Profil: aurishta
Despre
Utilizator: aurishta
Nivel: Senior
Statistici
A intrat: Wednesday, March 2, 2011
Ultima vizita: Saturday, February 6, 2021 11:45 PM
Numarul de postari: 5,536
[0.52% din toate postarile / 1.12 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Este posibil sa fiu insarcinata?
Postat: Friday, September 15, 2017 7:36 PM
mai asteapta...daca este bb, nu dispare nicaieri! Cheek Kiss
Subiect: Ma puteti ajuta cu ceva pareri/sfaturi??
Postat: Friday, September 15, 2017 7:35 PM
Da, este o linie de uscare! Maia steapta cateva zile si repeta testul, daca nu iti vine CM!
Subiect: Sarcina reusita dupa 2 pierdute ?
Postat: Saturday, September 2, 2017 5:51 PM
Piti wrote:
Hands buna mamici si viitoare mamici. Anul trecut am pierdut 2 sarcini iar acum 2 zile am fost surprins placuta sa aflu ca sunt din nou insarcinata. Am o teama continua si nu stiu cum scap de ea.am fost timp de 10 ani la acelasi Dr dar am ales sa merg la altul nu ptr ca nu era un Dr bun ci ptr ca nu mai suport ideea de a mi astepta randul in acel cabinet. La ambele sarcini am presimtit ca le am pierdut una fiind chiar de Craciun.Acum am 4 sapt si 2 zile dupa calculele mele si iau destul de multe vitamine si pastile ptr mentinerea sarcinii. A trecut careva dintre voi prin 2 pierderi consecutive, iar a 3 a sa fie cu success? Mentionez ca am si hipotiroidism si 37 ani. AngelNot angel incerc sa fiu optimista si sa gandesc pozitiv. De asemenea vreau sa gasesc un Dr bun care sa aiba grija de sarcina mea.

Eu am pierdut 5 sarcini si am avut si alte 5 duse la termen! Iti recomand sa bei ceai de cretisoara in loc de apa....ajuta mult la mentinerea sarcinii!
Subiect: Intarziere CM 6 zile, test negativ
Postat: Sunday, July 30, 2017 9:06 AM
Cu placere!
Subiect: Intarziere CM 6 zile, test negativ
Postat: Friday, July 28, 2017 10:05 AM
Nu, nu este posibil daca ai facut Bhcg! Probabil ai o dereglare! Singura sansa ar fi daca ai avut o ovulatie tarzie....asta ramane de vazut, insa!
Subiect: Vreau sa slabesc! - 3
Postat: Monday, June 19, 2017 10:57 AM
Bravoo Bravoo
kali wrote:
Eu nu sunt de acord cu pastilele, nici chiar cu cele declarate drept suplimente alimentare " naturiste ".
Vointa si disciplina sunt suficiente pentru slabit. Cine nu le are, nu se va putea mentine niciodata!
Subiect: Sa vorbim despre cinematografia coreeana
Postat: Saturday, May 27, 2017 11:35 AM
Bravoo Bravoo majoreta majoreta
Subiect: Gandirea pozitiva, Rugaciunea- terapia pentru suflet!
Postat: Monday, May 15, 2017 11:58 AM
aurishta wrote:
Eu tot imi zic sa scriu ceva aici, inca de acum cateva zile, dar tot m-am luat cu altele!
Va amintiti povestea Patriciei, prietena mea din SUA care nu a putut avea copii pe cale naturala, dar careia Domnul i-a incredintat un mic baiat, ramas orfan de mama ?! Pentru cine nu a citit ce am scris atunci, ea s-a casatorit cu un barbat caruia i-a murit sotia la o operatie de amigdalita, lasand in urma un bebelus de sase luni. Acum acel baiat este adult, casatorit si are o fetita de vreo doi anisori. Zilele trecute am vazut asta pe FB si m-am gandit ca v-ar placea sa vedeti si voi: cu textul: "A surprise bouquet from my sweet son." coeur coeur coeur

Nu ne-am mai vazut de mult la acest subiect, dar astazi, frunzarind FB-ul, am gasit ceva in continuarea acestei povesti! Fiul prietenei mele, acum tatal a doua fetite, i-a scris mamei lui acest frumos mesaj:
"I want to post something that might mean a lot to my mommy! I think about this all the time. My mama loved me even though I was not her flesh and blood. She was there in the hard times and the even harder times. She has loved me through things that she didn't think it was the best of ideas and helped me up when things fell apart. It is an honor to call her my mama. Happy Mothers Day mama coeur coeur
P.S. Nu am tradus fiindca presupun ca acum toata lumea stie suficienta engleza ca sa inteleaga...daca totusi, este cineva care nu stie, il voi traduce cu placere!
Subiect: Cata miscare am facut astazi ?
Postat: Friday, April 28, 2017 10:49 PM
endy wrote:
.. .Cum sa slabesc fara gimnastica ?
Cu dieta! Si poti face gimnastica usor, nu-i musai sa insisti prea tare, mai ales la inceput!
Subiect: Cata miscare am facut astazi ?
Postat: Friday, April 28, 2017 2:54 PM
Bravoo