Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu vreau sa o dau pe Miruna mea, are 5 ani, din primavara o inscriu la o scoala de balet. Ii place si i se potriveste. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| Daca vreti o dezvoltare armonioasa pentru copii vostri ducetii la gimnastica ,la balet se face un pic mai mult decit nimic.EU am avut fetitele timp de un an la un club particular si am fost foarte multumita.La acest club veneau si fetite care faceau balet la teatrul liric si se plingeau ca nu fac mare lucru acolo.Acum am intrerupt pentru ca eram foarte aglomerati,facem si canto si pian dar vrem sa reluam in primavara pentru ca pe cea mare a ajutato sa slabeasca si sa isi,,sclupteze'' un corp frumos (era cam plinuta}iar cea mica este destul de buna si ar putea sa faca performanta.Sfatul meu,duceti copii la gimnastica indiferent ca sint fetite sau baietei. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Am incercat si noi .... vreo trei sesiuni, insa ......fara ecou ! Poate mai tarziu ..... ca mai incercam ! Continuam cu cheer-leading (individual si team ) , street dance , latino si ball room ( individual ). Cu rezultate foarte multumitoare! |