Aveti un ritual seara la culcare?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Tuesday, May 10, 2011 8:19 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Mesaje: 3780
Noi in iarna asta n-am mai facut baitza chiar in fiecare seara, doar asa cam la 2-3 zile. Dar ritualul s-a pastrat cu sau fara baitza. In apropierea orei 22,00 mergem in camera Alexandrei, o dezbracam si o echipam de noapte, o bagam in saculetzul de dormit si o punem in patutz. Daca ii este somn adorme imediat, daca nu, isi porneste singura caruselul de la patutz, care proiecteaza desene animate pe tavan si adorme asa...Lapticul il bem in somn, cam pe la ora 23,00 (ca altfel ne fenteaza si bea muuuuult mai putinsic )
kali
Scris: Tuesday, May 10, 2011 8:56 AM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mesaje: 14389
Piticii merg la culcare la 20.30.
De la 8 incepe pregatirea lapticului, schimbatul, pupatul si iubitul tuturooooor ( nu e usor, ca dupa ce termina o luam de la capat si tot asaalcool ).

Emma: intreaba intotdeauna de Api si invariabil ii spunem ca o asteapta in pat facand nani. Aprindem lumina de veghe, dupa care isi bea laptele in pat, invelita ( amadurora le place in mod deosebit sa se inveleasca ). Cred ca adoarme cu lapticul, ca nu mai spune nici pas. Mergem la un moment dat si-i luam sticla sa nu o deranjeze prin somn.

Ericutz: bea laptele inainte de a se baga in pat ( altfel are treaba in a-l intinde pe pereti si de a face treaba prin niste buzunare de la pat, intinzandu-l peste totalcool ). Apoi mergem la nani, cu Iha pe post de perna, nu inainte de a aprinde si el lumina mica. El mai canta uneori pana adoarme si mai chitzcaie ( a se citi amuza singur ) atunci cand nu e foarte obosit.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, May 10, 2011 6:10 PM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
Si noi continuam cu rutina stricta !
Daca e baie , sus - la 7:15 . Daca nu .... in fiecare seara la 8 suntem in pijamalutze , fiecare in dormitorul lui Maria se mai joaca si maxim la 8:30 e nani pa . Vladutz urca singur in patuz , cere lapticul , cere paturica sa se inveleasca , pe Miki ( Micky Mouse moale, de plus ) , Juja ( suzi ) si incepe foitul si monologul pana adoarme ..... maxim 9pm ! singurel in camera !
Iar dimineata la 7 , 7:30 Vladutz e fresh :105:
noelia
Scris: Tuesday, May 10, 2011 6:46 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2009
Mesaje: 60
ai mei amandoi adorm fara cantec sau etc...Andrei e marisor deja , Abigail duap ce papa lapticul cu cereale , isi ia suzeta si face nani...nu am avut treaba cu niciunul..adorm usor amandoi si nu se trezesc peste noapte, doar daca le este sete...bravo
PrincessLilou
Scris: Friday, December 9, 2011 12:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
Mesaje: 979
ne-am schimbat un pic ritualul, ca suntem fetite mari. dance

la 5:30 masa de seara. facem apoi baita si la 6:30 e o emisiune pentru copii. asta am urmarit-o de mica. dupa cantecul de noapte buna (tot de la tele) ne ducem in dormitor la mami si tati si citim vreo doua carticele, ne mai suim pe burticile lui mami si tati si jucam calutul, ne alintam, ne gadilam ne pupacim. apoi pupam pe Wibbly, Gemmimah si Chiki si ne pune mama sau tati la nani pe la 7:30.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.