Nivel: Membru
Inregistrat: 4/5/2008 Mesaje: 28
| CARTEA PE CARE O AM O CONSIDER FOARTE BUNA,DEOARECE AICI NU AM PE NIMENI SI NU ARE CINE SA-MI DEA VREUN SFAT.CARTEA CONTINE INFORMATIE DE LA CONCEPTIA COPILULUI SI PINA LA 10ANI.NOI AM MERS DIRECT SUB APA RECE,PROCEDURA A FOST TREPTATA,SI NICI NU SPUN CA A FOST PLACUT P-U BEBE LA INCEPUT,DUPA CEL SCOTEAM IL PUNEM SA SE USUCE ACOLO UNDE BATEA SOARVELE PRIN GEAM,ACUM NU.ACUM CIND FACE DUS PARCA ASA SI TREBUIE.EU TOT FAC DUS RECE DIMINEATA. VREAU SA VA INTREB CUM AFISATI POZE,CA AS VREA SA PUN SI EU UNA,DAR NU STIU CUM?! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Uite aici http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=4829 Mai intai faci cont pe photobucket si apoi copi bb code si ii dai paste la semnatura sau unde doresti.Succes!
Eu nu am curaj sa incerc dus cu apa rece la copii...brr .Saracuti abia si-au revenit dupa raceala |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor.Sunt noua aici la voi si sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.fetita mea are 5 luni si 3 sapt si am inceput cu mancarica acum o luna.o si alaptez.spuneti-mi si mie cum arata meniul unui bebe de 5 luni. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| alexuca22 wrote:buna fetelor.Sunt noua aici la voi si sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.fetita mea are 5 luni si 3 sapt si am inceput cu mancarica acum o luna.o si alaptez.spuneti-mi si mie cum arata meniul unui bebe de 5 luni.
Aici trebuie sa cauti http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=2457
Bine ai venit |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Bine ai venit! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Am incercat sa-l mut pe Darius cu baita in baie. In camera loveste apa cu picioarele si se balaceste incat jumatate din apa din vanita ajunge pe jos. Asa ca aseara l-am pus pe sotior sa intre cu el in cada mare. Am lasat apa mai putin de jumatate. Dar s-a speriat copilul rau de tot si se agata de taica-su cat mai sus sa nu-l atinga apa. Abia l-am spalat. Dupa ce l-am scos am mai stat 2-3 minute langa cada sa se uite la taica-su cum se spala. Degeaba ca n-a mai vrut sa intre. Voi cum ati procedat la trecerea in baie? |
|
| petro wrote:Am incercat sa-l mut pe Darius cu baita in baie. In camera loveste apa cu picioarele si se balaceste incat jumatate din apa din vanita ajunge pe jos. Asa ca aseara l-am pus pe sotior sa intre cu el in cada mare. Am lasat apa mai putin de jumatate. Dar s-a speriat copilul rau de tot si se agata de taica-su cat mai sus sa nu-l atinga apa. Abia l-am spalat. Dupa ce l-am scos am mai stat 2-3 minute langa cada sa se uite la taica-su cum se spala. Degeaba ca n-a mai vrut sa intre. Voi cum ati procedat la trecerea in baie?
Eu am pus copaiata ei in care ii faceam baie in vana mare si puneam apa tot in copaitza ei. Mult timp nici nu a iesit de acolo, dar putea sa stopeasca cat vroia. Cu timpul puneam din ce in ce mai multa apa in copaitza pana a ajuns sa se umple si sa de-a pe afara. Asa s-a obisnuit si cu zgomotul facut de dus. Cand a inceput ea sa iasa din copaie atunci am inceput sa facem baie in cada, punand la inceput apa pana la glezna ei.
Poate ca un scaunel de baie il va face sa aiba mai multa incredere in a intra in cada.
PS: Ai grija cand scurgi apa din cada. Cristinei ii e frica si acum cand scot dopul daca ea e inca in apa. Incet incet incepe se pare sa se obisnuiasca, dar cand pun mana pe dop deja se duce in celalalt capat al cazii si vocifereaza.
Inca ceva: inainte de a-l mai baga in cada, cumpara niste desene pt baie, ceva actibilduri care sa le pui cu el ca sa-i faci baia atractiva. Eu de exemplu folosesc covorasele acelea de burete cu littere ca sa le lipesc pe faianta( se lipesc daca sunt udate) |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am trecut de la cadita mica la dus - la 5 luni - si a fost asa o distractie de la inceput, ca greu a vrut sa stea jos, in cada. Imi puneam pe mine o pelincuta, sa nu imi alunece din brate. Miru nu a facut baie in cadita ei pusa in cada mare doar 3 seri, ca dupa aia se ridica in picioare si vroia sa iasa singura. Acum face baie singurica, in cada mare cu apa pana la funduletul ei. Mihaela, si ei ii era frica la sfarsit cand se scurgea apa, ca facea un zgomot aiurea, dar sotul a obisnuit-o facand vartecus (cercuri) si asta o distreaza. Acum face singura "celc". |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu nu le-am facut baie fetelor in camera, camera a fost pentru dormit si joaca iar baia pentru scaldat. Au luat-o ca pe ceva normal, niciodata nu s-au speriat, Mayei i-am facut in primele luni in chiuveta baita, o dezinfectam bine si acolo o bagam, era foarte incapatoare si ma scutea de foarte multe chestii, mai ales ca dupa cezariana nu m-am simtit la fel de bine ca dupa ce am nascut-o pe Luana. apoi am trecut la cadita, pe care am pus-o in cada noastra, iar de cateva luni bune face baita cu Luana, se joaca amandoua si le place tare mult, incredibil dar Luana cere sa faca baie cu micuta din punctul meu de vedere a fost o victorie, ma gandeam ca o va respinge. Totul a decurs de la sine, cu rabdare, au cooperat foarte bine. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Multumesc fetelor pt. raspunsuri. Mihaela, danab, katy . Mihaela cred ca o sa urmez sfaturile tale in seara asta. |
|
| petro wrote:Multumesc fetelor pt. raspunsuri. Mihaela, danab, katy  . Mihaela cred ca o sa urmez sfaturile tale in seara asta. Succes. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sugestii pt. baita bebelusului |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Mariuta ai avut timp de stat pe youtube! Multumesc pentru toate filmuletele! Foarte faine! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| lifeinhim wrote:Mariuta ai avut timp de stat pe youtube! Multumesc pentru toate filmuletele! Foarte faine!
cu placere! am o burticoasa curioasa langa mine si-mi monopolizeaza pc-ul |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Arti face baita in scaunel ,nu am curaj sa-l scot de-acolo ca e prea agitat, cauta joaca , atractia mare e parul Dariei s-o smotoceasca olecuta ,deci pana se face baietel cuminte ,baita in scaunel.Eu l-am pus in cada mare de la inceput din prima luna.La daria m-am chinuit un pic s-o trec la cada mare ,era un topic " Ne mutam in cada mare"...daca-l gasesc pun link. L-am gasit, ehe, ce amintiri...daca vreiti sa revedeti ,sa recititi ce ati facut, cum ati facut http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=394 |
|
|