Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Nici eu nu-l pot deschide....
Why? why? why? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am gasit tabele din astea chinezesti pe net pe mai multe siteuri si dau diferit. La K mi-a iesit si fata, si baiat, la fel si la baby boo...de divertisment e dragut sa le faci, dar sa nu-ti faci sperante ca ce prezic aia o sa ai. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| eu dupa tabel eram convinsa ca e fata dar la 12 sapt de sarcina se vedea ceva surubel dar nu era sigur. cat am sperat ca va fi fata...........dar are mami dragalas de baietel nici pe 100000000 de fete nu l-ar da. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| haha tabelul asta chinezesc a functionat si pt victoria beckham, care are 3 baieti si isi dorea ff mult o fata.. a conceput-o in octombrie, la 36 de ani (am facut un calcul) - si a iesit fata!! se pare k cu tabelul asta nu e de glumit! :) |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Hei, buli...te vad pe aici....ce ti-a iesit??? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| si cu andreas s-a potrivit
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| si la mine! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Daca ma iau dupa tabel trebuia sa am deja un baiat....iar acum data conceptiei e incerta...noiembrie-decembrie deci va fi baiat -fata |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| si la mine s-a potrivit . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna seara! Ultima oara am facut dragoste in masina cu sotia shi cand am zis sa fie baiat,a dat cu piciorul in parbriz shi la crapat! Cred k este un semn bun,nu-i asa oameni buni? |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| da e un semn,e o minune mare.Daca n ai fi postat si link cu reclama la parbrize ar fi fost baiat sigur .Asa e doar reclama gratis |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| LA Samuel nu s-a potrivit , spune sa trebuia sa am fata si am baiat . Poate mi-au dat copilul gresit la spital Acum spuna ca o sa am fata . Sper sa se adevereasca de data asta |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Mi-am facut si eu testul mi-a iesit aiurea de tot. Eden -trebuia sa fie baiat (eu aveam 33 de ani si am conceput-o in luna martie) Oshry trebuia sa fie fetitza (34 de ani in decembrie) -Shiraz este singura care este fetitza si in tabel -acuma cu sarcina aceasta nu sunt sigura cand l-am conceput cred ca august si im iese tot fetitza .Vom trai si vom vedea.
Adriana avea pe undeva un alt test mult mai real parca ,acolo mi s-au potrivit.Dar acuma din topicul ei ma aduce tot aici,nu stiu ce s-a intamplat ? |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Shireeeeeel ...parca nu erai curioasa.. Ce faci "dai in bobi in carti sau cu ghiocul"?? Lasa ca oricum ar fi vei fi o mamica super! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
|
Nu,mami verificam testul daca este adevarat la primii trei copii mi-am adus aminte ca exista asa ceva pe forum.Nu sunt chiar deloc curioasa,mai ales stiind ce inseamna sa ai copii si de sex masculin si feminin ,poate sa fie sau fetitza sau baietel sau amandoua impreuna.Si inca ceva parca ne gandim sa-l facem si pe al cincilea,fiindca tocmai suntem tare buni parinti.,sau cel putin sa infiem unul. |
|
|