![Avatar](/i.ashx?u=107)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
|
Rody wrote:La mine nu sa potrivit.Am ramas insarcinata in septembrie 2007 la 30 de ani.Deci trebua sa-mi iasa baietel dar se pare ca voi avea fetita
Rody tu pana pe 23 septembrie inca aveai 29 de ani asa ca daca ai ramas inainte de 23 insarcinata, si in tabel la 29 de ani luna septembrie e fetita |
|
![Avatar](/i.ashx?u=12)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sa fie oare adevarat ? La mine in tabel zice ca daca ma apuc de treaba acum am ..... 11 luni consecutive de procreat flacau ! Deci .... vom vedea ! |
|
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| la mine se potriveste tabelul la ambii copii |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2725)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Ce coincidenta, la mine se potriveste si pentru cand am fost conceputi eu si sotul meu. De asemenea si pentru fratele meu si cumnata mea Sau poate nu e o coincidenta. Trebuie retinut tabelul! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=147)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Laura&Alfonso wrote:Rody tu pana pe 23 septembrie inca aveai 29 de ani asa ca daca ai ramas inainte de 23 insarcinata, si in tabel la 29 de ani luna septembrie e fetita Acum e sansa sa-mi iasa baietel????? Am 31 Am vazut ca sunt la egalitate si pt baietel si pt fetita.In concluzie sa-mi iasa gemeni Cred ca face infart sotul sa auda ca am ramas insarcinata cu 2 |
|
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Tare curioasa sunt! La Alex se potriveste si acum cica ar iesi...taraaaaaaaaaaaaaaaaa...baietel! Sa vedem daca merge si de data asta! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=85)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| La mine s-a potrivit la ambii copii. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1703)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Si la noi se potriveste !!! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| leut wrote:Tre curioasa sunt! La Alex se potriveste si acum cica ar iesi...taraaaaaaaaaaaaaaaaa...baietel! Sa vedem daca merge si de data asta!
Leut,nu mai e mult si afli daca e fetita sau baietel |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro/images/avatars/Others/katzen52.gif)
![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Hm..acum ma uit si eu. Daca ma iau dupa varsta pe care o aveam la data conceptiei, iese baiat; daca iau varsta pe care o am cand nasc, e fata. Deja sunt in dilema. Dr. de fiecare data a zis ca e fata. Ar fi foarte amuzant sa fie baiat. cosuletul si hainutele sunt roz |
|
![Avatar](/i.ashx?u=647)
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| lucy_katerina wrote:Hm..acum ma uit si eu. Daca ma iau dupa varsta pe care o aveam la data conceptiei, iese baiat; daca iau varsta pe care o am cand nasc, e fata. Deja sunt in dilema. Dr. de fiecare data a zis ca e fata. Ar fi foarte amuzant sa fie baiat. cosuletul si hainutele sunt roz O sa fie fata! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| la mine cica va fi baiat.. insa simt ca o sa fie cu rochita :018: |
|
![Avatar](/i.ashx?u=138)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La mine nici acum nu se potriveste... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eh.. acuma ce va fi e bine venit, si mult iubit... ochisori sa faca si sanatos sa fie... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2239)
![Nivel](/images/ranks/Diamond.gif) Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| seidana wrote:eh.. acuma ce va fi e bine venit, si mult iubit... ochisori sa faca si sanatos sa fie...
Asa este
M-am uitat si eu si...anul asta este baiat ,anul viitor tot baiat.. si se potriveste si cu cel astrologic.Perfect! |
|
|