Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Baby Pizza (dupa 3 ani)
* 4 felii de sunca presata (groase) * 4 felii de paine * bulion * cascaval ras * unt
Ungeti usor feliile de paine. Puneti o buna cantitate de bulion deasupra. Adaugati cate o felie de sunca si presarati cu cascaval ras. Puneti in cuptor termostat 7 timp de 10 minute. Este delicios cu o salata verde sau doar asa ca o gustare. Succes garantat!
Pentru a imbogati aceste Baby Pizza, puteti adauga cate o felie subtire de rosie, ciuperci taiate feliute sau orice ingredient „special pizza” care il aveti in casa (ceapa, salami, masline...). |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Mama, Kiki...mi-ai facut o pofta de mancare...de-abia astept sa-i fac Alexandrei, mai ales ca ii place tare painea, adica mananca orice cu paine. Bravo! DAr am o interbare: de ce dupa 3 ani? Doctorul la care ma duc mi-a spus ca pot sa-i dau orice de mancare iar ce ai scris e chiar OK! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| leut wrote:... DAr am o interbare: de ce dupa 3 ani? Doctorul la care ma duc mi-a spus ca pot sa-i dau orice de mancare iar ce ai scris e chiar OK!
Habar nu am. Asa scria pe site-ul de pe care am luat-o...Si eu am stat sa ma intreb asta, din cauza ca Dav are voie toate cele de mai sus... Nu stiu, poate din cauza ca painea se face crocanta? Nu stiu, cred ca o sa fac si eu sa vad cum iese si apoi vad care e treaba... |