Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Sunteti genul de om care isi face dinainte un scenariu, stie exact ce scoala vrea sa urmeze, ce vrea sa devina cand va fi mare, cand si cu cine vrea sa se casatoreasca, cati copii vrea sa aiba si cand, unde vrea sa stea, ce masina sa isi ia, ce sa viziteze, cum sa traiasca, etc? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Nu prea sunt genul care face planuri.De obicei cand i-mi faceam planuri,niciodata nu-mi iesea ce-mi propuneam.Ma las in voia sortii.Nu mi-am propus sa ma casatoresc asa tanara,sa fac un copil.Dar m-am indragostit,am fost ceruta in casatorie si am acceptat.Nu mi-am "programat" bebelusul,a venit si m-am bucurat.Sunt fericita si implinita asa,cum vrea D-zeu. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nu, n-am avut nici un scenariu pana acum. Acum am. Stiu exact ce vreau sa fac anul asta, ce vreau sa vizitez. Program pe termen lung de regula nu imi fac, pentru ca nu stii niciodata ce se va intampla...Mai greu stau cu timpul, dar sa vedem, poate gasesc o mai buna solutie de organizare a lui... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Scenarii nu fac, dar imi fac planuri. Nu ma leg de detalii, ci trasez doar in linii mari ce-mi doresc sa realizez (pe o perioada de max. 1 an), asa ca exista si elementul surpriza-ce m-as face fara el?! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si eu ma las tot in voia sortii,stii vorba aia planul de acasa nu se prea potriveste cu cel din targ.Niciodata nu mi-am facut astfel de planuri pe termen lung si nici nu cred ca-mi voi face vreodata.Nu ma incanta si mi se pare absolut absurd sa-ti faci genul asta de planuri.Sa zici 'la 25 de ani ma casatoresc la 27 fac un copil si ce se intampla daca in anul ala nu gasesti pers potrivita,sau nu ramai insarcinata........nu nu mi-ar place asa ceva.Pe termen scurt sdica sa zici weekendul asta merg la munte,celalat la o zi de nastere da,asa mai merge.As fi curioasa sa intalnesc o persoana cu o agenda in mana sa-mi arate un astfel de plan |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Cam ciudat spus te lasi in voia sortii... la mine pana acum unele intamplari au fost ca asa a fost sa fie, gen ramas insarcinata, boala,pierdut sarcini, dar restul le-am planuit, le-am dorit, le-am avut |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Eu sunt aia cu planul bine trasat atata doar ca garantat nu iese asa cum ai visat. Viata mea de acum nu seamana nici un strop cu ceea ce aveam in plan acum 6 ani de exemplu, sunt prea multe lucruri care nu tin de noi asa ca-i mai bine sa te astepti si la mari surprize. Am planuri bine facute si in momentul de fatza dar sigur de tot vor fi date peste cap, undeva acolo sus cineva le considera mult prea plicticoase asa ca-mi mai injecteaza putina adrenalina. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Am avut un scenariu cand eram mica si credeam ca atunci cand voi avea 20 de ani voi fi mare - si culmea cand am implinit 20 de ani m-am simtit tot copila - si visam sa devin medic si uite ca m-am razgandit intre timp...si asa mai departe...s-au schimbat pe parcurs planurile...acum am planuri pentru ca e Mira la mijloc si vreau sa-i ofer tot ce-i mai bun pe lume...sa vedem ce iese... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Eu cica ii spuneam mamei de cand eram copil ca eu o sa ma marit de proba. Cum adica de proba? - ma intreba mama Pai uite asa, o sa stau 1 an, 2, 3, vad daca imi place si daca imi place il iau de sot - ii raspundeam eu.
Culmea este ca chiar asa s-a intamplat. Am stat si am studiat terenul din 1991, pana in 2000 .
Planuri imi fac de obicei pe 2-3 ani, ne facem, de fapt.
Unele tin de familie, altele de cariera, concedii, etc, etc. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Da Adriana cunosc astfel de faze si eu ziceam cind eram in liceu ca eu o sa ma marit la 23 de ani si chiar asa a si fost , insa cam de vreo 5 ani am incetat sa-mi mai fac scenarii pe termen lung . Imi fac planuri dar nu depasesc perioada mai lunga de trei luni.Viata este scurta si nu se merita traita dupa o schema,asta este parerea mea poate peste citiva ani o sa se schimbe dar pina atunci viata merge inainte. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| De cind imi aduc aminte de mine aveam un singur plan sau tzel mai bine zis Sa fiu fericita dar in adevaratul sens al cuvintului. Mi s-a indeplinit ,simpt ca am tot ce mi-am dorit si sint extrem de fericita! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| NU-mi fac planuri pe termen lung si nici pe termen scurt. Ma gandesc asa in linii mari la ceea ce as vrea a realizez si incerc sa ajung acolo, dar nu fac ca asta sa devina un scop suprem care trebuie neaparat realizat. Incerc sa iau viata cu incetul, cu fiecare clipa care vine, sa ma bucur de ce am acum si sa incerc sa indrept ce nu e bine. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Eu sunt genul pragmatic, fac planuri si incerc sa le urmez. Unele mi-au iesit, altele nu, dar va spun cu mana pe inima ca nu mereu mi-au iesit cele pt care m-am strofocat mai mult, ci cele care "au fost sa fie", unele care pareau imposibile, cand orice efort al meu parea inutil si singura speranta era o minune... care s-a intamplat. Asa ca eu nu sunt pe principiul a te lasa in voia sortii, dar nici a persevera nebuneste intr-o directie care nu duce nicaieri si am invatat sa am incredere in Dumnezeu, care mi-a aratat de multe ori ca si atunci cand o dorinta nu se implineste, poate fi spre mai bine!
Shirel, imi place planul tau, cred ca daca ne-am planifica in fiecare zi sa fim fericiti, chiar am fi, de cele mai multe ori! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Hmmmm, eu imi fac planuri, proiecte, programe, schite, scheme si scenarii. Nu plec din casa fara asa ceva...pardon, nu ma dau jos din pat fara asa ceva. Dar intotdeauna exista loc si pentru varianta B, spontana si neplanificata...si de multe ori a fost cazul sa renunt la planificare. Si fara pareri de rau. Uneori e bine sa am temele facute, alteori sa se desfasoare lucrurile de la sine....o numesc adaptabilitate |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| kali wrote:Scenarii nu fac, dar imi fac planuri. Nu ma leg de detalii, ci trasez doar in linii mari ce-mi doresc sa realizez (pe o perioada de max. 1 an), asa ca exista si elementul surpriza-ce m-as face fara el?!
Am ramas la fel. Cu diferenta ca acum am anumite lucruri pe care doresc sa le fac neaparat in viata asta. |
|
|