Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| de vreo saptamana, medeea are o noua pasiune: sa faca balonase, cu saliva, ori de cate ori prinde ocazia (adica scapa de suzi). Baloseli de astea stiam ca sunt normale cand le apar dintisorii dar nu cred ca e cazul nostru ca suntem prea micuti. M-am uitat la gingicute dar sunt ok. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Draga mea,Sara a inceput sa faca balonase inainte de patru luni si am zis ca e imposibil sa-i apara asa de repede dintisorii! Pentru orice eventualitate,am controlat-o sa vad daca apar sau nu dintisori! Stiam ca,de obicei,primii care apar sint cei centrali inferiori,asa ca acolo am facut inspectia!Nu avea nimic,nici macar gingiile inflamate! Si mare mi-a fost mirarea,pe la patru luni si vreo doua zile,cind mi-a zimbit cu gura pina la urechi si am descoperit un punctulet alb in zona caninilor! Asa ca acum avem un mic vampiras! |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| ce frumos bravo sara al meu face balonase de la 3 luni si nu se arata nimic in schimb ar cam trebui sa-l schim din juma in juma de h ca-mi mozoleste toate bluzitele de pe el |
|

| Pai da!Sint la virsta la care,tot ce prind in minute,trebuie trecut prin gurita pentru a fi cunoscut! Eu acum o controlez zilnic sa vad cit a mai crescut dintisorul si ma gindesc cu groaza la ziua cind va prinde sanul cu el! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si Tudor a inceput de cateva zile sa faca balonase! Iar daca ii dau ceva de bagat in gura, e tot un... "french kiss". Oare ii ies dintisorii? Voi ati folosit inele pentru dinti? Sau nu ati mai avut timp ca v-au luat-o dintisorii inainte? " /> |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Si Andrei face balonase intr-o disperare. In plus roade tot ce prinde, de la pumni, degetele, jucarele tot-tot, nu scapa nimic.
Nici eu nu vad sa aiba dintisori, dar cred ca sunt pe aproape pentru ca asa se intampla de obicei cand ii dau dintisorii. Poate sa inceapa si cu 1 luna inainte sa roada si sa baloseasca tot.
Asa ca suntem in asteptare de iepuras :albino: |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| David le are cu balonasele de la 3 luni si tot la 3 luni si un pic i-a dat primul dintisor. Acum avem doi si suntem in asteptarea celui de-al treilea (se simte la pipait, dar inca nu a spart gingia. De rontait nu mai zic ca tot ce prinde rontaie: jucarii, maini, picioare, perna, lenjeria de pat, capacul de la biberon, sticle de plastic... |
|

| Eu i-am dat Sarei jucaria speciala pentru dintisori,pe care o roade cu mare placere...pina o scapa din minuta si atunci se enerveaza, mormaie si primul lucru pe care-l prinde este dus imediat in gura. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Si la noi se intampla acelasi lucru dar nici urma de dintisori. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| mai, si noi avem un inel de ala ce se roade cand ii cresc dincutii dar nu m-am gandit sa il dau inca. Astazi cred ca il fierb (ca inca e in ambalaj) si am sa il dau la ros... Totusi, eu cred ca e prea devreme pt dintisori |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| codruta wrote:mai, si noi avem un inel de ala ce se roade cand ii cresc dincutii dar nu m-am gandit sa il dau inca. Astazi cred ca il fierb (ca inca e in ambalaj) si am sa il dau la ros... Totusi, eu cred ca e prea devreme pt dintisori
Nu cred. Noua la varsta asta au aparut primii. |
|

| Codruta,eu inainte sa il dau ,il pun un pic in frigider(nu in congelator!)ca sa fie rece si sa-i mai atenueze mincarimile cauzate de gingia inflamata! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miruna nu are nici 2 luni si face spumite la gurita, dar cred ca e din cauza descoperirii facute "are limbuta" pe care o framanta toata ziua. Si eu m-am tot uitat la ea in gurita, ca i s-au format gingiile frumos ca acum are cu ce ma prinde de sfarc atunci cand se satura si nu-i mai trebuie |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| am avansat de la balonase...de cateva zile am descoperit ca ne place sa scuipam e foarte interesant... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Quote:am avansat de la balonase...de cateva zile am descoperit ca ne place sa scuipam e foarte interesant...
Daaaa... Si daca scuipam cand avem mancare in gura e si mai distractiv! De fapt, culmea distractiei e cand reusesc s-o nimeresc pe mama cu o gura de supa!!!! Sau, cand suflu si chiui in lingurita cu supa si fac "bulbuci" in ea! |
|
|