Crissy wrote:Felicitari! Sa creasca mare bobita si sa stea cumintica in burtica pana la termen Multumesc Crissy,sa dea Domnul sa stea cumintica la mami în burtica!
|
NicoN wrote:Felicitari!!! Nu tu erai cu gemeni defapt nu stia dr ce e? Ai fost la alt dr? Ma bucur ca s a elicidat misterul ! Sa ai o sarcina usoara!!! Multumesc Nico! Da,eu eram suspecta de sarcina gemelara. Din fericire,e doar unul.
|
Mgeorgiana85 wrote:Foarte frumoasa bobita ta! Sarcina usoara si la termen! Sarumana Georgiana
|
HOPE wrote:Frumoasa bobita ta! Multumesc
|
Mire wrote:Bobita frumoasa! Cate sapt ai? Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!!! Multumesc,am 7 saptamani! Multa sanatate si tie si sarcina usoara!
|
Inawar wrote: Felicitari, sa creasca mare si sanatos!!!
Multumesc
|
Seara! Încerc sa pun poza cu bobita mea!
|
HOPE wrote:Ma bucur ca e totul bine! Ai stat cu frica si cu 1000 de ganduri din cauza unui medic incompetent.. Sa nu mai mergi niciodata la el. Eu sunt bine, multumesc. Abia astept sa merg si eu la dr. Doamne,nu î?i imaginezi ce weekend am avut...si cate ganduri! Nu am putut mânca,nu am putut dormi,nu am putut sa fac nimic! Clar ca pt mine,colaborarea cu acel dr s-a terminat! Ma bucur ca esti bine!
|
Tania2105 wrote:Si noi asteptam pozica minunii tale Maine o sa pun!
|
HOPE wrote: Lorena, te-am intrebat si in cealalta casuta, te intreb si aici :)...cum esti? Ai fost la cluj?
Da Hope,multumesc de întrebare Am fost,doar ca nu am avut timp sa intru. Acum am vazut ca ai scris. Din fericire, e ok! Nu e sarcina gemelara. Doamne multumesc! Chiar ma speria ideea de a avea doi. Intradevar exista ceva pe lânga bobita,dar cica e de la mine, ori lichid,dar nu pune în pericol viata copilului. Nu exista termen de comparatie între ea si doctorul la care am fost pâna acum. E profi,si se vede pe ea ca se pricepe. Mi&a facut acolo la ea la cabinet papanicolau,mi-a dat trimitere pt analize,mi-a raspuns la întrebari si mi-a zis ca orice problema si nelamurire am sa o sun. Urmeaza sa mai merg peste trei saptamani. Ma bucur ca cel pu?in m-a lini?tit. O sa pun maine pozica ca acum sunt pe telefon. Tu cum esti,cum te simti?
|