|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am musafiri destul de des. Chiar de saptamana viitoare o voi avea pe verisoara mea care va sta la noi cu fata pana se interneaza in spital sa nasca finutza. Mai mereu ramane ori fratele meu la noi, ori vine sora lui Luci in tara, ori alti prieteni care nu stau in Bucuresti. Am lenjerii care le folosim numai noi, cei din familie folosesc aceleasi lenjerii, evident spalate si calcate, pentru prieteni am alte lenjerii. In rest, farfurii, pahare, tacamuri sunt cele de zi cu zi. Pahare de cristal sau cine stie ce vesela simandicoasa nu am, pentru ca nu am musafiri fitzosi si pretentiosi! Cine vrea sa vina la noi vine pt noi nu pentru lenjeria de pat cea noua, paharele de cristal si vesela de portelan! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| am un set de farfurii si de tacamuri de 12 persoane,si le folosesc doar cand avem musafiri mai mult de 6 persoane,in rest le folosim pe cele de zi cu zi.lenjerie,nu am special pt musafiri |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| da, am tacamuri pentru ocazii, fata de masa, lenjerii si multe-multe pahare. De obicei cand tinem ziua lui Glad, a mea sau a lui Hemi, vin peste 20 de prieteni la noi si mi-ar fi imposibil fara ele. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi nu avem nimic special pt musafiri.Ce folosim noi, folosesc si ei.De fapt la noi termenul de "musafiri" nu exista.In skimb pragul casei ni-l calca multi prieteni care sunt tratati cum ne tratam si pe noi insine: fara fitze si fara prea mare tam-tam.Ai venit la mine sa te simti " ca acasa", nu ca la restaurant sa iti pun fata de masa alba, sau huse de scaune, sau tacamuri in care sa iti faci freza.Exceptie face sapunul de la baie (numai cel likid e pt musafiri ca asa e igienic si prosoapele - daca vii numai pt 10 minute si vrei sa te speli pe maini, ai un prosop numai al tau care dupa folosire il pun la spalat).
Nu am seturi de pahare, nu am seturi de farfurii, de fapt nu am seturi de nimic.Cate putin din fiecare, sa nu ocupe loc prea mult.Kiar dupa nunta, intr-un exces de zel, am aruncat cam un sfert din ce depozitam prin debara, asta incluzand si vesela, si papuci, si jucarii si...mai bine nu imi mai amintesc, ca iar arunc daca intru in debara!
Ce regret ca nu am suficient, este spatiul si nu am locuri de stat confortabil.Cel mai confortabil este covorul .Restul locurilor "decente" le numar pe degete... |

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| leut wrote: Mi-am adus aminte de o intamplare...cum de cand ne stim nu am avut cine stie ce spatiu, nu s-a pus problema sa inopteze cineva la noi. Siiiiiiiiiiiiiiii, uite ca vine Diana din Arad la mine...ce sa ma fac: fuga repede si cumpara lenjerie de pat si doua perne din alea ergonomice ca, na...musafiru-i musafir.  Am vrut sa se simta bine si cred ca am reusit! Trebuie sa precizez ca e singura familie cu care am dormit sub acelasi acoperis! Am avut emotii cu carul! Ma simt de-a dreptul onorata !! Si deoarece ai trecut cu FB testul, am sa mai vin si alta data !! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| nici eu nu am seturi de 12 persoane si chestii de genul. avem 4 farfurii bune pe care le folosim cand vin socrii. in rest in ce mancam noi, mananca toata lumea. la noi nu vine lumea sa stea peste noapte, dar avem musafiri la masa.
de bun nu am decat 2 boluri de salata. ne-am luat la un moment dat un set de pahare, care s-au spart unul cate unul si acum le am desperecheate. dar erau pahare normale, nu de vin sau altceva.
ma uit uneori la soacra-mea in vitrine si are o groaza de seturi de vesela, care stau ca la muzeu sa se prafuiasca. cu asta nu sunt de acord. daca nu le folosesti, chiar si doar ptr. musafiri, la ce sa le tii? mai bine da-le la unul care n-are. |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| PrincessLilou wrote: ma uit uneori la soacra-mea in vitrine si are o groaza de seturi de vesela, care stau ca la muzeu sa se prafuiasca. cu asta nu sunt de acord. daca nu le folosesti, chiar si doar ptr. musafiri, la ce sa le tii? mai bine da-le la unul care n-are.
Pai sopteste-i sa fie mai generoasa cu nora .
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu una am set de farfurii,pahare ,tacam ,fetze de masa speciale si vase speciale in care servesc pentru musafiri sau pentru sarbatorii.Tin sa precizez fiindca la noi de Paste(pesah)nu se poate manca din acelasi vesela mai am un set de tacamuri ,furculitzi si oale pentru paste .Asa ca bucataria mea este plina! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| g_nicoleta2000 wrote:Pai sopteste-i sa fie mai generoasa cu nora  .
s-a oferit sa-mi dea dar nu am unde sa le tin. asa ca mi-am luat numai ce am avut nevoie. dar ea are vreo 5-6 seturi. acum ca vine fiica-sa din anglia probabil ca o sa ii dea si ei, desi sunt modele mai vechi. nu sunt moderne si s-ar putea sa nu-i placa. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am un set de 12persoane care il folosesc doar cand am musafiri si un set pentru tort platou si 6farfurioare! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si eu am un set de 12 persoane,tacamuri,pahare de mai multe tipuri, cesti de cafea si lenjerii de pat special pentru musafiri!!! |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Nu, nu am. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Da, am uns et de tacamuri si de farfurii de 12 persoane pe care le folosesc doar la nevoie, o fata de masa si o lenjerie. |
|
|