Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| miri_haluca wrote:cand un lucru merge bine cu un anumit tratament,nu ai motiv sa-l schimbi! Succes Taki!
Din pacate Taki nu a gasit preparatul minune care sa faca sa dispara durerile ...dar, poate in timp, se vor duce si se va "tabaci" pielea ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu am inteles ca ii mergea bine cu Garmastan? |
|
| miri_haluca wrote:Eu am inteles ca ii mergea bine cu Garmastan?
Doamne-ajuta sa ii fie bun orice, numai sa poata sa alapteze fara dureri, de placere! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| miri_haluca wrote:Eu am inteles ca ii mergea bine cu Garmastan?
Imi merge putin mai bine in sensul ca la sanul stang s-au mai ameliorat durerile .
Durerile de fapt sunt in primele 10 minute, dupa care cred ca imi amortesc mameloanele |
|
| Rabda inca un pic si apoi totul va fi ok!Cel putin eu asa sper si asa iti doresc! |
|
| taki wrote:Durerile de fapt sunt in primele 10 minute, dupa care cred ca imi amortesc mameloanele
Taki, dar despre ce dureri vorbesti?Ai fisuri pe mamelon?Sau te doare in momentul in care Sasha trage? |
|
| stele_pe_cer wrote:
Taki, dar despre ce dureri vorbesti?Ai fisuri pe mamelon?Sau te doare in momentul in care Sasha trage?
Ma doare cand trage Sasha, fisuri sunt dar nesemnificative, in sensul ca nu-mi da sangele.
Cand apuca ghindoaca mea mamelonul ma doare de-mi vine sa ma urc pe pereti |
|
| Ce (nu) stiai despre alaptat
ADEVARAT Unele alimente cu miros puternic (praz, varza, usturoi) dau gust laptelui. Nu bea alcool, acesta trece repede in lapte Trebuie sa bei multe lichide (doi litri de apa/zi). Alaptatul intareste imunitatea naturala a bebelusului. Dand bebelusului sa suga, vei stimula secretia lactata.
FALS Nu poti alapta daca sanii sunt prea mici (volumul nu are nimic de-a face cu cantitatea). Berea stimuleaza secretia de lapte. Alaptatul deformeaza sanii (sarcina este cea care de fapt ii deformeaza!) Alaptatul ingrasa sau te impiedica sa slabesti. Refuzul mamei de a alapta traumatizeaza copilul.
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am avut si eu rani, nu fisuri, pe sfarcuri si imi curgea sange cand alaptam, imi venea sa ma urc pe pereti de durere...dar crema pe care mi-au dat-o lactation consultants a facut minuni, adica imi cicatriza repede rana si puteam alapta din nou relativ aproape de ultimul alaptat...stateam la bustul gol prin casa ca sa aiba sanii suficient aer sa se vindece ranile si imi dadeam si cu crema aia si cu crema de galbenele si cu lapte de la mine pe sfarcuri si lasam sa se usuce natural...in vreo 2 saptamani, sa zic, mi-au trecut ranile, iar in timpul asta am si invatat-o pe Karina sa apuce sanul corect sa nu ma mai raneasca. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2006 Mesaje: 55
| fetelor si mie la inceput imi facea Andreea rana pe san dar m-a sfatuit o prietena sa ma ung cu VITAMINA E in 2-3 ore nu mai ai nimic, va spun din experienta! De atunci nu am mai avut probleme! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Da nu are gust rau pt bebe vitamina E? Ca chiar daca te speli pe san, tot nu se ia complet, fiin uleioasa. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2006 Mesaje: 55
| ceau NU, nu cred ca are gust. Eu ma spalam putin si cand o puneam la san nu imi facea nici o mutra. Nu cred ca are gust rau si de altfel e vitamina, asa ca parerea ma e ca nu are nimic! pupici |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Taki si eu am patit la fel, mi-a facut bebe niste rani de toata frumusetea iar cand tragea ma durea de imi venea sa sar pe pereti. Acum au trecut si nu mai am nimic dar parca si el a invatat sa suga mai bine. Asa ca rabda cat mai poti ca trece si apoi nu mai ai probleme. Doamne ajuta sa fie bine si la tine . Pupici |
|
| Deziree wrote:Taki si eu am patit la fel, mi-a facut bebe niste rani de toata frumusetea iar cand tragea ma durea de imi venea sa sar pe pereti. Acum au trecut si nu mai am nimic dar parca si el a invatat sa suga mai bine. Asa ca rabda cat mai poti ca trece si apoi nu mai ai probleme. Doamne ajuta sa fie bine si la tine . Pupici
Am rabdat si deja nu ma mai dureau sanii, dar din pacate am intrerupt alaptatul din cauza unor probleme de sanatate.
Pupici ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| buna fetelor. Sunt asa de abatuta Aseara a venit sotul meu de la munca si intrebase un doctor pediatru de nou nascuti, de ce puiul meu tot timpul este flamand si vrea san.I s-a spus ca poate laptele meu nu este asa de hranitor, iar daca este mai mult ca apa(adica nu este gros) bebe nu se satura si in 4-5 zile trebuie sa-i dau completare. Si da lapticul meu nu este asa gros ci mai mult apos La voi cum este? Sunt asa de suparata pentru ca nu as vrea sa-i introduc completare cu formula Da-ti-mi un sfat. |
|
|