baietelul meu nu prea mai vrea sa manance,nu stiu ce sa fac?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deea29
Scris: Saturday, April 28, 2012 6:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2011
alcool lucas are 15 luni si mananca foarte putin.Fructe nu vrea,mancare mai putin si poate ma ajutati cu niste retete .Voi cum ati reusit cu copii vostri?
aurishta
Scris: Saturday, April 28, 2012 7:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Daca nu vei insista exagerat cu mancarea, foamea naturala isi va spune cuvantul. ras Copilul mananca atat cat are nevoie, nu cat credem noi ca are nevoie. Cea mai buna "reteta" este: mese regulate fara mici gustarele intre ele. Biscuitii, pufuletii , covrigeii etc compromit de cele maimulte ori masa adevarata.pupici
biatrice
Scris: Tuesday, December 18, 2012 3:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/18/2012
uff buna mamicilor .am o problema grava..cu o fetita de 1 an si 8 luni care imi face probleme cu mancarea,nu vrea sa manance deloc mancare preparata de casa trebuie sai dau cu forta si stiu ca nu e bn acest lucru .dar ce pot face va rog ajutatima cu un mic sfat ptr ca am o perioada lunga de cand ma zbat cu acest lucru .am fost si la medici si a sp ca nui nimik grav.o sa manance ea...dar vad ca nu ..nu si iar nuuu:((((
calivita
Scris: Saturday, February 16, 2013 10:42 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
biatrice wrote:
uff buna mamicilor .am o problema grava..cu o fetita de 1 an si 8 luni care imi face probleme cu mancarea,nu vrea sa manance deloc mancare preparata de casa trebuie sai dau cu forta si stiu ca nu e bn acest lucru .dar ce pot face va rog ajutatima cu un mic sfat ptr ca am o perioada lunga de cand ma zbat cu acest lucru .am fost si la medici si a sp ca nui nimik grav.o sa manance ea...dar vad ca nu ..nu si iar nuuu:((((

Incearca produsul Infant Formula un sirop placut la gust ce este consumat cu placere de copii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.