Chestionar intrebare: Azilul de batrani ?
Alegere Voturi Statistici
Pro 10 50%
Contra 10 50%

Azilul de batrani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, May 5, 2007 1:08 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Maria, nu mi-ai parut grea de cap la celelalte prelegeri postate pe ici si colo pe forum, asa ca da-mi voie sa nu te cred nici acum.

Stii bine la ce ma refer, am mai atentionat o data destul de elegant, zic eu, persoanele implicate si la topicul Revista presei, se pare ca tu nu te-ai simtit ca ai fi printre ele, asa ca ai continuat aceeasi abordare "abrupta" si la acest subiect (poate si la altele, pentru ca inca nu am apucat sa citesc tot).

In concluzie, closedtopic. Suspendarea nu va intarzia sa apara daca iti pastrezi aceeasi abordare.
mommy
Scris: Saturday, May 5, 2007 4:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Eu m-am referit la un azil decent si nu m-am gandit la unul ca in Anglia, ci pur si simplu unul decent. Ca daca nici peste 30-40 de ani nu vom avea asa ceva, atunci nu stiu ce sa mai zic. Ce sa zic, cand oi fi o baba ramolita poate nu voi mai avea chef sa ma duc la azil, dar acum nu-mi pare o idee foarte rea.
mihaela75
Scris: Saturday, May 5, 2007 4:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Ma gandeam ca daca rezistam noi pe forum atat vreme sa infiintam atunci clubul babelor sclerozate si sa ne dam mari care a nimerit la azil 5 stele firstprize
kali
Scris: Saturday, May 5, 2007 7:39 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
mihaela75 wrote:
Ma gandeam ca daca rezistam noi pe forum atat vreme sa infiintam atunci clubul babelor sclerozate si sa ne dam mari care a nimerit la azil 5 stele firstprize

hohot hohot hohot Ei, lasa, ca asa poate punem mana de la mana si ne infiintam propriul nostru azil, cu conditii de 7*hohot hohot hohot ... si ingrijitori numai intre 20-30 ani, sa ne mai bucuram si noi privireasic
Fluturas
Scris: Saturday, May 5, 2007 9:37 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mihalea,mi-ar place sa rezistam pana atunci
eu nu votez pt ca,sincer vorbind,nu stiu ce sa votez.nu as vrea sa ajung la azil,parca mi-e groaza de aceste locuri,dar decat sa stiu ca deranjez in familia copilului meu care are grija de mine atunci poate tot azilul l-as prefera.nu pot sa stiu de pe acum ce ganduri voi avea atunci,in plus ca poate copilul meu ma tine cu drag,dar s-ar putea sa ma tine numai din obligatie.sunt niste chestii pe care cred ca copii nostrii le vor decide
Miri
Scris: Saturday, May 5, 2007 1:45 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
mihaela75 wrote:

Mai Miha, eu chiar ma gandeam aseara ca poate pana ajungem in azil, or sa fie si acolo internet si calculatoare, sa putem sa ne laudam cu conditiile de trai si cu ce mai fac ceilalti colegi de batranete!hohot hohot hohot

Vorbind serios, acum , vroiam sa va povestesc despre o doamna care si-a vizitat fratele, casatorit in Belgia...a ramas foarte impresionata cand cumnata ei a fost chemata la tribunal!what
Cand a intrebat de ce,i s-a raspuns ca acolo, toti batranii care sunt singuri si nu mai pot sa se autoserveasca, sunt institutionalizati, iar copii sunt chemati anual la tribunal, pentru stabilirea cotei parte ce-i revine fiecaruia de plata!uff Cumnata ei mergea la intrunirea anuala pentru a afla, prin decizie judecatoreasca, ce suma de bani va trebui sa plateasca pentru anul respectiv, fiindca mama ei era internata in azil.
Si inca ceva ce a socat-o pe doamna mea: acolo sunt mai multe azile decat gradinitze!uff
mihaela75
Scris: Saturday, May 5, 2007 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Asta e bine, asa cum te obliga legea sa ai grija de copil ca e neajutorat asa sa te oblige sa ai grija de parintii batrani ca si ei sunt la fel de neajutorati.Sunt prea multe cazuri in care copiii s-au descotorosit de parinti ca nu ma erau in putere .Chiar daca fortat de imprejurari ajungi sa-ti trimiti parintele la azil macar nu-l lasa uitat acolo.Mi-ar place o lege dinasta ...daca copilul uita de respect si bun simt sa-i aduca legea aminte.bataus

Cat despre azilul nostru " 7 babe sclerozate " sau cum o sa-l numim o sa fie topul topurilor sa vada lumea cum trebuie tratati batraniifirstprize
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, May 6, 2007 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
mihaela75 wrote:

Eu ma lupt zilnic sa intru pe form si vad ca nu reusesc mai des de 2 ori pe saptamana dar tot nu ma las. Asa ca s-ar putea sa ma prinda pensia pe aici.yes

Am votat Contra. De aproape 4 ani sunt intretinatoarea bunicului meu care are 86 de ani, are glaucom foarte avansat si nu vede, are mofturi de mosneag batran si plictisit dar tot nu l-as abandona. In timpul asta am fost si gravida, am avut si copil mic dar i-am facut si lui de mancare, i-am spalat si l-am ingrijit cand a fost bolnav. Este omul care ma iubit o viata intreaga, care-mi cara paine cu bicicleta de la oras ca sa nu mamanc mamaliga, este omul care ma cara pe dealuri in spate ca sa vad avioanele cum aterizeaza, este o parte importanta din viata si inima mea. Am fost cu el si in spital, am vazut zeci de batrani abandonati si tot nu am reusit sa inteleg celebra fraza " dar ce sa fac cu el?" Nu este o intrabare valida, cum poti sa o pui atunci cand vorbesti de familia ta.
Nu-mi pun problema ca voi fi o povara pentru copii mei, nici pe departe, suntem o familie si avem OBLIGATIA sa ne purtam de grija intre noi.
Roxanel
Scris: Monday, May 7, 2007 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Din pacate la noi azilul de batrani este sinonim cu a uita, a neglija, a nu nu-i pasa.

Eu vad azilul de batrani ca o solutie pentru cineva care nu mai are pe nimeni sa-l ingrijeasca. Prefer sa vad un batran la azil decat sa vad un batran maltrat psihic de vecina care il ingrijeste, si care pentru o oala de mancare il pune sa semneze tot felul de hartoage ca sa-i ia casa, si asa mai departe.

Am vazut batrani cu copii care o duceau mai greu/rau decat daca ar fi fost singuri. Daca iti duci parintele la azil, toata lumea te vorbeste ca ia uite si pe cutare, toata viata parintii lui l-au ajutat si el i-a dus la azil. Azilul nu este sinonim cu inchisoarea. Este o conceptie gresita dupa opinia mea.
Miri
Scris: Monday, May 7, 2007 1:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Roxanel wrote:
... Daca iti duci parintele la azil, toata lumea te vorbeste ca ia uite si pe cutare, toata viata parintii lui l-au ajutat si el i-a dus la azil. Azilul nu este sinonim cu inchisoarea. Este o conceptie gresita dupa opinia mea.

Roxanel, ai mare dreptate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.