Buna seara gagici! Eu ziua 7dpo, dureri de sâni destul de mari...Dar totusi presimt ca vin uratii Mai fetelor...v-as citi si eu,dar nu stiu cum si de unde sa incep De la casuta 1 încoace,sau sa merg înapoi? Amadeus...tin pumnii sa nu te mai viziteze uratii...macar vreo 9 luni!
|
camt wrote:nu ma laaa sa pun poza am taiat-o si m-a lasat Felicitari, vine bebe! Ce frumos a început ziua de azi! S-a dat startul la teste pozitive!
|
Buna dimineata fete minunate! O zi frumoasa,pofta buna la cafeluta si la cat mai multe liniute ro?ii!
|
Amadeus wrote:Vai fetelor, ma apuca tremuratul, Numai cand citesc mesajele voastre!! Ar fi un vis !! Un vis care va deveni realitate Haideti fetelor cat mai repede cu liniutele!
|
Neata gagici ! Cum e treaba pe la voi? La mine nimic deosebit,aceleasi dureri Sa aveti o zi productiva! Amadeus poate e cu ochisori si ce ai avut tu a fost nidatia! Zic si eu...
|
bebelina wrote:pai, e clar! e cu ochisori! Mersi,sper sa ai gura de aur
|
Victory wrote: Da, asa este, cand e cu ochisori, sanii dor altfel, pe lateral, si se maresc putin dar nu se intaresc neaparat ci mai degeaba sunt mai pufosi mai pernosi asa nu stiu cum sa zic dar clar e diferenta fata de premenstrual. Abia astept sa simt iar , acum o sa stiu fara test ca sunt insarcinata. Acum 9 ani cand am avut fetita n am fost atat de atenta la simtome, Imi aminteam doar ca se marisesera, dar aveam deja 6 sapt.... Acum durerile pe lateral aparusera de la 3-4 sapt Nu pot explica durerea asta exact! Ma dor per ansamblu,dar mai tare pe laterale,mai ales când îi ating cu mâinile. Si parca ma ard. Intradevar ii simt umflati si mariti! Oricum,nu am sperante mari asa ca nu îmi fac iluzii! Victory,succes si iti doresc sa vina repede bebe!
|
Bella1989 wrote:Crissy, î?i ?in pumnii strân?i! Baby Lorena, eu ma rog mereu sa am dureri de sâni in laterale. Doamne ajuta sa fie de bine! FloreC, eu cred ca secre?ia aia e semn bun! Pumnii strân?i si pentru tine! Fetelor, luna Octombrie a început in for?a cu doua teste pozitive. Haide?i sa începem Noiembrie cu si mai multe! Pe mine ma uimeste faptul ca m-au apucat ada devreme durerile de sâni. Ma dor în fiecare luna inainte de cm,dar mult mai aproape de ziua 1. Acum ar trebui sa-mi vina sapt viitoare. E de bine daca te dor în lateral? Ma dor destul de tare! Poate îmi face surpriza si vine mai repede
|
FloreC wrote:Neata!De ce crezi ca e pierduta luna asta? Sunt atâtea gravidute care au ramas EXACT în luna pe care o considerau ratata...Si eu tind sa cred asta în ce ma prive?te dar tot ramân optimista ca nu se ?tie niciodata!Eu am scris ieri în grupul nostru de pe FB ca sâmbata seara dupa ce am bebelit am avut o usoara usturime ?i o scurgere maronie...azî sunt în z8-9 DPO ?i ma dor sanii ?i am din când în când ni?te crampe abdominale ca ni?te junghiuri...Am mai avut din astea ?i în alte luni doar ca acum a fost aceea mica scurgere.. Doamne ajuta Flore! Eu zic ca e cu ochisori! Tin pumnii tare tare si astept vesti bune si pozitive! Sanii de cand te dor si cum? Noi am bebelit duminica trecuta si de atunci pauza. Cred ca am ovulat marti sau miercuri! Dar na...cine stie!?
|
Neata fetele! Eu pe la munca cu ditamai cana de cafea in fata! Eu sunt z5dpo, dureri de sâni,mai ales pe lateral. Luna asta,fara spersnte,avand în vedere ca nu am prins ziua de maxima fertilitate. Asa ca a?tept sa-mi vina,sa treaca,si sa ne apucam de treaba! Pofta buna la cafeluta,o zi buna si calduroasa....ca la mine e super frig!
|