|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/26/2014 Mesaje: 6
| Buna , sa spunem ca am rezolvat problema cu balsamul la masina de spalat,daca pun un Capac il pastreaza pana la ultima clatire,daca pun mai mult il ia din prma apa,voi ce balsam folositi sa isis pastreze mirosul dupa spalare?si il diluati sau nu? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Cele care miros si persista sunt cele de la cocolino.Lasa un parfum mortal.Sunt doua aparute ultimile.Roz si albastru.Nu il diluez.Ma bucur ca s-a rezolvat problema masinii.:*:*:* |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Sincer nu folosesc balsam de rufe...sau poate doar la lucrurile din lana!! Exlus prosoape.De ce?? Pentru ca balsamul nu face altceva decat sa starneasca si mai taare alergenii!! Nici detergentul nu trebuie sa miroasa puternic, rufele trebuie clatite de 2 ori...mai ales in cazul copiiilor si a persoanelor alergice...Acum cat e ger, recomand sa dati afara la aer, paturi,pilota, lenjerie.Gerul inmoaie rufele mai ceva ca balsamul.Stiu ca o sa-mi sariti in cap, dar nu e recomandat nici acel sapun cu "crema hidratanta" sau tot felul de lotiuni ..nu fac altceva decat sa pastreze si sa dezvolte si mai mult acarienii.Pentru cine suporta, un sapun cat mai natural fara miros putrnic si apaaaa din belsug!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mama de cand o stiu, scoate aproape in fiecare zi lenjeria afara .
Eu aerisesc zilnic, dar doar de 2 ori pe saptamana le si scutur, atunci cand fac putin curat.
Ca balsam folosesc doar cele Senzitive, au miros de bebe. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Noi nu am avut nicio problema de la balsamul de rufe si-l folosesc nediluat. De aerisit, aerisesc zilnic, le tin si la aer -asta-i alta treaba. Eu ador mirosul hainelor proaspat spalate; lasa un miros placut in toata casa si nici nu se mai electrizeaza. Iar daca pana acum n-am avut probleme, banuiesc ca nici de acum in colo -deja suntem mari...
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nanny wrote:Sincer nu folosesc balsam de rufe...sau poate doar la lucrurile din lana!! Exlus prosoape.De ce?? Pentru ca balsamul nu face altceva decat sa starneasca si mai taare alergenii!! Nici detergentul nu trebuie sa miroasa puternic, rufele trebuie clatite de 2 ori...mai ales in cazul copiiilor si a persoanelor alergice...Acum cat e ger, recomand sa dati afara la aer, paturi,pilota, lenjerie.Gerul inmoaie rufele mai ceva ca balsamul.Stiu ca o sa-mi sariti in cap, dar nu e recomandat nici acel sapun cu "crema hidratanta" sau tot felul de lotiuni ..nu fac altceva decat sa pastreze si sa dezvolte si mai mult acarienii.Pentru cine suporta, un sapun cat mai natural fara miros putrnic si apaaaa din belsug!!
Da si da si iarasi da. Adevarul e ca oricum contin enorm de multe chimicale.
Mai mult sau mai putin pe langa subiect....am inceput de o saptamana sa spal cu nuci de sapun + apa oxigenata solida pt rufe albe. Uscat in ger/ soare si astept sa vedem cum stam cu alergia. |
|
| Cris-DL wrote:Noi nu am avut nicio problema de la balsamul de rufe si-l folosesc nediluat. De aerisit, aerisesc zilnic, le tin si la aer -asta-i alta treaba. Eu ador mirosul hainelor proaspat spalate; lasa un miros placut in toata casa si nici nu se mai electrizeaza. Iar daca pana acum n-am avut probleme, banuiesc ca nici de acum in colo -deja suntem mari...
Asta asa e ! Eu am avut probleme cu piticu o perioada cand a trebuit sa-i spal rufele doar cu dermalim , dar si-a revenit si am continuat normal.
Sousourel, alergiile sunt cele mai pacatoase. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si eu folosesc balam de rufe, din cel concentrat pentru ca asa cere masina de spalat. De aerisit si pus lenjeria la aer zilnic.Adica zilnic o scutur pentru ca dimineata n-am timp sa o las afara. In schimb un geam deschis ramane oricum ar fi vremea afara. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| O perioada am folosit altceva insa am renuntat si am revenit la Sensitive. E mai discret si nu-mi acopera parfumul. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mie imi este taaare dor de rufe inghetate!Cum le aduceam in casa iarna de afara si ce miros curat aveau chiar ca nu trebuia nici un balsam nimic.Si apropo de ce balsam folosesc asta ca sa nu fiu off topic eu folosesc in ultima vreme balsam ptr bebelusi are un miros asa de fin de nu ma mai despart de el si daaa cateodata unele parca au un miros foarte puternic si acopera mirosul de parfum ,multii chiar miroasa numai a balsam . |
|
| shirel wrote:Mie imi este taaare dor de rufe inghetate!Cum le aduceam in casa iarna de afara si ce miros curat aveau chiar ca nu trebuia nici un balsam nimic.
Chiat ieri vorbeam cu tata de rufele inghetate din copilarie cu mirosul placut de gheata cu dero. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2016 Mesaje: 1
| Eu folosesc noul Silandin campania celor de la Buzzstore #buzzsilan miroase bine si lasa rufele destulr de moi ! |
|
|