Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 262
| Am vizitat si noi Baby Expo sambata, 24 septembrie. Aglomerat, zgomotos, mult mai rau organizat ca in primavara, mie mi-a lasat o impresie urata. Preturile au fost mari, foarte putin sub cele din oras (poate nu la toate, dar la majoritatea asa au fost). O pereche de botosi grosi pentru fetita mea, pentru la iarna, costa in jur de 50 lei, pe cand o pereche de ghetute de la 100 lei in sus. Dar a fost totusi interesat de colindat expozitia, pentru ca m-am pus la curent cu noutatile in materie de produse pentru bebelusi. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki, Taty, Oana multumesc pentru ponturi. Chiar nu am stiut ca preturile din farmacii sunt mai mari decat cele din market-uri.
Noi am luat numai lapte si jucarii din Expo. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2013 Mesaje: 1
| Buna tuturor mamicilor, mare targ, mai putin mediatizat din pacate, pentru mamicile cu nevoi speciale in Brasov in perioada 20 10 2013 si 22 10 2013. Deci 2 zile unde gasiti jucarii noi si second pentru piticii vostri. Pentru editat de moderator sa nu va faceti griji, in perioada asta cazarea este ieftina fiind extrasezon. Va asteptam, o mamica din Brasov |