Avortul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zaza_
Scris: Thursday, March 14, 2013 8:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
bereea wrote:
Zaza, ce mi-ai facut? Chiar ma simt rau, am o stare de greata de ce suntem noi in stare...

Bereea, si eu am plans. Iarta-ma daca te-am suparat.uff
aurishta
Scris: Friday, March 15, 2013 7:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Zaza, asta a fost filmul pe care sotul meu l-a vazut cu multi ani in urma, pe cand nu aveam copii, si l-a impresionat atat de mult incat mi-a zis ca nu vom face niciodata asta, indiferent ce implica. A fost primul pas spre a intelege ce act abominabil este ca o mama sa ia viata propriului sau copil, folosindu-se de paravanul unei clinici frumoase si al unor asa-zise justificari sociale sau personale.
Citeam , nu de mult, pe la o rubrica asemenatoare, cazul cuiva care facea afirmatii de genul: "acest copil NU trebuia sa se nasca....stiu ca este pacat, dar n-am alternativa....voi cere lui Dumnezeu iertare pentru asta...." Mi s-au parut atat de dureroase aceste afirmatii.... sa iti ucizi pruncul cu sange rece si nici macar sa nu-ti asumi responsabilitatea si urmarile...Nu condamn persoana in cauza, ci mentalitatea care duce la asa o atrocitate, facand din ea un fenomen de masa. Femei dragute, elegante, placute, cu copii de mana uneori....comit acest lucru cu usurinta cu care se duc la coafor, copilul fiind doar un "impediment" care trebuie inlaturat.
Apreciez mult atat pe realizatorii filmului, cat si pe cei care incearca sa salveze vietile acestor prunci!
bereea
Scris: Friday, March 15, 2013 8:06 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
zaza_ wrote:

Bereea, si eu am plans. Iarta-ma daca te-am suparat.uff

Nu, Zaza, nu m-ai suparat tu, Doamne fereste, ci de ceea ce suntem in stare noi, femeile, care ar trebui sa dam viata
TatyKS
Scris: Friday, March 15, 2013 8:22 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cred ca am vazut si eu filmuletul, dar acum nu ma mai uit . Stiu ca m-a impresionat profundpale .
sweet angel
Scris: Friday, March 15, 2013 8:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
http://www.culturavietii.ro/2013/03/11/urma-sa-fim-parinti-de-tripleti-dupa-fertilizarea-in-vitro-dar-sotia-mea-a-vrut-sa-avorteze-doi-din-cei-trei-bebelusi/#.UULSSFeNAgc

cat am putut sa plang cand am citit articolul gasit azi intamplator.nici nu mai stiam unde l-am gasit. koko l-a postat pe facebook.

cunosc si eu o pers care de vreo 15 ani incearca sa aibe copii si de fiecare data a avut extrauterina , apoi a facut fertilizare in vitro si urma sa aibe tripleti , nu cunosc cauzele dar la unul a renuntat,nu stiu daca a vrut ea sau dr .... cand a ajuns putin dupa 20 de sapt a pierdut si ceilalti doi.
denisuk1985
Scris: Thursday, April 25, 2013 3:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/24/2013
am 3 copii minunati si sunt insarcinata.am fost pusa in situatia de a decide intre avort si viata.nu am putut sa fac un avort.de fapt nu am facut asta niciodata.sincer nu am putut sa ma uit peste video.nu judec pe nimeni pentru ca nu imi place nici mie sa fiu judecata.dar in viziunea mea avortul este o crima.acel embrion pe care il vedem ca un punctulet la eco si caruia inca nu ii auzim inima batand,acolo este viata din prima zi.daca dzeu a decis sa dea viata noi de ce sa i-o luam???
Nanny
Scris: Wednesday, July 10, 2013 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Fetelor...ma poate ajuta si pe mine cineva?? Acum 3 luni am fost nevoita sa fac un chiuretaj in urma opririi in evolutie a sarcinii! Prima menstruatie dupa chiuretaj a venit la 29 de zile. De atunci au trecut 3 menstruatii toare reduse cantitativ ( fara dureri, fara cheaguri) aproape jumateate din cantitatea pe care o aveam inainte, poate chiar si mai putin de jumatate. M-am bucurat ca pot avea si eu zile frumoase chiar in timpul menstruatie, insa situatia asta mi-a cam dat de gandit!
La doua saptamani dupa chiuretaj am fost la control, DR a zis ca sunt bine,totul e in regula, ca nu am facut sinechie! Totusi azi am fost din nou la dr cu rezultatul analizelor pe care le-am facut si i-am spus despre cantitatea redusa a menstruatiei. A zis ca nu e bine si ca trebuie sa ma vada din nou dupa a 20 zi a ciclului, sa masoare endometrul!
S-a mai confruntat cineva cu asemenea situatie? Din cate am citit sinechia apare ca o consecinta a chiuretajului si insemana de cele mai multe ori lipsa menstruatie, ori la mine nu e vorba de asa ceva, ci doar de cantitatea redusa!
Elise88
Scris: Friday, August 4, 2017 11:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/4/2017
Cray bu a sunt noua pe forum in moment acesta sunt suspecta de sarcina molara maine Cray imi face avort,mie foarte greu mai ales ca mi lam dorit foarte muult.
Mie frica de chiuretaj.Doare tare stie cineva
Roxie wrote:
Parerea mea e ca la metodele contraceptive ar trebui sa aiba acces oricine, si cu usurinta, si ca ar trebui sa se faca mai multe campanii de informare. Sa nu mai existe scuza ca nu am stiut, sau nu am avut bani de prezervative/pilule. Doar ca impresia mea e ca aceste campanii se fac in mediile unde deja sunt cunoscute aceste lucruri, si mai putin prin zonele rurale/sarace unde chiar e nevoie de ele. Eu nu pot sa-mi permit sa spun unei femei "nu fa avort" pentru ca nu sunt in pielea ei, nu ii traiesc eu viata, nu ii voi cupara eu hrana copilului din banii mei si nu voi sta eu nopti intregi nedormita cand cel mic e bolnav. Recunosc insa ca ma inflamez cand aud anumite motive pentru care unele femei aleg avortul. Era pe un forum o femeie care cauta disperata un medic sa ii faca avort la 6 luni (!) pentru ca au descoperit ca avea copilul o malformatie la o manuta (era mai scurta si incomplet dezvoltata). In rest era sanatos si perfect compatibil cu viata. Cand o citeam ma gandeam la alta mamica, cu trei copii, care ramasese si singura pe deasupra, care are unul din copii cu aceeasi problema tot la manuta, si ma gandeam cat de frumosi sunt cei trei pui ai ei, si cu cata dragoste ii creste.
Daca nu iti doresti o sarcina, atunci faci tot ce e omeneste posibil sa o eviti, nu esti neglijenta ca doar se rezolva dupa cu "ce, fac un avort si gata".
Lili Eu
Scris: Saturday, August 5, 2017 12:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Elise88 wrote:
Cray bu a sunt noua pe forum in moment acesta sunt suspecta de sarcina molara maine Cray imi face avort,mie foarte greu mai ales ca mi lam dorit foarte muult.
Mie frica de chiuretaj.Doare tare stie cineva
Imi pare rau ptr tine off!! :( cred ca iti face cu anestezie totala si nu o sa simti nimic...pai esti doar suspecta sau chear e sarcina molara??? cate saptamani de sarcina ai??? poate totusi nu este. nu ai incercat sa mai mergi si la alt dr sa mai ceri o parere??? multi dr se mai si inseala in citirea ecografului. eu zic sa mai ceri o parere inainte de churetaj..Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.