Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| sanse 50-50%? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MAmicile cu experienta... Voi ati simtit in timpul sarcinii care va fi sexul bebelului? eu tot vb cu pitik si ii zic printesa desi sunt insacinata abia in cateva saptamani.... sper sa nu fie baiat si sa devina gay ... ca in burtiuca am vb cu el ca si cu o fetita |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cand am ramas insarcinata prima data imi doream mult fetita,intr-un fel simteam ca asta e,desi multa lume se astepta la un baiat. a doua oara am fost sigura ca va fi baietel,desi sotul vroia tot fata,i-am zis sa nu-si faca iluzii,va fi baiat si am avut dreptate.
cumnata mea spune ca simte ca e baietel,deocamdata sarcina e mica,nu se stie,abia astept sa vad daca intuitia ei e buna |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| seidana wrote:MAmicile cu experienta... Voi ati simtit in timpul sarcinii care va fi sexul bebelului? eu tot vb cu pitik si ii zic printesa desi sunt insacinata abia in cateva saptamani.... sper sa nu fie baiat si sa devina gay ... ca in burtiuca am vb cu el ca si cu o fetita
Burtica tuguiata este baiat si rotunda{bazin lat }este fetita,la mine asa sa nimerit. Nu gandi ca va fi gay ,sa fie un copilas sanatos. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| inger7 wrote:Burtica tuguiata este baiat si rotunda{bazin lat }este fetita,la mine asa sa nimerit. Nu gandi ca va fi gay ,sa fie un copilas sanatos.
Inger,nu e neaparat asa,cu Larisa am avut burta ascutita,toata lumea zicea ca e baiat si nu se vede bine la ecograf,eu am avut incredere ca e fata si asa a iesit |
|
| sami wrote:Inger,nu e neaparat asa,cu Larisa am avut burta ascutita,toata lumea zicea ca e baiat si nu se vede bine la ecograf,eu am avut incredere ca e fata si asa a iesit
Cine stie.La mine sa adeverit si am auzit la multe ca asa este. |
|
| e.. glumesc cu gay.. sanatos sa fie, indiferent de aspectele neimportante... EU simt ca e fetita, am mai avut o sarcina pe care am pierdut-o si atunci simteam ca e baiat... SI in leg cu forma burticii e prea devreme, sunt abia in a doua luna.... |
|
| seidana wrote:e.. glumesc cu gay.. sanatos sa fie, indiferent de aspectele neimportante... EU simt ca e fetita, am mai avut o sarcina pe care am pierdut-o si atunci simteam ca e baiat... SI in leg cu forma burticii e prea devreme, sunt abia in a doua luna....
Imi pare rau de pierdere. Sa fi sanatoasa si sa ai bebe sanatos si papacios. |
|
| SI LA NOI S-A POTRIVIT..CONF.CALENDARULUI CHNEZESC DACA VREAU UN BAIETEL POT SA IL CONCEP IN LUNILE IAN, FEBR SAU IULIE 2009 AVAND IN VEDERE CA O SA AM 34 DE ANI..DAR VREAU SA STIU CARE ESTE TREABA CU ANUL ASTROLOGIC... |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| sarutza wrote: SI LA NOI S-A POTRIVIT..CONF.CALENDARULUI CHNEZESC DACA VREAU UN BAIETEL POT SA IL CONCEP IN LUNILE IAN, FEBR SAU IULIE 2009 AVAND IN VEDERE CA O SA AM 34 DE ANI..DAR VREAU SA STIU CARE ESTE TREABA CU ANUL ASTROLOGIC... Bun venit pe forum O singura rugaminte...sa nu mai scrii cu Caps Lock este greu de citit si este una dintre regulile forumului deoarece scrisul cu litere mari se poate interpreta ca tzipi la cineva. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| eu sunt in dilema...si la mine s-a potrivit..dar, din cunostintele mele..nu e barbatul cel care da sexul copilului?? stiti voi, lectia cu cromozomii adica, pentru ca bebe sa fie fetita, trebuie sa mosteneasca cate un cromozom X de la fiecare parinte (XX) si pentru ca bebe sa fie baietel, trebuie sa mosteneasca cromozomul X de la mama si cromozomul Y de la tata (XY). poate tabelul e pt sotiorii nostri la Tony s-ar potrivi |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| S-a potrivit si a doua oara ! :018: |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Maria & mami wrote:S-a potrivit si a doua oara ! :018: Ce fericita trebuie sa fi ca o sa ai un baietel.Cred ca ar fi bine s dai si la fata reteta:018: |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Si la mine s-a potrivit si a doua oara...nu mai spun de forma burticii, tuguiata frate! A, si da, am simtit de fiecare data ce sex va avea, poate si pentru ca autosugestia functioneaza 100% la mine! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Si la mine s-a adeverit cu tabelul chinezesc si cu burta ascutita ( am baiat ) |
|
|