Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| oana_buru wrote:bebeul meu are 11 zile si imi vine foarte greu sa-i fac baita in cadita deoarece ma doare spatele,la chiuveta e bine sa-l spal sau e prea mic,trebuie neaparat in fiecare seara sa-i fac sau o zi da una nu?
Daca ai dexteritatea necesara ai putea sa-l speli si la chiuveta, dar te-as sfatui sa incerci totusi cadita, pune-o pe o masa, deci sa nu trebuiasca sa te apleci. In general baia e bine sa se faca zilnic. Cel putin eu asa ma facut. Mai ales acum ca e ingrozitor de cald. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Oana, noi i-am facut baie Sarei in dormitor,puneam vanita pe o masa ,ca sa nu fiu nevoita sa ma aplec!Incearca si asa,eu nu iti recomanda chiuveta de pe acum,doar daca ai foarte mare experienta! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Si noi tot in camera ei ii facem baita zilnica, inca nu ma risc sa facem traseul baie-camera. Asezam cadita pe doua scaunele. Oana: bebelusul se spala zilnic(tot corpul, inclusiv capusorul), de preferat seara inainte de somnic. Sunt unele exceptii: nu am facut in ziua vaccinului(asa a recomandat medicul) sau in alte cazuri rec. de medic. Acum vara mititelul transpira si daca nu-l speli o zi e posibil sa se irite. La chiuveta dar sa fii atenta: sa nu fie curent in baie, temperatura apei constanta si atenta la manevre.
Editare ca uitasem: fierb toata apa de baie, asa ca nu iti recomand sa o speli direct la chiuveta ca cine stie ce mai "mishuna" prin apa. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| oana_buru wrote:bebeul meu are 11 zile si imi vine foarte greu sa-i fac baita in cadita deoarece ma doare spatele,la chiuveta e bine sa-l spal sau e prea mic,trebuie neaparat in fiecare seara sa-i fac sau o zi da una nu?
Nu vrei sa incerci buretele minune? E foarte comod si pt. tine si pt. bebe.O sa vezi .Uite aici relaxare. mihaela75 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Wow ce super arata Daria cu buretelul ei de baie! Si ce mutrita dulce are, parca e la SPA! Nu mi-a fost nici o clipa frica sa ii fac baie la bebe, nici macar in prima zi, totul a decurs foarte firesc, dar totusi si acum ma stresez sa nu ii intre apa in urechi. Noi de o saptamana am parasit cadita de la masa de infasat, era si mica si ma si rupea de spate. Cu o mana il tineam asa cum a zis Adriana si din cand in cand imi mai indreptam si spatele ca muream de durere, dar acum... e boierie. Am luat cadita din aceea ergonomica si sta bebe in ea cu minim de ajutor din partea mea, avem si loc de dat cu manutele si cu picioarele, ce-i drept, asa mai timid la inceput. Operatiunea se desfasoara tot in dormitor pe doua scaune din plastic. Apa o pregatesc la 38 de garde numai cu termometrul si pun cateva picaturi de concentrat de musetel, Romazulan se cheama, care miroase divin si e si natural 100%, de la farmacie. De spalat propriu zis il spal cu gel de dus si sampon 2 in 1 de la Nivea, imi place ca e 2 in 1 si tot asa o sa ii iau, iar pentru sapunit folosesc o carpa moale de bumbac, de fapt am si citit undeva ca nu e bine sa aplici sapunul direct pe piele. Dupa baie am intotdeauna prosop cu colt incalzit, eu cred ca e bine mai bine asa, trecerea de la apa calda la atmosfera din camera se face mai placut, cu toate ca baia e si pentru calire. Masajul la manute si piciorute cu ulei - gel Johnson's e de mare ajutor, mai ales ca Andi are pielea mai uscata. Apropo de ulei, cand era mai mititel avea cojite pe cap si inainte de baie il masam usor cu ulei, dupa baie il periam si scapam usor de pacoste. Pudra nu folosim ca nu e indicat si nici alte treburi preventiv pentru iritatie. Orar de baie nu avem unul regulat, din pacate, asa suntem noi mai noncomformisti si nici zilnic nu se mai intampla... dar de igienizat tot nu scapa el zilnic cu toate ca se cam stramba de la servetelele umede . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Facem baita in cadita cu sport si sa stiti ca este foarte safty.
Sasha sta cuminte ca de fiecare data, ii place sa fie imbaiata!
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Se vede ca-i place. Cred ca abia asteapta sa se balaceasca singura! |
|

| Fetelor care ati folosit scaun de baie, Kiki,parca tu aveai,cum v-ati impacat cu el?daria nu mai vrea sa stea lungita pe burete si trebuie sa o tin in fundulet.ma gandesc sa iau un scaunel... |
|

| Foarte bine ne-am impacat cu el. I-a placut sa stea in scaunel. Daca Daria nu mai vrea sa stea culcata la baita, ia-i un scaunel. |
|

| Deci epoca buretel se termina si inepe epoca scaunel...suntem fetita mareee!! |
|

| mihaela75 wrote: Deci epoca buretel se termina si inepe epoca scaunel...suntem fetita mareee!!
Sa stii! Eu i-am luat lui Dav scaunel in momentul in care baia era un chin. Unul il tinea culcat, altul il spala. |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| bravo daria |
|

| Mihaela, si Sarei i-a placut foarte mult in momentul in care am trecut la scaunel,in vana mare! Va dorim mult succes si balaceli cit mai placute! |
|

| Multumim. O sa luam in week-endul asta si o sa punem pozici |
|

| |
|
|