Profil: BabyGimi
Despre
Utilizator: BabyGimi
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Monday, July 4, 2016
Ultima vizita: Sunday, May 9, 2021 12:00 AM
Numarul de postari: 294
[0.03% din toate postarile / 0.10 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 48
Postat: Thursday, January 24, 2019 12:33 AM
LAURA0202 wrote:
Buna fetelor. va spun ce simptome am si poate careva dintre voi sa fi trecut prin asta si sa mi fac macar o idee-multumesc.
am uitat sa o intreb pe dr cand am fost la control.
imi amorteste mana dreapta,incheietura si ma furnica-o senzatie oarecum asemanatoare cum a aveam acum 3 ani, cand m au operat la mana stanga si mi au pus o placa...zici ca s a mutat placa la incheietura cealalta ras
ii putin dureros dar e incomod...nu stiu ce ar putea fi...circulatia sangelui??? habar n am.

Laura, pana apuci sa vb cu doctorul, citeste pe net despre Sindromul Tunel Carpian in sarcina si vezi daca ai si tu simptomele respective.
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 46
Postat: Tuesday, September 18, 2018 8:30 PM
ivoreth wrote:

Si eu am 13 saptamani si se vede foarte bine burtica. La prima sarcina cred ca se vedea asa pe la 20 de saptamani dar acum aveam un pic de burtica de dinainte si totul e impins in sus si in fata asa ca par mult mai gravida decat sunt. Aaa, si pe langa asta azi dimineata toata burta era intr-o parte, ceea ce nici nu credeam ca se poate asa devreme. M-am distrat maxim. Incerc sa atasez poza, sper sa reusesc
https://m.imgur.com/a/7m8Mieq

Yvoreth, ce ai tu aici inseamna contractii false, numite Braxton Hicks. Da o cautate pe Google sa vezi poze cu burtici ca a ta :)
Sa ai grija sa nu fie mai mult de 5 pe ora, atunci e de ingrijorat. Iar cand le ai, sa bei mai multa apa si sa schimbi pozitia in care stai, sa treaca. Prin trimestrul 3, inainte de nastere, vor incepe sa fie si putin dureroase.
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare
Postat: Tuesday, January 23, 2018 12:40 PM
Andreea06 wrote:

Asa fac si eu, nici n-am mai intrebat la tel de rotarix cand am facut programarea, ca am zis sa intreb atunci cand merg si sa programez asa la 3-4 sapt dupa astea. Stiu ca e in mai multe doze, citesc pe fb ba 2 ba 3 doze. Poate depinde de ce brand e?

Eu sper daca face ceva reactie la vaccin sa ii treaca pana la botez, de pe 30 ian pe 3 ian.. ce ziceti? 4 zile..

Noua ne-a recomandat pediatra sa ii facem vaccinul dupa botez. A fost in decembrie, deci tot pe vreme rece.
Postat: Tuesday, January 23, 2018 12:37 PM
Andreea06 wrote:

Da, sa scot aceea dar si sa repar o masea normala, am patit zilele astea ca mi-a crapat, am ramas cu bucatica din ea in gura de m-am speriat ce masea/dinte mi s-o fi spart. Mno...

Eu de vreo 2 sapt nu prea mai iau elevitul, tot uit... ar trebui sa reiau.

Cel mai bine e sa mergi si sa iti rezolvi problemele la stomatolog, nu sta sa suferi. Da, anesteziile sunt compatibile cu alaptarea, dar cel mai probabil ti se va spune sa arunci primul lapte.

Eu sunt acum in curs de “restaurare” a danturii, sa zic asa:)) Inca alaptez si oricat de bine stiam teoria de compatibilitate cu anestezia, parca tot am preferat sa arunc primul lapte, sa fiu eu sigura ca e totul ok.
Mi-am scos si 2 masele de minte, una pe stanga, una pe dreapta. La prima nu am avut absolut nimic, dar nimic, nici macar o jena. La a 2a, in schimb, am zis ca asa dureri n-am mai avut decat la cezariana, cu frisoane, ce mai, dureri horror, facusem alveolita uscata. 2 saptamani am indurat, eram pastilata cu ketonal duo sau nurofen forte la fiecare 6-7 ore.
Deci depinde, se pare ca nu doar de la om la om, ci de la masea la maseapale
Postat: Wednesday, January 17, 2018 7:40 PM
Lili Eu wrote:
Al meu ar manca toata rola de hartie pana termin eu dusu hohot cum prinde un servetel de hartie il baga in gura sa il mamance ...ma gandesc ce bucurie ar fi pe el cu rola de hartie hohot

Ia sa incerci sa ii dai o rola Lol sa vezi ce isi face de lucru cu ea
Postat: Wednesday, January 17, 2018 7:38 PM
alina89 wrote:
Intrebare de noobisor Lol

Voi dati la baietei dresuri? S-a cam racit vremea si nu stiu daca mai merge doar cu o pereche de pantalonasi + combinezon. Daca da, de unde ati luat? ras

Eu da :) H&M, Pepco, Lidl. Avem unii cu desene pe fundulet de la Pepco si e ataaat de simpatic cum alearga el
prin casa asahearts
Saptamana viitoare, cum mai spunea cineva (scuzeeee, am uitat cine a scrispale ) vor fi hainute de copilasi si sunt si dresuri simpatice.

LE: sub combinezon ii dau doar dresuri mai grosute, fara inca o pereche de pantaloni.
Postat: Wednesday, January 17, 2018 2:16 PM
Inawar wrote:

Cum adica la baie cu noi? Nu ma prind hohot

Lol adica la baie. daca trebuie sa plecati si sunteti doar voi 2, faci un dus, pui copilul in scaunel, si il tii la vedere :)))
faci o treaba, ii dai un sul de hartie igienica sa se joace cu ea si o sa fie fascinat.
daca aveti unde sa il lasati, sa fie in siguranta, un tarc sau poate sta in patut, atunci probabil o sa sariti peste etapa asta Lol
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 42
Postat: Tuesday, January 16, 2018 5:31 PM
Alexis21 wrote:

Buna!Poti sa imi zici, te rog, cam cat aveai glicemia in sarcina?Si ce ti-a zis doctorul despre asta?Mersi!

Buna! Nu mai stiu cat era, ca sa fiu sincera, dar intotdeauna a fost in interval.
La testul de toleranta la glucoza am avut glicemia dupa 1 ora de 190, iar limita superioara din interval era 180. Ginecologul m-a trimis la diabetolog, iar diabetologul mi-a spus, in mare, ce am scris mai sus :) Nu a fost diferenta considerabila incat sa fie nevoie de un regim drastic sau alte masuri (gen luat glicemia acasa dupa fiecare masa, insulina etc).
Postat: Tuesday, January 16, 2018 5:22 PM
Alina, o sa fie mai usor cand o sa stea in fundulet, il poti lua cu tine in bucatarie pana iti gatesti ceva sau lasa pe covor sau in patut pana mai aranjezi prin camera una-alta.

Apoi, cand incepe sa mearga de-a busilea sau sa faca primii pasi, iar e o perioada grea, de stat mereu dupa el, sa nu bage in gura orice gaseste pe jos, sa nu se loveasca, sa nu se ridice pe
mobila etc :)

Stai sa vezi cum e cand vine vremea sa luati copilul la baie cu voiLol Vis Lol
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 42
Postat: Tuesday, January 16, 2018 4:50 PM
lixandra_alexandra wrote:
Buna dimineata fetelor,

Eu am fost ieri la dr. si mi-a dat antibiotic pentru streptococ, a zis ca o sa mai facem secretie dupa ce terminam (10 zile Augmentin).
Problema mai mare este diabetul gestational, sambata ma duc la diabetolog. Din cauza asta bebe este mai mare cu 2 saptamani si are deja 1300 g...
Sper sa fie totul bineCheek Kiss

Multa bafta, sa scapi de streptoccocul ala nenorocit. Tin minte ca dupa fiecare tura de antibiotic, repetam analiza dupa 7 zile de la terminarea tratamentului. Asa ti-a zis si tie doc ginecolog?

Si legat de diabet, hai ca poate nu o sa fie nevoie de cine stie ce tratament, de insulina sa nu mai zic. Regimul meu a fost destul de permisiv si chiar mi-a prins bine sa mananc mai sanatos, incepusem sa ma porcesc rau de tot cu scuza ca sunt gravida. Trebuie sa ai grija la carbohidrati, nu sunt ok cand ai diabet gestational. Dulciurile e bine sa fie eliminate, iar fructele cu masura. Ca un exemplu, cand am fost eu la diabetolog, aparusera ciresele alea suuuuper bune si mi-a zis sa mananc de pofta un pumn, nu 1 kg (eu as fi mancat si 2 kg, iti dai seama:))