Nivel: Membru
Inregistrat: 6/7/2012 Mesaje: 21
| Pentru extragerea din 15.06.2012, din pacate nu am putut da premiile. Atat primii 2 extrasi cat si cele 3 rezerve nu au facut validarile. Cele 2 premii ramase se vor reporta la Marea Extragere din 31.08.2012
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Oh, ce pacat... aveati doi participanti aici |
|
| vanina wrote:Oh, ce pacat... aveati doi participanti aici Toate extragerile beneficiaza de o comisie si de print screen la numerele date aleator de random.org. Toti participantii validati in faza initiala conform formularului de contact au o sansa. Participantii inscrisi au sanse saptamanal fapt pentru care uram multa bafta tuturor.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Eu una am fost de vineri pana duminica la munte si nu prea am avut semnal... sper ca nu ma aflam printre castigatori Oricum, nici pe mail nu am primit nimic.
Apropos, unde se poate vedea acel print screen? |
|
| bulibuli wrote:Eu una am fost de vineri pana duminica la munte si nu prea am avut semnal... sper ca nu ma aflam printre castigatori  Oricum, nici pe mail nu am primit nimic. Apropos, unde se poate vedea acel print screen?
Conform regulamentului, in baza articolului 11, in cazul in care exista reclamatii se poate depune o plangere la sediul nostru. In baza plangerii se decide daca este fondata si vi se pune la dispozitie print screen-ul cu numerele extrase si numele aferente acestora.
Va asiguram ca daca ati fi fost una din persoanele extrase, ati fi primit telefon, mail si sms. Am afisat inclusiv pe site termenul de a ni se raspunde pentru validari pana Luni 18.06.2012 orele 14.00.
Daca nu ati avut un telefon, mail si sms in care va comunicam ca sunteti una din persoanele extrase, inseamna ca nu ati fost.
Va uram multa bafta in cursa din aceasta saptamana.
|
|
| Baby Care wrote:
Conform regulamentului, in baza articolului 11, in cazul in care exista reclamatii se poate depune o plangere la sediul nostru. In baza plangerii se decide daca este fondata si vi se pune la dispozitie print screen-ul cu numerele extrase si numele aferente acestora.
Va asiguram ca daca ati fi fost una din persoanele extrase, ati fi primit telefon, mail si sms. Am afisat inclusiv pe site termenul de a ni se raspunde pentru validari pana Luni 18.06.2012 orele 14.00.
Daca nu ati avut un telefon, mail si sms in care va comunicam ca sunteti una din persoanele extrase, inseamna ca nu ati fost.
Va uram multa bafta in cursa din aceasta saptamana.
Ne cerem scuze, faceam referire la articolul 10. |
|
| Pentru extragerea din 22.06.2012 avem 2 castigatori. Felicitari, multumim pentru increderea acordata si multa bafta tuturor. |
|
| Am inteles, eram doar curioasa daca este deja afisat undeva, poate mi-a scapat mie.. |
|
| A ajuns la noi premiul!!! 

Multumim!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Ce frumos e BB! Sa folositi cadoul sanatosi!  |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Vai ce dulce e! |
|
| bulibuli wrote:A ajuns la noi premiul!!!   Multumim!!
Superb. Iti multumim pentru incredere si speram la mai multi castigatori care sa afiseze poze cu bebe si premiu. Poate facem o sectiune separata pe site. Asteptam parerile Dumneavoastra. |
|
Inregistrat: 6/18/2012 Mesaje: 1
| Va multumim frumos si noi pentru premiu . Ati facut inca un puiut fericit! lorenageorgia attached the following image(s):

|
|
| Ce frumos e si asta roz!! Apropos, cum sta in el? Ca al meu se rostogoleste din el f usor, trebuie sa stau langa el (nu ca l-as fi lasat singur, Doamne fereste, dar mi-ar fi placut sa stea mai... afundat, sau lateralele sa fie mai inaltute). |
|
Inregistrat: 8/14/2012 Mesaje: 1
| Si la noi a ajuns premiul. Multumim!
|
|
|