Avortul spontan
Subiectul anterior · Subiectul urmator
manta ana maria
Scris: Thursday, August 11, 2011 11:09 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
roxinthya wrote:
ana maria imi pare rau pentru ce ai patit! angel
Poate da Doamne- Doamne sa fii din nou insarcinata!computerlove
cit as vrea..pentru ca mai ales de 2 ore de cind am postat acest subiect m i s au redeschis ranile si am privit pentru a mia oara ecografia in care una din fetite imi facea cu mina....si cealalta avea un degetel in gurita....nu mai potttttttttttttt
bulibuli
Scris: Thursday, August 11, 2011 3:36 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
ana-maria, imi pare nespus de rau... mereu mi-a fost teama de sarcinile gemelare (desi mi-as fi dorit) din cauza asta, ca pot aparea multe probleme pe parcurs..

offff cine m-a pus sa citesc topicul asta... cred ca as muri, sincer nu vad cum mi-as mai reveni vreodata dupa asa o pierdere.... cred ca Dumnezeu iti da putere... intotdeauna am zis... pot suporta mai usoar ideea ca nu raman insarcinata decat sa raman si apoi sa-l pierd... nu doresc nimanui sa treaca prin asta, sper din suflet ca fiecare poveste sa aiba un final fericit!!
aurishta
Scris: Thursday, August 11, 2011 4:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Ana-Maria, este groaznic sa treci prin asa ceva si greu de supravietit dupa. Te inteleg perfect fiindca am pierdut si eu cinci sarcini. La una dintre ele ma urmareste si acum ultima imagine echo, de la 16 sapt. Oricat ar fi de dureros, macar incearca sa nu mai privesti poza aia. Ascunde-o undeva si uita unde ai pus-o. Mai scoate-o dupa ce ranile sufletesti vor fi suficient de cicatrizate sau chiar deloc daca vei considera ca e bine. Stiu ca un alt copilas nu va putea inlocui pierderea lor, dar macar va aduce o mangaiere. Marile dureri fac parte din viata la fel cu marile bucurii. Noi putem sa fim alaturi de tine, sa te incurajam , sa ne bucuram cand te bucuri, sa te sustinem cand esti trista, sa raspundem vreunei intrebari sau sa aflam raspuns la vreuna.
Acum, ca sa raspund intrebarii tale, da, se poate sa fie o sarcina. Singurul semn sigur, insa, este testul. Abia cand ai un test pozitiv in mana te poti gandi serios la copilasul care urmeaza sa vina. Daca a iesit negativ si CM tot nu e cum trebuie, mai repeta peste cateva zile. Te asteptam cu vesti!computerlove
gordi
Scris: Wednesday, September 28, 2011 9:14 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/19/2007
Fetelor imi pare rau ca nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum... lipsa de timp...Si regret ca intru din nou cu vesti proaste. Din pacate sarcina oprita in evolutie la 6-7 saptamani. Fiind a doua sarcina oprita in evolutie, medicul a decis sa trimita la analize EHP ceea ce a chiuretat el. Imi puteti spune cumva ce ar trebui sa rezulte in urma analizelor? Va multumesc.
AdrianaC
Scris: Thursday, March 15, 2012 7:52 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.