|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Incredibil dar adevarat, nu gasesc scaunel de baie Nu am fost prea departe, doar pe o raza de 20 minute condus.Saptamana viitoare o sa mergem mai departe. Numai asa gasesc dar nu prea ma incanta ca se agata de cada,vreau cu ventuze sa stea in apa , nu agatat.sau poate o sa-l cumpar de proba si daca nu merge il duc inapoi mihaela75 attached the following image(s):

|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pare interesant, Miha...dar eu una nu prea am incredere in stilul "agatat"... |

| nici eu.o sa masor adancimea cazii sa vad poate ajunge pana jos .Daca nu sta suspendat e ok |

| am luat pana la urma scaun dinasta dar nu se agata ca bratul acela ajunge pana jos iar scaunul sta pe fundul cazii.Daria e cam mica si nu sta bine in fundulet, poate luna viitoare o sa fie si mai bine.Ii place dar cam fuge din loc,o s-o leg de scaun
![]()  |

| Miha, e bine ca nu sta suspendata. daca ajunge pana pe fundul cazii e ok. Spor la balacit! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Inotatoare te face mami, Daria. Miha, pune un prosop sub si de jur imprejurul funduletului fetei si nu mai fuge. Sta bine merci , ca o printesa ce e ea ! |

| am pus prosop si fuge cu tot cu el.O sa pun un burete ca ala se imbiba de apa, se face greu si nu se mai misca...sper Cred ca e bun scaunul pe la 6 luni jumate. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Miha, eu am o cadita de la Safety 1st cu sistemul asta de opreliste intre picioruse si am pus-o in ea de la 6-7 luni, pana atunci numai in cadita inclinata i-am facut baie...eu zic sa n-o fortezi cat inca nu sta bine-n fundulet, nu de-alta dar am observat la fii-mea ca statea cocosata in baie ca nu se putea sustine si atunci am amanat balaceala in cadita noua. delfinasa attached the following image(s):

|

| Da, asa e, nu-mi place deloc cum sta.Nu se poate relaxa ca nu-si tine bine spatele. O sa pun scaunelul la pastrare pana mai incolo |

| Haideti sa inchidem acest subiect, caci e greu de urmarit de catre membrii noi. Continuam aici: http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&m=78083&goto#78083
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/28/2014 Mesaje: 17
| Buna..noi avem 5 luni si facem baiata O zi da una nu..asa mi a recomandat medicul pediatru..facandui baiata zi de zi "cica" ii putem distruge ph pieli ..ii fac in apa masaj cu ulei baby jonson apoi il spal cu samponel acceasi marca ..preferam levantica... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| Noi suntem un inger in cada mare. Facem baita in fiecare seara cu SPA masaj inainte cu ulri de masline extra virgin la baitza folosim gel de par si de corp de la un buretzel supersoft, apa mai fierbintzica. |
|
|