Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Daca primariile au initiat concursuri de genul "Cel mai frumos balcon", m-am gandit sa iau exemplu si sa fac un concurs prin care sa va inscrieti cu un "coltisor verde" din casa voastra, probabil chiar un balcon... Asadar, asteptam sa va inscrieti cu poza in care trebuie sa va apara plantele voastre dragi si...voi, cele care le aveti asa mare grija !!!! Premiile vor fi surpriza.
perioada de inscriere: 5 octombrie - 5 noiembrie votarea 6 - 10 noiembrie castigatoarele vor fi anuntate in 11 noiembrie !!!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pai acum, cand a trecut vara , ploua de rupe..... florile s-au ofilit de mult ..... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Noi nu avem plante-n balcon! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mie nu-mi plac plantele bafta concurenti! |
|

| mihaela75 wrote:Mie nu-mi plac plantele  bafta concurenti!
ma faci sa rad! Eu am spus mai subtil, dar imi place ca esti directa.
Eu particip cu flori de vaza, balcon aranjat in stilul tatalui meu ( ca stau la el )...altfel, succes concurentilor si abia asteptam sa va vedem " coltisorul verde ". |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| mihaela75 wrote:Mie nu-mi plac plantele  bafta concurenti!
Esti tare sau mai bine zis , dar oare unde sunt concurenti??? Se cam lasa asteptati. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Hai sa deschidem noi concursul,desi am avut ce cauta dupa pozele cu balconul si cu cel ce are grija de flori, la noi in familie! Miri attached the following image(s):
  ![balcon[2].jpg](/i.ashx?a=7318)
|
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Miri supeeeer , chiar ma intrebam oare tu nu ai de gind sa participi?! |
|

| Sunt sigura ca sunt destule concurente pentru ca am vechime pe site! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si cine sta la casa si nu are balcon? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu nu mai am balconul separat, ca era prea mic si am prelungit sufragheria, dar tin florile acolo. Daca e valabil, ne inscriem si noi cu poze:

In afara concursului: Mama mea are un balcon super, plin de flori, ca e indreptat spre nord si e ca in sera acolo:
  |
|

| Roxanel wrote:Si cine sta la casa si nu are balcon?
Poate pot participa si terasele? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Miri, Dana, sa va traiasca plantutele! Sunt foarte frumoase! Nici eu nu am plantute in balcon, ca e mic si ingramadit. Aveam insa flori multe la mama pe balcon. Erau asa de frumoase si miroseau asa de frumos in noptile de vara.... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bravo fetelor frumoase flori ,dar nici eu nu am plante pe balcon. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| pentru cele care nu au balcon, dar au gradina, am sa fac un alt concurs, pe cand se termina asta...pana atunci spor la pozat !!!
Pentru ca nu pot participa, va arat balconul (de fapt o particica mica-mica din el, pentru ca acum e plin de muscate de tot felul):
 |
|
|