Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| da ildi.nu mai stiu cum sa micsorez pozele
mihamihaela attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mihamihaela wrote:da ildi.nu mai stiu cum sa micsorez pozele
din aparat sau din programul cu care vizualizezi,resize,saupe photobucket,dai click pe poza,se mareste si mergi cu mouse-ul pe ea ai mai multe optiuni |
|

| da,acum miam dat seama ca pot si din aparat sa le micsorez.multumesc ildi. |
|
| ce frumosi sunt,mihaela!felicitari! |
|

| multumesc mult ildi.daca ai stii de cate ori am stricat.....dar chiar ma bucur ca am reusit sa fac macar modelul asta.sper sa fac si alt model .as vrea sa fac cu niste floricele de la talpa in sus.nu stiu .....un model frumos asa cum faceti voi.....pana va ajung din urma.....mai am de muncit
|
|
| Mihaela sunt foarte draguti. Sa-i poarte cu placere printesa. |
|

| multumesc mami de gemeni(te numesti mihaela ?)esti draguta.acum la cat se bucura roxi de ei parca imi plac si mie |
|
| mihamihaela wrote:multumesc mult ildi.daca ai stii de cate ori am stricat.....dar chiar ma bucur ca am reusit sa fac macar modelul asta.sper sa fac si alt model .as vrea sa fac cu niste floricele de la talpa in sus.nu stiu .....un model frumos asa cum faceti voi.....pana va ajung din urma.....mai am de muncit
eu personal,sunt la inceput,nu am mai facut asa ceva,ma gandeam la sosetute fine de bumbac! |
|
| mihamihaela wrote:multumesc mami de gemeni(te numesti mihaela ?)esti draguta.acum la cat se bucura roxi de ei parca imi plac si mie Da suntem tize de nume. Este o mare realizare pentru tine. Intr-o zi am sa imi iau si eu inima in dinti sa fac niste papucei crosetati pentur picii mei. Daca doreste sa ii foloseasca la balet ar trebui sa le pui ceva antiderapant in talpita.
|
|

| da m-am gandit si eu la asta.sa vad unde gasesc... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| foarte frumosi balerini ai facut, mihaela |
|

| multumesc kmn.ma bucur ca va plac .asa imi dati curaj sa continui |
|

Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| bravo miha ti-a iesit bine.stai linistita ca nici mie din prima nu-mi ies bine orice as face,trebuie sa stric cel putin o data |
|

| multumesc laly |
|
| Miha incearca sa cauti Scok-Stop (este o solutie antiderapanta in ce nuanta doresti) si o poti aplica cum doresti. In mercerie cu siguranta gasesti.
|
|
|