Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Alex e inebunita dupa postul Baby TV. Noi avem DOLCE si de-atunci numai aici se uita. E foarte educativ si lasa, engleza prinde bine, nu? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si Karinutei ii place.Eu ma bucur ca este in engleza pentru ca sigur ii ajuta cand incep sa invete engleza ,este foarte educativ chiar si pe mine ma ajuta cand intalnesc un obiect nou pe care nu stiu cum sa-l numesc. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Si noi tot Babytv vizionam, sa mai spun ca de asta am renuntat la UPc si am ales Dolce.. cate nu facem pentru puiuti... Mi se pare grozav mai ales ca este in engleza, vorbirea este clara, cu poze explicite...se mai si incurca, zilele trecute spunea "calf" la vaca, eu o tot trageam cu cow dar important este ca stie de calf de la tv. Ma bucura faptul ca nu sta nelimitat la tv, de exemplu nu pot sa o las la tv sa fac eu ceva ca nu sta mai mult de 10 min maxim si gata Nici nu ma chinui sa-i traduc ci din contra o consider o foarte buna metoda de invatare a limbii engleze. Sora mea a invatat engleza de la tv tot de pe un post de desene Cartoon Network si cand in clasa a 6-a a facut cunostinta cu profesoara de engleza a lasat-o
De pe site i-am facut videoclipul cu Today is my birthday, vai ce-i mai place.. cateodata Liv incerca sa joace cu ea jocurile de acolo, sunt usoare dar tot nu o incanta mai mult de cateva minute...
Oricum, Traiasca Babytv ca altceva nu-i place... pardon, sa nu uit de Etno... asta-i o iubire mai veche decat Babytv.. |