Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| cred ca te afli aici
uitate le pag 1 unde este jacheta alba .lungumea este de la un oc marcator la altul si mergi numai cu partea aia in jos cam10 cm .scoti oc de la bucatica de 10 cm ca sa formezi din nou un singur rand de sus dela gat partea dreapta ,cu toate oc pana ajungi iar in partea cealalta sus la gat partea stinga.mai intreaba-ma daca nu ai inteles si mai uitate si la filmulete poate asa intelegi mai bine (si explicatiile date de mine si filmulete) astept poze
in a doua poza se vede ca am bagat a doua pereche de andrele si ma duc numai cu lungimea jachetei cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Superba jaketa Cristina. Dar dupa cat am observat asa in mare e destul de dificil de lucrat la ea. Cand o sa prind atat curaj cat sa incep aceasta provocare o sa te stresez si eu. FELICITARI ESTI O MARE MAESTRA. |
|
|

| multumesc corina .acum nu mai mi se pare dificil dar a fost o adevarata provocare |
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| cristinapatrascu66 wrote:cred ca te afli aici uitate le pag 1 unde este jacheta alba .lungumea este de la un oc marcator la altul si mergi numai cu partea aia in jos cam10 cm .scoti oc de la bucatica de 10 cm ca sa formezi din nou un singur rand de sus dela gat partea dreapta ,cu toate oc pana ajungi iar in partea cealalta sus la gat partea stinga.mai intreaba-ma daca nu ai inteles si mai uitate si la filmulete poate asa intelegi mai bine (si explicatiile date de mine si filmulete) astept poze in a doua poza se vede ca am bagat a doua pereche de andrele si ma duc numai cu lungimea jachetei Multumesc.Deocamdata mai am vreo 5cm in jos,apoi o sa vad cum iau ochii aia.Trebuie pusi toti odata inapoi,nu? |
|

| da scoti oc
|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| voi chiar faceti minuni pe aici |
|
| cristinapatrascu66 wrote:da scoti oc
Nush ce dureaza atata minunea asta de jacheta..de atunci faceam nush cate lucrusoare.. Am pus inapoi ochi,am ajuns iar sus la gat.Acum ce mama zmeilor mai tre sa fac?? |
|

| pai acum trebuie sa mai lucrezi pana se petrec putin pieptii ca sa faci gaurele pentru nasturi .si mie mi s-a parut la fel ca nu mai terminam odata ca in acelas timp puteam sa fac mai multe lucrusoare . dar de cine mai ara jacheta ca a noastra? |
|
| cristinapatrascu66 wrote:pai acum trebuie sa mai lucrezi pana se petrec putin pieptii ca sa faci gaurele pentru nasturi .si mie mi s-a parut la fel ca nu mai terminam odata ca in acelas timp puteam sa fac mai multe lucrusoare . dar de cine mai ara jacheta ca a noastra? Cred ca o stric,nu-mi place cum iese,mi se pare ca nu iese ce trebuie. alimami attached the following image(s):

|
|

| ba da iti iese ca tot asa mi se parea si mie eu la colturi le de la poale am mai adaugat oc .in filmulete nu se vede si nici in poza dar mi se parea ca iese ingusta jos si am adaugat ca la oc marcatoare dupa ce am scos oc alea sa fac iar un singur rand . dar fai o terminatie cateva randuri numai pe fata
acum am vazut .uitate atenta la a doua poza de la pg 1 si se vede clar ca sub ultimul nasture este crescut cate 2 oc la fiecare rand la fiecare colt |
|

| alimami ce ai mai facut la jacheta? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| subscriu...ti-a iesit? |
|
| cristinapatrascu66 wrote:alimami ce ai mai facut la jacheta? Am stricat-o si am inceput un raglan. alimami attached the following image(s):

|
|

| alimami e frumos ce ai inceput dar mai aveai un pic si terminai .pacat de atata munca |
|
| cristinapatrascu66 wrote:alimami e frumos ce ai inceput dar mai aveai un pic si terminai .pacat de atata munca Nu iesise klumea pe la rascroiul de la maneca. |
|
|
|