Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2010 Mesaje: 30
| Daca tot ma pregatesc pentru marele moment, am primit mai demult pe mail urmatoarea lista, care mi se pare f utila. La Medlife, dupa cate am citit nu ai nevoie de nimic, ca ti se da totul de acolo, dar la spitalele de stat e musai sa te cari cu bagajul dupa tine: Pentru mamica: - vata (2 pachete mari!) - Garmastan - pentru eventuale rani la sani - servetele nas - batistute - sapun - periuta de dinti - pasta de dinti - pieptan - crema de fata si de maini - eventual gel de dus, sampon, burete - lapte de corp - adio vergeturi! - tampoane - strugurel de buze - obligatoriu! - hartie igienica - elastice de prins parul, clame - bila de cauciuc - sau ceva de strans in mana in timpul travaliului si a nasterii - aparat foto - o sa vrei poze in fiecare secunda! - carte de citit usurica pentru dupa - cine poate! - chiloti cu burtiera - sutiene de alaptat - tampoane de sani - pompa de muls - mameloane de cauciuc - sterilizate de acasa! - prosop moale pentru sani - sanii trebuie stersi bine cu apa curata inainte de fiecare alaptare! - sosete - 3 perechi - camasi de noapte - 2-3 bucati - halat - papuci de casa si slapi pt. dus - prosop de fata
Pentru bebelus: - body - pantalonas - caciulita - salopeta cu maneci - botosei - paturica - pampers - prosopel moale - servetele umede - ulei de corp - cosulet sau landou pt. cand il scoateti din spital (cu asta poate sa vina tati la externare!)
Acte: - Buletin (copie si original) - adeverinta de salariat - dosar de analize din perioada sarcinii - carnetul gravidei
Altele: - telefon mobil - incarcator - cartela telefon public - apa - mancare Sper sa va fie utile informatiile! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sabina, s-a mai discutat despre asta aici: http://forum.7p.ro/Plecam-la-maternitate---Bagajul-pentru-spital-si-nu-numai.aspx?g=posts&t=30&p=1 Te rog sa cauti topicuri similare inainte de a deschide unul nou. |