vultur ii dadea tarcoale in aer. Suparat ca o sa ramana fara minunatie de cocos, Ion da fuga in casa, pune mana pe arma de vanatoare, iese repede afara si ocheste vulturul
Cocosul, de jos, ii zice cu un glas scazut…
- Usurel… nu il speria… lasa-l sa se aseze :)
roxinthya
Scris: Friday, April 23, 2010 12:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Un tip elegant intra intr-un renumit magazin de bijuterii insotit de o superba domnisoara. Impreuna, aleg un colier de 50.000 de euro pentru ea. Fara ezitare, omul scoate carnetul de cecuri si il completeaza cu suma respectiva. Vanzatorul era un pic incurcat, deoarece suma era considerabila si era prima data cand ii vedea pe cei doi.
- Am sentimentul ca va ganditi in sinea dumneavoastra daca cecul are acoperire sau nu.
- Hmmm, pai..., da...
- Astazi e sambata si banca mea este inchisa dar iata cum propun sa facem: eu va las cecul completat, iar bijuteria ramane la dumneavoastra in magazin. Luni va duceti la banca, incasati cecul si apoi trimiteti colierul prin curier domnisoarei, zise omul in timp ce se sorbea din ochi cu tanara.
Bijutierul, satisfacut de aceasta propunere, accepta. Cand se duce luni la banca, insa, stupoare: cecul nu avea acoperire. Consternat, bijutierul telefoneaza clientului care ii spune:
- Dar nu este nimic grav! Pe dumneavoastra nu v-a costat nimic iar eu am petrecut gratuit o noapte salbatica cu domnisoara.
Va multumesc pentru colaborare!
carla
Scris: Friday, April 23, 2010 12:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
hohot hohot hohot
ingerash
Scris: Friday, April 23, 2010 12:57 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
cool hohot hohot hohot hohot hohot
Kmy
Scris: Friday, April 23, 2010 2:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
hohot hohot
raly
Scris: Friday, April 23, 2010 7:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Quote:
-Domnisoara, nu stiu, cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca
cheia, ling broasca de-o ia naiba...

hohot hohot hohot hohot
zaza_
Scris: Friday, April 23, 2010 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Cetari au fost astea!hohot hohot hohot
zaza_
Scris: Sunday, April 25, 2010 8:07 PM
Nivel

Cum se poate face dintr-un pentagon patrat?
Se aplica teoria Bin Laden!
mama Alessiei
Scris: Monday, April 26, 2010 7:27 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2009
Unde se duc anii nostri:

O tigara scurteaza viata cu 2 minute.
O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute.
Dar o zi de munca scurteaza viata cu 8 ore !!!
Kmy
Scris: Monday, April 26, 2010 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
Acuzatii grave

Domnule director

Avand în vedere ca sunt singura angajata din firma care nu v-a dat în judecata pentru hartuire sexuala, va dau în judecata pentru discriminare.

Cu stima, secretara dvs, Florica.

* Stresul inseamna sa te trezesti urland, pentru ca apoi sa iti dai seama ca nu dormeai!
Ana
Scris: Monday, April 26, 2010 9:12 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
ras
zaza_
Scris: Tuesday, April 27, 2010 9:32 PM
Nivel

Se duce un cal la cinematograf. Bate in gemulet:
- Vreau si eu un bilet!
Cucoana de la casa face ochii mari:
- Aoleu, maiculita, un cal care vorbeste!
Calul:
- Pey nu, ca inauntru tac.

O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?" Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?". Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta: Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale"

Porcusorul isteric statea cocotat intr-un visin.
- Ce faci acolo?
- Mananc cirese.
- Pai cum sa mananci cirese, tu nu vezi ca stai intr-un visin?
- Mi-am adus de-acasa!

Un hot sparge o locuinta si cauta sa vada ce poate gasi. La un moment dat aude o voce domoala soptind: "Iisus te vede". Gandindu-se ca totul e doar imaginatia sa, continua sa caute. La un moment dat, vocea sopteste din nou: "Iisus te vede". Hotul isi aprinde lanterna si vede un papagal intr-o cusca. Il intreaba pe acesta daca el a fost cel care a vorbit si papagalul ii raspunde ca da. Il intreaba pe papagal care-i este numele si acesta raspunde: "Moses". Hotul il intreaba contrariat: "Ce fel de oamnei isi botezeaza papagalul Moses?", la care papagalul raspunde: "Acelasi fel de oameni care isi botezeaza si pit bull-ul Iisus".
zaza_
Scris: Tuesday, April 27, 2010 9:48 PM
Nivel

Va rugam sa ne spuneti care ar fi, dupa parerea dvs., cel mai rapid lucru din lume....
Primul: - ... Eu cred ca cel mai rapid lucru din lume e gandul... - Cum asa??!!! - Te gandesti la cineva si nici nu-ti dai seama cand o faci... - Asta asa este.. aveti dreptate.. o sa tinem cont de parerea dvs.

Al doilea: - Eu as zice ca clipitul e cel mai rapid... - De ce anume??? - Nici nu-ti dai seama cand clipesti, atat de rapid e... - Da...
interesant... apreciem contributia dvs..

Al treilea: - Dom'le... eu sunt de parere ca lumina este cel mai rapid lucru... - Puteti explica??... - Da: cum apesi pe intrerupator cum se umple toata camera de lumina... adica e ceva foarte rapid... nici nu-ti dai seama... - Da... foarte interesant.. va multumim...

Al patrulea: - Cum sa va spun eu... dupa parerea mea, diareea e cel mai rapid lucru... - !!!?????? (consternare)
- Pai, domnilor... aseara am facut pe mine si n-am avut timp nici sa ma gandesc, nici sa clipesc si nici sa aprind lumina...

Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba:
-Asa mic si deja ti-a crescut mustata ?
-Si tu asa mare si tot fara sutien?hohot hohot hohot hohot

Culmea gandului: Sa cazi pe ganduri si sa-ti spargi capul.

Culmea lisnistii : sa fie ata de liniste in jurul tau incat sa auzi cum te mananca in fund …
zaza_
Scris: Tuesday, April 27, 2010 10:11 PM
Nivel

Vulpoiul, ratoiul si ursul zburau cu avionul. La un moment dat se ridica ratoiul de pe scaun,se duce la urs ii da o aripa peste bot si zice:
- Da-mi ba in pana mea o tigara!
Speriat ursul scoate pachetul si-l serveste pe ratoi.Acum cum statea vulpoiul si se uita la ei se gandeste “ce ma e mai tare ratoiul ca mine” si face si
el acelasi lucru ii da o laba peste bot si-i cere o tigara. Suparat ursul ii ia pe
amandoi de gat si ii arunca pe geam.Cand s-a vazut ratoiul in aer a inceput sa dea
din aripi[fal, fal, fal] si striga la vulpoi care se ducea in jos cu
viteza:
- Vulpoiule, stii ma sa zbori ?
La care vulpoiu:
- Pai de unde?
Ratoiu : - Si atunci ce pana mea te-ai luat de urs?

Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog.
Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el.
Ursu’ se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice:
- 52!

De ce se arunca scafandrii intotdeauna in apa pe spate?
Daca s-ar arunca in fata, ar pica in barca!
Ana
Scris: Tuesday, April 27, 2010 10:20 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
hohot cool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.