Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| leut wrote:Si la mine s-a potrivit si a doua oara...nu mai spun de forma burticii, tuguiata frate! A, si da, am simtit de fiecare data ce sex va avea, poate si pentru ca autosugestia functioneaza 100% la mine!
Leut.parca eu as fi scris!Exact!Si va spun ca urmatoare sarcina la mine va fi fetita daca nu doua! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| shirel wrote:Leut.parca eu as fi scris!Exact!Si va spun ca urmatoare sarcina la mine va fi fetita daca nu doua! Cred ca numele de Angelica semnifica ceva forta, incredere in sine si in simtiri...asa e? Sa dea Dumnezeu sau cineva de-acolo de sus sa fie cum iti doresti! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si la mine vad ca s-a potrivit. Acum sa speram ca nu se schimba pana la nastere. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| leut wrote:Cred ca numele de Angelica semnifica ceva forta, incredere in sine si in simtiri...asa e? Sa dea Dumnezeu sau cineva de-acolo de sus sa fie cum iti doresti!
Uite ca la asta nu m-am gandit!Chiar am sa ma interesez dar sunt sigura ca ai dreptate pe toate pe care le cunosc cu numele asta sunt persoane tari si cu multe intuitii. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si la mine s-a potrivit la Tudor. Acum imi spune ca e creata... Asa o fi???? Alinus, Shirel, de la voi nu primesc niciun pronostic? Am vazut ca voi le nimeriti! Leutule, iti multumesc ca esti alaturi de mine si imi ridici mereu moralul spunandu-mi ca va fi creata! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Lenus...o imbratisare maaaaaaaaaaaare de la mine! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Acum m-am uitat si eu la acest tabel, se potriveste la Luana si Mayuc, iar anul asta incepand cu luna a 5-a parca sunt sanse sa fac baiat. Daca as avea si cu cine imediat m-as pune pe treaba
Lenus, cum o sa o cheme pe fetita ta? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| M-am uitat si eu acum la acest tabel si se cam potriveste, dar ma intreb ce s-ar fin intamplat daca aveam baiat si fata?!Unde ma incadram?Au si tabel pentru gemeni? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Probabil nu e pentru gemeni. Asiaticii nasc foarte rar gemeni |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Unde este tabelul??'??
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mdaaa....a disparut....si eram asa curioasa...
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Atasamente: tabel chinezesc.tabel chinezesc 40 KB, salvati 699 ori.
|
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mie imi arata ca ar fi trebuit sa am baiat.E toata ziua fetita .Nu cred in tabele de genul.Conteaza ce fel de :spermatoz ajunge primul sa fecundeze ovulul.Dar nu varsta mamei.Astea sunt facute sa ne mai distreze putin |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| La mine nu merge sa-l deschid.
Oricum, tot dupa un tabel chinezesc la fetita nu s-a potrivit, dar acum da... |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Pai oricum sunt doar doua posibilitati, sa se potriveasca sau nu! |
|
|