Baietel sau Fetita? - Tabelul Chinezesc al Nasterilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Wednesday, October 1, 2008 11:50 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
sanse 50-50%? hohot
seidana
Scris: Friday, October 3, 2008 11:28 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MAmicile cu experienta... Voi ati simtit in timpul sarcinii care va fi sexul bebelului? eu tot vb cu pitik si ii zic printesa desi sunt insacinata abia in cateva saptamani.... sper sa nu fie baiat si sa devina gay ... ca in burtiuca am vb cu el ca si cu o fetita sic sorry1
Mela
Scris: Friday, October 3, 2008 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Cand am ramas insarcinata prima data imi doream mult fetita,intr-un fel simteam ca asta e,desi multa lume se astepta la un baiat.
a doua oara am fost sigura ca va fi baietel,desi sotul vroia tot fata,i-am zis sa nu-si faca iluzii,va fi baiat si am avut dreptate.

cumnata mea spune ca simte ca e baietel,deocamdata sarcina e mica,nu se stie,abia astept sa vad daca intuitia ei e bunaras
ingerash
Scris: Friday, October 3, 2008 11:36 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
seidana wrote:
MAmicile cu experienta... Voi ati simtit in timpul sarcinii care va fi sexul bebelului? eu tot vb cu pitik si ii zic printesa desi sunt insacinata abia in cateva saptamani.... sper sa nu fie baiat si sa devina gay ... ca in burtiuca am vb cu el ca si cu o fetita sic sorry1

Burtica tuguiata este baiat si rotunda{bazin lat }este fetita,la mine asa sa nimerit.dance
Nu gandi ca va fi gayuff ,sa fie un copilas sanatos.angel
Mela
Scris: Friday, October 3, 2008 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
inger7 wrote:

Burtica tuguiata este baiat si rotunda{bazin lat }este fetita,la mine asa sa nimerit.dance
Nu gandi ca va fi gayuff ,sa fie un copilas sanatos.angel

Inger,nu e neaparat asa,cu Larisa am avut burta ascutita,toata lumea zicea ca e baiat si nu se vede bine la ecograf,eu am avut incredere ca e fata si asa a iesitangel
ingerash
Scris: Friday, October 3, 2008 12:12 PM
Nivel

sami wrote:

Inger,nu e neaparat asa,cu Larisa am avut burta ascutita,toata lumea zicea ca e baiat si nu se vede bine la ecograf,eu am avut incredere ca e fata si asa a iesitangel

Cine stie.La mine sa adeverithearts si am auzit la multe ca asa este.
seidana
Scris: Friday, October 3, 2008 3:24 PM

e.. glumesc cu gay.. sanatos sa fie, indiferent de aspectele neimportante...
EU simt ca e fetita, am mai avut o sarcina pe care am pierdut-o si atunci simteam ca e baiat...
SI in leg cu forma burticii e prea devreme, sunt abia in a doua luna....majoreta
ingerash
Scris: Friday, October 3, 2008 3:27 PM
Nivel

seidana wrote:
e.. glumesc cu gay.. sanatos sa fie, indiferent de aspectele neimportante...
EU simt ca e fetita, am mai avut o sarcina pe care am pierdut-o si atunci simteam ca e baiat...
SI in leg cu forma burticii e prea devreme, sunt abia in a doua luna....majoreta

Imi pare rau de pierdere.angel Sa fi sanatoasa si sa ai bebe sanatos si papacios.pupici pupici pupici
sarutza
Scris: Tuesday, November 11, 2008 11:05 AM

SI LA NOI S-A POTRIVIT..CONF.CALENDARULUI CHNEZESC DACA VREAU UN BAIETEL POT SA IL CONCEP IN LUNILE IAN, FEBR SAU IULIE 2009 AVAND IN VEDERE CA O SA AM 34 DE ANI..DAR VREAU SA STIU CARE ESTE TREABA CU ANUL ASTROLOGIC...advocat
dya
Scris: Tuesday, November 11, 2008 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
sarutza wrote:
SI LA NOI S-A POTRIVIT..CONF.CALENDARULUI CHNEZESC DACA VREAU UN BAIETEL POT SA IL CONCEP IN LUNILE IAN, FEBR SAU IULIE 2009 AVAND IN VEDERE CA O SA AM 34 DE ANI..DAR VREAU SA STIU CARE ESTE TREABA CU ANUL ASTROLOGIC...advocat

Bun venit pe forum grup O singura rugaminte...sa nu mai scrii cu Caps Lock este greu de citit si este una dintre regulile forumului deoarece scrisul cu litere mari se poate interpreta ca tzipi la cineva.sic ras angel
Sfefania_Johansson
Scris: Tuesday, November 11, 2008 3:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
eu sunt in dilema...si la mine s-a potrivit..dar, din cunostintele mele..nu e barbatul cel care da sexul copilului??ras stiti voi, lectia cu cromozomiisic ras adica, pentru ca bebe sa fie fetita, trebuie sa mosteneasca cate un cromozom X de la fiecare parinte (XX) si pentru ca bebe sa fie baietel, trebuie sa mosteneasca cromozomul X de la mama si cromozomul Y de la tata (XY).
poate tabelul e pt sotiorii nostrisic la Tony s-ar potriviras
Maria & Mario
Scris: Thursday, January 29, 2009 9:45 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
S-a potrivit si a doua oara ! dance hainoroc :018:
Rody
Scris: Thursday, January 29, 2009 9:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Maria & mami wrote:
S-a potrivit si a doua oara ! dance hainoroc :018:

Ce fericita trebuie sa fi ca o sa ai un baietel.Cred ca ar fi bine s dai si la fata reteta:018:
leut
Scris: Thursday, January 29, 2009 10:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Si la mine s-a potrivit si a doua oara...nu mai spun de forma burticii, tuguiata frate! A, si da, am simtit de fiecare data ce sex va avea, poate si pentru ca autosugestia functioneaza 100% la mine!dance
vanina
Scris: Thursday, January 29, 2009 10:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Si la mine s-a adeverit cu tabelul chinezesc si cu burta ascutita ( am baiat )ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.