|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Cristina,uite una si pentru tine carla attached the following image(s):

|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Carla |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| carla m-ai lasat fara cuvinte dar modul de lucru? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| cristinapatrascu66 wrote:carla m-ai lasat fara cuvinte dar modul de lucru? Il vrei Sa stii ca am cautat-o in mod special pentru tine.Nu stiu cat intelegi,ai explicatiile aici Sunt si altele acolo,nu le-am studiat dar sunt interesante |

| multumesc carla nu se stie cand mi se pune pata pe el .deocamdata fa un pulovar cu tom. cand va fi gata am sa-l postez |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| cristina, in unul din filmuletele indrumatoare (mai precis in 2B)spune ca se adauga 9 ochiuri in zona manecilor. intrebarea mea e cum? la intamplare? |

| eu am adaugat dupa cateva randuri pe bucatelele micide 40oc am crescut la 4 sau 5 oc dar stiu ca am crescut prea mult cred ca 9 oc sunt suficiente (eu oricum nu am inteles ce spunea tanti aia ,eu m-am uitat doar la poze ) am crescut pe unde se vad gaurelele cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|
|

| *am stricat ce lucrasem cu firul ala. *mers la cumparaturi, cumparat alte fire, inceput alta BSJ. Pun foto dupa ce incepe sa se inteleaga ceva din lucru. *miki, cum stai? |
|
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am gasit si eu un model. Cu instructiuni Atasamente:
tonalita intermezzo surprise jkt.pdf 212 KB, salvati 846 ori.
zaza_ attached the following image(s):

|
|
|

| foarte tare!! |
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am inceput si eu o BSJ.Deocamdata nu arata nicicum.Totusi,eu sper sa iasa.Cristina,ma ajuti??Please |
|
|
| Nu am inteles cum se scade Ochiul marcator ramane si de-o parte si de alta a lui scad obinuit?Ca parca in filmuletz scade doar pe o parte si are treaba si cu marcatorul.Nu mai inteleg |
|
|

| se scade de o parte si de alta, din 3 ramane unul
fetelor, am stricat deja de 2 ori, cred ca renunt......a propos, e o stransa legatura intre nr ochiurilor de la maneca si luncimea acesteia, am constatat-o pe timpul meu |
|
|
| dalimana wrote:se scade de o parte si de alta, din 3 ramane unulfetelor, am stricat deja de 2 ori, cred ca renunt......a propos, e o stransa legatura intre nr ochiurilor de la maneca si luncimea acesteia, am constatat-o pe timpul meu Care unul?ALA MARCATOR?? |
|
|

| da, eu asa am inteles din filmulete |
|
|
|
|