|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| [quote=kali]Nu-i nicio problema. Pe parcurs vei invata sa utilizezi forumul.
mersi fain kali,vedeam anumite fete in momentul in care scriau un mesaj,in continulul lui ii scriau cateva randuri unei persoane,apoi alte randuri altei persoane...asta inca nu am inteles cum se face!! cum pot raspunde in acelasi mesaj mai multor persoane ....daca esti draguta sa-mi explici...te pup si mersi de rabdarea acordata |

|
aurishta normal ar trebui ca in a 13-a zi sa am ovulatia,care ar fi pe 2 aprilie...asta daca cumva nu sa dereglat de la avort,io ziua de cand a inceput sangerarea adica pe 20 luna asta am considerat-o prima zi de ciclu...acu poate gresesc nu stiu nu ma pricep caci e prima data....imi masor temperatura sa vad cand ovulez si sa ma apuc de bebelit...pup |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| georgy gya wrote:aurishta normal ar trebui ca in a 13-a zi sa am ovulatia,care ar fi pe 2 aprilie...asta daca cumva nu sa dereglat de la avort,io ziua de cand a inceput sangerarea adica pe 20 luna asta am considerat-o prima zi de ciclu...acu poate gresesc nu stiu nu ma pricep caci e prima data....imi masor temperatura sa vad cand ovulez si sa ma apuc de bebelit...pup Mie dupa chiuretaj mi s-a dereglat. De luna viitoare o sa iau duphaston s-o reglez. E foarte greu de trecut prin asa ceva...mai ales daca sarcina a fost mai mare si s-a auzit inimioara...cel mai frumos sunet din cate exista... Eu am pierdut sarcina la 9 saptamani... E foarte dureros...
Mi s-a dereglat menstra in sensul ca vine la peste 40 de zile...nasol.. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| georgy gya wrote:mersi fain kali,vedeam anumite fete in momentul in care scriau un mesaj,in continulul lui ii scriau cateva randuri unei persoane,apoi alte randuri altei persoane...asta inca nu am inteles cum se face!! cum pot raspunde in acelasi mesaj mai multor persoane ....daca esti draguta sa-mi explici...te pup si mersi de rabdarea acordata
Dupa ce ai postat, ai optiunea edit care este valabila 24 ore deci o poti folosi imediat. Apesi iar quote la postarea urmatoare - la care vrei sa raspunzi -, o copii si revii la mesajul initial pe care il editezi - sau, poti lucra cu mai multe tab-uri in care deschizi in quote mesajele care te intereseaza si le copii in postarea pe care vrei tu sa o faci, raspunzand fiecareia in parte, fara a sterge ce-i intre parantezele patrate.
Nu ma pricep la dat explicatii. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| georgy gya wrote:aurishta normal ar trebui ca in a 13-a zi sa am ovulatia,care ar fi pe 2 aprilie...asta daca cumva nu sa dereglat de la avort,io ziua de cand a inceput sangerarea adica pe 20 luna asta am considerat-o prima zi de ciclu...acu poate gresesc nu stiu nu ma pricep caci e prima data....imi masor temperatura sa vad cand ovulez si sa ma apuc de bebelit...pup Lasa calculele, lasa masuratorile ...doar e de ajuns! Prea multa incordare pune piedici! |

| am inteles kali...mersi frumos esti foarte draguta...si daca pe viitor o sa mai fac mici greseli sa nu te superi...experimentez :)
|

| HOPE wrote: Mie dupa chiuretaj mi s-a dereglat. De luna viitoare o sa iau duphaston s-o reglez. E foarte greu de trecut prin asa ceva...mai ales daca sarcina a fost mai mare si s-a auzit inimioara...cel mai frumos sunet din cate exista... Eu am pierdut sarcina la 9 saptamani... E foarte dureros...
Mi s-a dereglat menstra in sensul ca vine la peste 40 de zile...nasol..
Hope,io sincer sper sa nu se deregleze,io o aveam inainte foarte regulata ,nu as vrea sa am un ciclu de 40 de zile...plus de asta aveam doar 5saptamani si 3 zile ,nu a fost nevoie de chiuretaj de absolut nimik,mi-a venit ciclu normal 3 zile in cantitati normale...vad luni cand merg la doctor la control ce-mi zice...daca imi da unda verde chiar de luna asta sau e indicat sa mai astept...te pup |
|

|
ai dreptate aurishta ca trebuie doar dar din pacate sunt o persoana care vrea sa fie sigura,nu as putea sta cu dubii daca nu am ovulat dar daca am pirdut ocazia luna asta...ma intelegi? si plus de asta am un program de munca mai greu incep la 14 dupa amiaza si ajung acasa la 2 noaptea lucrez intr-un stres continu si dupa 12 ore de stat in picioare numai chef de bebelit nu am,dar asa stiind sigur ca am ovulatia parca e altfel,imi da putere sa nu pierd ocazia...sa vad mai incerc cateva luni cu temperatura,data trecuta ma ajutat mult ,dovada a fost ca am ramas insarcinata din prima luna ce am folosit metoda temperaturi bazale...te pupacesc |
|
|