|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu betisoarele de ureche le folosesc mai mult pentru a scoate eventuala apa din urechi. Mi se pare periculos sa ramana acolo. Evident, nu introduc betisorul adanc, dar atat cat pot, sterg sa ramana uscat. Slava Domnului, pana acum Tudor nu a avut niciodata probleme cu urechile! Bulinutza, sa-i spui lui tanti aia care preda ca ingheata puiul de frig si plange si tu nu vei sti ce sa-i faci. Pune tu apa pana la gatut, sa nu ii fie frig Alexei! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Alina, Praslea, Sami, multumim! sunt convinsa ca pe masura ce vom face mai multe baite, ne va placea tot mai mult! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Noi le-am facut baie din prima zi,asa ne-a fost recomandat,pentru buric am avut unguent Baneocin,si fara Johnson si alte sampoane,doar cu o oala mare de ceai de musetel aruncata in cadita,or fi ele de firma si pentru copii dar tot chimicale sunt.Am inceput cu sampoanele cand au mai crescut,dar in prima luna ne-au fost interzise |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mai mi-am amintit si eu cate ceva. La fel ca si Carla, ii mai puneam ceai in apa din cadita, uneori chiar o mai limpezeam cu ceai, si pe capusor. In apa din cadita mai puneam doua picaturi de vitamina A. Baie i-am facut de cum am ajuns acasa, nu am avut probleme cu buricul, i-l stergeam f bine. Apa in cadita puneam sa-i vina pana aproape de gat, sa nu i se faca frig. Dupa ce o stergeam bine o ungeam cu baby oil pe tot corpul, insistand intre degetelele de la maini si picioare, gat si subrat si chiar si in spatele urechiuselor. Cu betisoarele de ureche ii curatam doar exteriorul, in interior mult mai tarziu am inceput.
Anca, felicitari! |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Balaciosul meu vrea sa se scalde zilnic, dar pentru ca are pielea sensibila, pediatra a zis sa-l imbaiez la 2 zile. Ii spal si parul de cate ori ii fac baie si il usuc cu prosopul. La baie folosesc produse Aveeno baby fara parfum, fara betisoare de urechi, curat cu prosopul cat se poate. Dupa baie ii fac un masaj repede si nu prea viguros ca nu-i prea place, ung fundul cu crema de iritatii daca e iritat putin si imbracarea, tzitzi si culcarea. Ritualul nostru de seara incepe la ora 7, ca asa am observat de cand l-am nascut ca atunci incee cu scandal si baia il linisteste... daca depasesc ora sau sar peste baie devine morocanos si plange, asa ca fac tot posibilul sa ma fac disponibila la ora lui si sa nu fim plecati de acasa ca e de belea cu el. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sunt foarte bune produsele de la Aveeno ! Balaceala placuta John ! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2008 Mesaje: 96
| am si eu o nepotica scumpa foc de 3 luni si jumatate. O cheama Rebeca Ioana.

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2008 Mesaje: 96
| II place foarte mult in baitza!E toata un zambet! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamna cat e de frumoasa !Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa !E o minune ! |
|
|