Chestionar intrebare: Una foarte buna (Poll is closed)
Alegere Voturi Statistici
Buna 3 42%
Asa si asa 4 57%
Proasta 0 0%
Una foarte proasta 0 0%
eu nu mi-as da copilul la balet 0 0%

Balet
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gobyutzu
Scris: Wednesday, March 9, 2011 11:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ce parere aveti despre cursurile de balet la copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani ? campfire
danab
Scris: Thursday, March 10, 2011 8:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Eu vreau sa o dau pe Miruna mea, are 5 ani, din primavara o inscriu la o scoala de balet. Ii place si i se potriveste.
bereea
Scris: Thursday, March 10, 2011 8:39 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Si eu mi-as da fetita la balet daca n-ar fi deja implicat inalte activitati.
MARIAISTRATE
Scris: Thursday, March 10, 2011 9:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/29/2010
Daca vreti o dezvoltare armonioasa pentru copii vostri ducetii la gimnastica ,la balet se face un pic mai mult decit nimic.EU am avut fetitele timp de un an la un club particular si am fost foarte multumita.La acest club veneau si fetite care faceau balet la teatrul liric si se plingeau ca nu fac mare lucru acolo.Acum am intrerupt pentru ca eram foarte aglomerati,facem si canto si pian dar vrem sa reluam in primavara pentru ca pe cea mare a ajutato sa slabeasca si sa isi,,sclupteze'' un corp frumos (era cam plinuta}iar cea mica este destul de buna si ar putea sa faca performanta.Sfatul meu,duceti copii la gimnastica indiferent ca sint fetite sau baietei.
delfinasa
Scris: Thursday, March 10, 2011 3:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Chiar ieri am avut o mica discutie cu fii-mea ce clase ar vrea sa faca si i s-a pus pata si pe balet, si pe karate ras. Inca nu e decisa pe care dintre ele sa o aleaga, pentru ca nu am timp sa alerg la 2 activitati/sapt. in conditiile in care noi ajungem la 6 zilnic acasa si nu prea gasim clase dupa ora aia. O sa ma interesez poate gasim ceva sambata dimineata.
La after-school au drama club si maine avem spectacol "The three little bears" in care si fii-mea e protagonista sic. Si-asa zice ea ca vrea sa fie artista si ca trebuie sa ne mutam la Hollywood ras.
Maria & Mario
Scris: Thursday, March 10, 2011 7:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Am incercat si noi .... vreo trei sesiuni, insa ......fara ecou ! Poate mai tarziu ..... ca mai incercam !
Continuam cu cheer-leading (individual si team ) , street dance , latino si ball room ( individual ). Cu rezultate foarte multumitoare!love
Lilly of the valley
Scris: Saturday, March 12, 2011 7:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Pt gratie, gimnastele fac si ore de balet. Capata o postura eleganta, dar daca nu are chemare, mersul pe poante poate deveni un cosmar pt copil.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.