Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| am inteles Bereea..si eu sunt convinsa ca eu a ajuns aici unde sunt acum datorita Lui Dumnezeu..felul in care l-am cunoscut pe Tony este atat de neobisnuit, incat am impresia ca tot universul a lucrat pentru ca noi sa ne unim destinele..si stiu ca a fost mana Lui Dumnezeu..intr-adevar, nu mi-a prorocit nimeni..dar stiu ca a fost mana Lui.. credeam ca prin "restul" te refereai la ceva legat de proorocii din trecut..dar acum am inteles |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Noi avem in casa - eu am setul meu de scripturi , sotul setul lui de scripturi .Avem si un obicei frumos - incercam cam in fiecare seara sa citim macar un capitol din Biblie . |
|
| bereea am citit ce ai spus despre proroci.. doar o mica precicare am de facut - nu exista mai multi proroci in acelasi timp - e adevarat ca oameni credinciosi primesc revelatie(sau inspiratie cum ati numit voi) pentru un al om asa cum a fost in cazul tau dar asta nu`l face prooroc . si ca sa aduc argumente la ce am zis - noe , avraam , iona , iosua , ilie etc doar cateva nume de profeti din vechime au trait in timpuri diferite dar a fost un singur profet pentru fiecare timp deci si in ziua de azi trebuie sa fie un singur profet nu mai multi ..
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| draga mea, asta e parerea ta.eu iti spun ca exista multi proroci in ziua de azi.Dar fiecare crede cum vrea.Nu-i treaba mea sa conving pe nimeni. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sper ca nu se muta aici discutiile de la topicurile despre religie... |
|
| stati linistite - eu doar am afirmat ce zice si biblia desigur fiecare e liber sa creada ce vrea .. eu am spus parerea mea bereea parerea ei pe care o respect eu atat am avut de spus la acest subiect
p.s.: eu nu am zis ca nu exista profeti azi deloc eu am zis doar ca exista unul in zilele de azi ..si cand el moare vine un alt profet in locul lui si asa mai departe .. sper ca ai inteles ce vreau sa zic |
|
| ania , am inteles, desigur...doar ca in biserica la noi sunt mai multi profeti decat unul. |
|
| aha .. acum am inteles ok , dar mai mult ma bucur ca ai primit inspiratie si ca totul merge bine pentru tine |
|
| multumesc, ania! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| da eu am mai multe biblii in casa si pot sa fac cadou tuturor care vreu |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| flori1972 wrote:da eu am mai multe biblii in casa si pot sa fac cadou tuturor care vreu frumos din partea ta Flori |
|
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| eu am mai multe traduceri casa pot compara scrierile,am si in spaniola, engleza,. romana,si bineinteles in aceste limbi si diferiti traducatori |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si eu am biblia in casa!!! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| noi nu avem, si se spune ca e bine sa o ai in casa, tin minte cand eram copil mama mea avea si o tinea ca pe un bibelou. |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| lia.lavinia wrote: noi nu avem, si se spune ca e bine sa o ai in casa, tin minte cand eram copil mama mea avea si o tinea ca pe un bibelou.
Si ai mei tineau Biblia ca pe bibelou, ba chiar avea fiecare Biblia lui, insa ea e o carte, si o carte trebuie citita. Intr-adevar trebuie respectata mai mult decat orice alta carte, ea , purtand numele si de Sfanta Scriptura sau Cuvantul lui Dumnezeu, dar nu sa fie neatinsa. Ca sa pastrez traditia familiei, avem fiecare Biblia lui, dar o si citim. Mai avem si Biblii de oferit! |
|
|