Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Ce trebuie sa contina bagajul pentru tabara de vara, pentru un copil cu varsta intre 6 si 14 ani, daca merge in zona de munte in Romania 7 zile?
Noi ne-am abonat la 1 tabara vara si una iarna, cu Andrei, in Romania, si ne-am facut o listuta pe care o folosim mereu:
1 bagaj mai mare 1 rucsac de drumetii 1 borseta
In bagajul mai mare punem: 1. chiloti - 7 buc 2. maieu - 7 buc 3. sosete - 7 buc 4. tricouri cu maneca scurta - 7 buc 5. tricouri cu maneca lunga - 2 buc 6. hanorac - 1 buc (de obicei cu fermoar) 7. pantaloni scurti - 4 buc 8. pantaloni lungi - 2 buc (1 blug si 1 mai comod) 9. geaca de fas subtire impermeabila 10. adidasi - 2 per 11. sapca 12. ochelari de soare 13. pijama 14. papuci 15. slip + casca apa + ochelari apa 16. 1 prosop mare de corp 17. 1 prosop mic de fata 18. sapun, periuta, pasta de dinti, pieptan, sampon 19. hartie igienica, servetele umede, servetele uscate 20. incarcator de telefon 21. agenda, pix, o carte de citit
In rucsacul de drumetii (care este si rucsacul cu care sta in autocar), ii punem la dus: 1. apa 2. crontanele 3. geaca 4. cartile de joc 5. servetele umede 6. servetele uscate
In borseta tine tot timpul: 1. banii 2. informatii de contact (numele si prenumele lui, varsta, grupa sanguina, antecedente medicale, numele si prenumele parintilor si numerele de telefon, numele profesorului organizator si numarul de telefon, adresa de acasa, adresa de destinatie) 3. telefonul si castile
Voi ce mai puneti in bagajul de tabara de vara in zona de munte? |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cu +/-, cam asta e si bagajul nostru... doar ca ai mei nu si-ar lua never ever vreo carte cu ei, in tabara. Nu au timp de somn, d'apai de citit! Tocmai ce s-au intors din prima si-s rupti de oboseala. Au 10 zile la dispozitie sa se odihneasca pt. urmatoarea. |