Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Un lucru este cert: barfa asta fara rost si rautatea oamenilor ma baga in mormant.Eu nu am timp nici sa respir, oare cand au altii timp sa poarte grija altora?Chiar nu-si dau seama cat de tare ranesc cu vorbe aruncate in vant - vorbe neadevarate la urma urmei sau nu le pasa? Nu mi-ar pasa daca m-ar barfi pe mine, eu nu prea pun la inima, dar tatal meu o face.Si faptul ca toti ii poarta grija il fac sa sufere.In fiecare zi aude cate una de se mira si el de cata imaginatie au unii oamnei - imaginatie folosita rau . |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Tatalui tau ar trebui sa nu-i pese si sa inteleaga ca nu trebuie sa-si traiasca viata pentru altii. Oricum, oamenii limitati si fara minte, cu lipsa de ocupatie duc grija celorlalti. Ohhhhhooooo, cati sunt si in jurul meu! - cu soacra-mea in frunte - si crezi ca ne afecteaza? Stii vorba aia : been there, done that... |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Pe mine ma enerveaza cei care dau informatii gresite,numai de dragul de a barfi.Sotul meu tot vine si-mi zice ca m-a vazut nush cine nush unde,ca altcineva mi-a vazut masina dar nu o conduceam eu..tot felul de povesti.mai urat e ca el le crede. Mie mi se pare o prostie sa vorbesti aiurea despre cineva, mai ales daca nu esti sigur de informatie.Eram odata la un banchet la o clasa si ma suna ca cik m-a vazut careva prin oras.Eu statusem toata seara in acelasi local,nu iesisem deloc din el.Sau cu masina,ca a vazut cineva pe altcineva la volan-dar eu nu am dat masina nimanui- am circulat eu.Deci barfe aiurea....oameni care nu vad bine,confunda persoanele si situatiile, zilele in care vezi doamne te-au vazut...prostii |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| kali wrote:Tatalui tau ar trebui sa nu-i pese si sa inteleaga ca nu trebuie sa-si traiasca viata pentru altii. Oricum, oamenii limitati si fara minte, cu lipsa de ocupatie duc grija celorlalti. Ohhhhhooooo, cati sunt si in jurul meu! - cu soacra-mea in frunte - si crezi ca ne afecteaza? Stii vorba aia : been there, done that...
ei, el zice ca nu-i pasa, dar eu il simt cat este de schmbat si cat sufera.Mai ales cand auzi ca ti-ai batut nevasta bolnava... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| bereea wrote:ei, el zice ca nu-i pasa, dar eu il simt cat este de schmbat si cat sufera.Mai ales cand auzi ca ti-ai batut nevasta bolnava...
Imi pare rau. Cam asta e scopul barfei - de a scorni amanunte cat mai picante, sa fie intriga cat mai mare. Din pacate, pe cei mai in varsta ii afecteaza mai mult decat pe noi pentru ca sunt mai sensibili la ceea ce crede lumea. Cu timpul se lamureste care duce vorba mai departe si va incepe sa-i pese din ce in ce mai putin. Eu refuz, acum, sa mai plec urechea la barfe - pur si simplu nu ma intereseaza si retez din start orice tentativa "binevoitoare" de a ma pune la curent cu mondenitatile ( care ma includ si pe mine din cand in cand ). Ceea ce nu stiu nu te afecteaza, asa ca aleg sa nu aflu. |