Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Kiki, nu ventuza s-a desprins, ci piciorul care face legatura intre cele doua platforme! Iese si daca il tragi cu mana! Iar el s-a lasat cu greutatea in lateral, dupa o ratusca, si gata, a cedat! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:Kiki, nu ventuza s-a desprins, ci piciorul care face legatura intre cele doua platforme! Iese si daca il tragi cu mana! Iar el s-a lasat cu greutatea in lateral, dupa o ratusca, si gata, a cedat!
Si al meu a cedat, dar noi l-am testat inainte sa il bagam pe bebe in el. Hai ca il intreb pe al meu sot ce i-a facut, ca sa rezolvati si voi problema. |
|

| ok! Multumesc! |
|

| Kiki, am gasit solutia! Topesc usor la flacara partea care intra in gauri si o latesc! Multumesc, oricum! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:Kiki, am gasit solutia! Topesc usor la flacara partea care intra in gauri si o latesc! Multumesc, oricum!
Ok. Succes! |
|

| Gata! Am scapat la baie in cada si nu a mai fost stresant!

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mai Lenus,eu abia acum am citit ce ai patit cu scaunelul de baie! Bine ca Tudor e ok,ca ati rezolvat problema si ca ii place in vana! De acum inainte,spor la balaceala! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Aveti mare grija cu scaunelul !
I-am luat si eu lui Andrei, din Selgros, Kids'n Play parca, cu vreo 400.000 lei. L-am testat foarte bine inainte ca sa vad ce aderenta are si cat e de stabil.
Prima baita i-am facut-o cam greu in el, pentru ca trebuie sa stau mult mai aplecata decat de obicei si ma cam doare spatele. In plus, nu il pot spala bine pe cap, pentru ca eu il spal de obicei tinandu-l cu capsorul dat foarte pe spate, ca sa nu ii dau cu sampon in ochi.
A 2-a oara insa, m-am gandit sa il pun in cada mare in afara scaunelului pana il spal pe cap, cu apa mai putina, ca sa nu am surprize, si dupa ce il spal pe cap sa il pun in scaunel si sa il las sa se joace, iar apoi sa il spal.
A fost mult mai bine, iar dupa repriza de balaceala, am tras si o repriza de inot, si pe spate si pe burtica, apoi spalat pe corp si iesit afara.
Cam asa arata Andrei in scaunelul de baie.
_ _ |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| ce va balaciti voi
noi facem baie de o saptamana in chiuveta..nu stau aplecata..mai greu e cu clatitul pe cap..dar bine ca nu se sperie de dus |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| taki wrote:Noi nu mai facem baie nici in cadita, nici in cada. Am dat doar $ 8 pe acest burete si mi se pare foarte bun.
De cand am vazut buretele asta la tine il visez si noaptea L-am gasit si eu in Wallmart si intr-adevar e f. comod ,pot mozoli bebica cu amandoua mainile .Buna idee.Aici costa mai putin, vreo 6$.Deci, ne-am mutat in cada mare...scuze,din poza lipseste chiar subiectul,urla in patut. mihaela75 attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote:De cand am vazut buretele asta la tine il visez si noaptea  L-am gasit si eu in Wallmart si intr-adevar e f. comod ,pot mozoli bebica cu amandoua mainile .Buna idee.Aici costa mai putin, vreo 6$.Deci, ne-am mutat in cada mare...scuze,din poza lipseste chiar subiectul,urla in patut.
Da, este foarte comod nu-i asa? Eu o pun jos la dus si o spal cu ambele maini, fara sa ma doara spatele sau mana...ca Sasha are peste 6.000 grame.
Baita placuta! |
|

| 6 kile?Ohoho Daria slabuta dar e lunga,nu mai incape in cadita ,dadea mereu cu capul de margine si o spalam f. greu .De asta am mutat-o in cada mare.Sta pe buretele asta ca pe pat, nici in cot n-o doare |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Spor la balaceala,musculita Daria! |
|

| Multumim, musculita Sara! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| bebeul meu are 11 zile si imi vine foarte greu sa-i fac baita in cadita deoarece ma doare spatele,la chiuveta e bine sa-l spal sau e prea mic,trebuie neaparat in fiecare seara sa-i fac sau o zi da una nu? |
|
|