Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Va invit sa continuam aici balaceala bebelusilor |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mai nou, nu m-am lecuit si tot in scaunel i-am facut baie.Nu numai ca n-am putut s-o spal pe cap dar era sa o si inec.Am tras o spaima sora cu moartea Nu recomand nimanui scaunel de baie pana la 7 luni...poate chiar 8 |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cum asa, Mihaela? Cum adica era sa o inneci? Eu, cand ii fac baita Alexiei, folosesc dusul pentru a o spala pe cap... o las putin pe spate si rezolv problema, dar adevarul e ca am pus-o in scaunel pentru prima data aproape de 7 luni. Mai asteapta putin si nu te descuraja. |
|
|

| La spalatul pe cap i-am stors buretele in cap si apa scursa pe fata i-a intrat in toate orificiile pisibile A facut urat de tot ,am scos-o din scaun si in disperare de cauza am scuturat-o de cateva ori si am batut-o pe spate.Apoi am tras un picior la scaun si l-am aruncat cat colo...de fapt trebuia sa-mi trag mie un pumn in cap |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cred ca mai mult te-ai speriat tu, dar ca sa eviti chestii de genul asta, fii mai atenta data viitoare. Te vei obisnui si cu asta, ai sa vezi, mai ales dupa ce va incepe sa-si bage singura capul sub apa (cum face Alexia, cand vrea sa apuce ratusca cu gura si nu-si da seama unde e nivelul apei), sau cand da din manute si improasca peste tot, inclusiv in ochi, nas, urechi... |
|

| Deci asta e abia inceputul...Nu mai stiu la Dia cum a fost,dar nu am avut niciodata evenimente de genul asta.Oricum , traiasca buretelul pana pe la 7 luni |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miha, ca sa nu te descurajezi, uite ce frumos si usor va fi cind Daria va creste un pic mai mare! Miri attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Sunt bune ratustele Sara??? |
|

| waw,ce balaceala! Venim si noi cu stiri peste o luna |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu i-am facut dus la mine in brate de pe la 5 luni si cand am vrut sa trecem la cadita am avut concert, ca se temea sa stea in fundulet asa ca am luat-o usurel, cu baie in picioare in chiuveta, apoi in fundulet in chiuveta cu jucarii si acum in cadita in fundulet cu jucarii, si ne placeeeeeee! La clatit nu e problema ca s-a obisnuit de la dus, cand ii venea apa pe fata si o stergeam cu mana.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Noi inca stam in cadita, dar ne simtit tare bine-n ea. Planuri de viitor n-avem, dar ar trebui sa ne facem, nu? |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| taki wrote:Noi inca stam in cadita, dar ne simtit tare bine-n ea. Planuri de viitor n-avem, dar ar trebui sa ne facem, nu? Taki, daca ii place nu schimba, ca eu am avut probleme cu revenirea la cadita. Nu mai puteam sa-i fac baita cu mine la dus ca e tot mai fortoasa si se impinge in brate, asa ca riscam sa o scap
Acum a redescoperit ce bine e in cadita, cu jucarii si gata, am rezolvat |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| mihaela75 wrote:La spalatul pe cap i-am stors buretele in cap si apa scursa pe fata i-a intrat in toate orificiile pisibile A facut urat de tot ,am scos-o din scaun si in disperare de cauza am scuturat-o de cateva ori si am batut-o pe spate.Apoi am tras un picior la scaun si l-am aruncat cat colo...de fapt trebuia sa-mi trag mie un pumn in cap
off.cred ca fiecare trecem prin momente de spaima cu bebeusii..o secunda de neataentie..offf cat de mare e puiul tau? eu deocamdata in cadita ii fac baita..inca suntem mici! dar va ajungem noi!
 |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si noi tot la cadita suntem si ne tinem cu manutele de cadita sa nu cadem inca nu am trecut la cada mare . |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sara, dar cat iti place la baita, ti-a pus mama la ratuste, Miruna, si tie iti cam place, nu-i asa?
Eu nu am avut nicio problema din punctul asta de vedere, nici cu Catinca, nici cu Tudor. Aaaaaaaaa, ba da, la scosul din apa, |
|
|
|