Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Scriam mai sus ca avem in casa numai vechiul testament dar in vara mi-am cumparat din Romania si Noul testament plus de asta am primit si la iesirea de la servici de la colegul meu care este musulman si Coranul acuma rad si eu D-zeu cu mila dar macar sa le am pe toate sa stiu ca sunt bine pazita.Coranul este asa de frumos pacat ca u inteleg sa citesc o boaba din el.Tin la ele foarte ,foarte mult! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Vaaai, Coranul??? Si ti-a dat voie sa-l atingi??? In vara am fost la o seara tatareasca pe litoral si aveau acolo suveniruri, printre care Coranul in miniatura ... Uuuf, ce s-a mai suparat d-na ca i l-am atins ...
Si ca sa nu fiu pe langa subiect - am Biblia in casa! Insa alt aspect mi se pare mai important ... degeaba o ai, daca n-o citesti! Si, da, n-am citit-o, nu ma simt pregatita! Mi-e teama ca-s prea pacatoasa in fata lui D-zeu! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| shirel wrote:Scriam mai sus ca avem in casa numai vechiul testament dar in vara mi-am cumparat din Romania si Noul testament plus de asta am primit si la iesirea de la servici de la colegul meu care este musulman si Coranul acuma rad si eu D-zeu cu mila dar macar sa le am pe toate sa stiu ca sunt bine pazita.Coranul este asa de frumos pacat ca u inteleg sa citesc o boaba din el.Tin la ele foarte ,foarte mult! si eu as vrea sa citesc Coranul, in limba romana binenteles.
avem in casa biblii, deci am votat: da
madanuta , de apreciat gestul tau!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ANDU nu lasa frica asta sa te tina departe de biblie(nu cei sfinti au nevoie de dumnezeu ci cei pacatosi) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| flori1972 wrote:ANDU nu lasa frica asta sa te tina departe de biblie(nu cei sfinti au nevoie de dumnezeu ci cei pacatosi) subscriu |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mama mea avea biblia si am inceput cand eram in liceu sa o citesc ,am citit vreo 500 de pagini si apoi am lasat-o. mi se pare ca se citeste greu mai ales vechiul testament. |
|
| lia.lavinia wrote:mama mea avea biblia si am inceput cand eram in liceu sa o citesc ,am citit vreo 500 de pagini si apoi am lasat-o. mi se pare ca se citeste greu mai ales vechiul testament.
NOUL TESTAMENT e mai usor de citit si inteles si acolo vorbeste mai mult de cea ce ne intereseaza pe noi ,adica dragostea lui dumnezeu aratata noua oamenilor,nu excludem vechiul testamznt dar cand vei intelege ce scrie in noul atunci iti va fi mai ucor sal intelegi si vechiul testament |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Si eu zic la fel, ca cine n-a citit niciodata Biblia, sa inceapa cu Noul Testament. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| flori multumesc inca o data datorita tie am votat DA acum am biblia in casa.
|
|
| sweet angel wrote:flori multumesc inca o data datorita tie am votat DA acum am biblia in casa.
am trimis-o cu toata dragostea ,sa-ti fie de folos |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Flori, frumos gest!
Mai am o Biblie de oferit, cine are nevoie sa-mi lase adresa pe pm. |
|
|
madanuta
si eu mai pot sa trimit |