Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Baie spumanta inainte de somn trebuie sa te relaxeze, foloseste muzica si lumanari in baie, pentru a-ti asigura o atmosfera linistita.
Vei avea nevoie de:
- 6 picaturi de ulei de levantica - 3 picaturi de ulei de patchouli - 1 litru de apa distilata - 1 masura de sapun ( 1/4 ) - 4 drame de glicerina lichida
Instructiuni:
1. Amesteca impreuna apa, sapunul si glicerina si agita-le. 2. Acum adauga uleiurile esentiale peste amestecul creat.
Baia spumanta de remediu:
Aceasta baie cu bule te va ajuta sa respiri mai usor, cu eucalipt care sa linisteasca congestia rece.
Vei avea nevoie de :
- 6 picaturi de ulei de eucalpit - 3 picaturi de ulei mentolat - 3 picaturi de ulei de menta - 1 litru de apa distilata - 1 masura de sapun ( 1/4 ) - 4 drame de glicerina lichida
Instructiuni:
1. Amesteca impreuna apa, sapunul si glicerina si apoi agita-le. 2. Acum adauga uleiurile esentiale peste compozitia creata.
Baia spumanta de dimineata:
Aceasta baie cu citrice te va inveseli si energiza.
Vei avea nevoie de:
- 6 picaturi de ulei de portocale - 4 picaturi de ulei de garpefruit - 3 picaturi de ulei de lamaie - 1 litru de apa distilata - 1 masura de sapun - 4 drame de glicerina lichida
Instructiuni:
1. Amesteca impreuna apa, sapunul si glicerina, apoi agita-le. 2. Acum adauga uleiurile esentiale peste compozitia creata.
Baie romantica cu spuma:
Aceasta baie iti va insufla o stare romantica. Toate ingretientele sunt considerate afrodisiace -asa ca ai grija!
Vei avea nevoie de:
- 6 picaturi de ulei de isomie - 3 picaturi de ulei de trandafiri - 3 picaturi de ulei de vanilie - 3 picaturi de ulei de ylang-ylang - 1 litru de apa distilata - 1 masura de sapun - 4 drame de glicerina lichida
Instructiuni:
1. Amesteca impreuna apa, sapunul si glicerina, apoi agita-le. 2. Acum adauga uleiurile esentiale peste compozitia creata. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Taki, darling, dar ceva mai simplut nu ai de recomnadat?Ca mi se pare ca nu am de unde sa iau toate ingredientele necesare, si ma gandesc ca nu am mai facut o baie cu spuma de ani de zile (ca nu avem cada mare).Dar, cat doarme bebelacul, pot sa imi pregatesc repejor o baitza cu spuma, asta la ora pranzului ....ca seara dorm ai mei dragi parinti....desi nu ar fi rau sa fac si mai tarziu o baita, sau poate inainte de baitza lui Matei, adica inainte de 21.30, deci, putin probabil, ca daca vine vremea frumoasa, o sa balaurim pe afara pana dupa baitza, la cat de plimbareti suntem noi.Asta vara cam intarziam la baitza de dragul momenteleor de plimbare in 3 sau....6 ca mai racolam noi parinti prin parc si ne uita Dumnezeu la un pahar de vorba ...
Deci, ca tot e vorba de baitze spumante, ce produse pot lua din comert pentru o baitza relazxanta?Nu energizanta, ca nu am nevoie de energie, am destula...de somn ma vait eu, ca nu prea vine pe la mine somnul .... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si mie mi-e dor de o baie cu spuma.De cand cu burtoiul asta n-am mai avut curajul sa fac decat dus Dupa ce nasc o sa-i bun bebica in brate lui tati si eu juma de ora o sa ma relaxez Sper sa-mi mearga planul |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La cat timp dupa nastere putem face baie in cada? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| freedelia wrote:La cat timp dupa nastere putem face baie in cada?
Eu dupa cezariana am facut dupa 6 saptamani, pana atunci numai dus. |
|

| Dupa nastere naturala stiu ca dupa o luna jumate (acum depinde si cum se cicatrizeaza epiziotomia si de cat te tin lohiile, ca nu prea e indicata baia in cada cu spuma cand inca mai ai lohii).Medicul ginecolog cu care ai nascut e cea mai indicata persoana sa te indrume.Mie ginecologul meu la 3 saptamani si ceva mi-a spus ca organismul e apt sa suporte fara complicatii baia in cada plina cu apa.Pana atunci, numai dus am facut si am spalat zona numai cu gel inti cu PH neutru (5.4-5.6). |
|

| Eu am asteptat pana la controlul de 6 saptamani, ca eram paranoica si nu vroiam sa se intample ceva rau |
|

| Eu dupa nastere am fost la 5 zile sa imi scoata firele, apoi eram in drum spre spital si am zis sa trec si pe la medic sa ma consulte sa vada daca lohiile sunt ok(citisem ca pot interveni unele modificari ale lohiilor care au legatura cu restrangerea uterului si se pot naste complicatii...SF-uri in capul meu )Asa am aflat de aprobarea baii, ca altfel tot la 6 saptamani ajungeam si eu cel mai devreme. |
|

| stele_pe_cer wrote:Eu dupa nastere am fost la 5 zile sa imi scoata firele, apoi eram in drum spre spital si am zis sa trec si pe la medic sa ma consulte sa vada daca lohiile sunt ok(citisem ca pot interveni unele modificari ale lohiilor care au legatura cu restrangerea uterului si se pot naste complicatii...SF-uri in capul meu  )Asa am aflat de aprobarea baii, ca altfel tot la 6 saptamani ajungeam si eu cel mai devreme.
Sf-uri, auzi, ce m-ai distrat... |
|

|
Stii cum e...cand citesti prea multe, o iei razana ....asa mi-a zis doctorul meu cand eram gravida, ca veneam cu pomelnicul de intrebari de-mi lua din mana lista si bifa:da, nu, atatea zile/sapt ....si tot asa...saracul, scapase de mine, da'revin in forta acusica ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Ce bine suna ce am citit eu aici? Dar ce nasol ca e cam greu de pus in aplicare. Dar merit sa fac si eu o data "tratamentul" asta antistres. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| bai spumante....fericirea mea. din pacate aici baile sunt mici si incap doar pe jumatate. dar cand ne mutam la casa o sa imi cumpar cada mare sa incapa si sotul meu
dar baia de dimineata???...nu stiu cum o sa reusesc sa o fac daca merg la serv. eu tin mult la somnul meu de dimineata si norocul meu ca serv-ul e aproape si asa ma tezesc numai vreo 30 min inainte de a iesi din casa + 5 min cu masina..si gata am ajuns. |
|
|